İçeriğe Yönlendir

Fotoğrafçılık Hakkında Merak Ettikleriniz

Ali Karadağ

Recommended Posts

Guest Hakan Tarım
(düzenlendi)

Gülünç şey seni Onur :) Seninki de soru mu yani ? Pentax ne yapar ? 

Fotoğraf çeker, millete önder olur canon nikon hesap makinesi markalarını ve en son örnek olarak samsungu fotoğraf makinesi üretmeye niyetlendirir. Ama çanikon markalar bir türlü bu işi beceremez :p

tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Makinasında titreşim önleyicisi varken bile titrek titrek fotoğraf çekebilen varmı acaba :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Makinasında titreşim önleyicisi varken bile titrek titrek fotoğraf çekebilen varmı acaba :D

Vereyim mi eline 2 kilo lens ? Tak makinenin ucuna seni görelim. 18 55 le elim titriyor diyorsun :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Vereyim mi eline 2 kilo lens ? Tak makinenin ucuna seni görelim. 18 55 le elim titriyor diyorsun :D

Benim elimin titremesi makinayla ilgili değil :D

Bu arada sen niye alındın :D Elindeki makina kaliteli önlemiyormu :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Ben açıkça söyledim. Tak makinene 70 200 f2.8 bir lens. Ne oluyor görürsün. Alışıncaya kadar zangır zıngur titriyorsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ben açıkça söyledim. Tak makinene 70 200 f2.8 bir lens. Ne oluyor görürsün. Alışıncaya kadar zangır zıngur titriyorsun.

Ben şimdiden titriyorum. Tripod alıp onunla gezeceğim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mert Linkleri kopyalarken hatalı kopyalamış olabilirsin. www dan itibaren kendin seç ve kopyala yapıştır.

Yorum bağlantısı
Haydar Bakırcı-2

fujifilim hs 28 hakkında ne düşünüyorsunuz ben bu hafta almaya niyetliyim kısmetse seneyede fotoğrafçılk eğitimi almak istiyorum sizce yeterli bir makinamı?

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

fujifilim hs 28 hakkında ne düşünüyorsunuz ben bu hafta almaya niyetliyim kısmetse seneyede fotoğrafçılk eğitimi almak istiyorum sizce yeterli bir makinamı?

fotoğrafçılık eğitimi alacak bir kişiye DSLR dan başka birşey öğermem. İkinci el bir dslr bundan daha iyi çözüm olacaktır. Öğrenme amaçlı tabiki...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

İlk raw çekimim ilk lightroom4 çalışmam. :)
Yorumlarınızı bekliyorum Hakan Abi ve Mert Abi. Biraz dalgakanma farkettim sonradan ben. 
Orjinali:
hgJhdXq.jpg?1
iQXaR7u.jpg?1

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Jpg Üzerine LR4 çalışması. :)

lr ile jpegde hiçbirşey yapılmaz, contrast cart curt ayarı dışında. Üstteki filtreler ve standart ayarlar dışında altta kalan bir sürü ayarcık tüm dünyan olacak. Tabiki öğrendikçe :) 

şu bahçe çekimlerinden ikincisine biraz daha çalış. LR senin hayal gücünle sınırlı bilgin olsun...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

bugün ay gerçekten güzeldi, hava da oldukça açıktı buralarda. Güzel çıkmış ta zoom biraz yetersiz kalmış :D

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

Bizimkinin canı da anca bukadar hakan abi :D. Nekaaa ekmek okaaa köfte :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Doğru yolu bulup, sözümüzü dinleyip ikinci el k7 yi 750 tl verip aldırttığım bir müşterimin çekimi. Lens ise helios 44k-4 yani eski manuel rus lenslerinden, emaneten verdim kullanıyor şuan.

750 liralık pentax 50 lira da lens desek hepi topu 800 liralık bir malzemeyle acemi fotosu. Bilmem birşeyler anlatıyor mu :rofl:

9360414980_8648141b0b_c.jpg

Kullanılan lens işte bu :D

helios_test-7311-300x300.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...