Mert Yeldan 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Filtre lensten öte sensörü korumak içindir. Özelllikle direkt güneşte uv filtre ve polarize filtre önemldir. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Bu resimde oynama varmı? Çok canlı renkler ışık çok güzel. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Ne kızıyon ya :(Kardeş ben anlamıyorum Makine alırsam sıfırdan başlayacağım 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Hakan Tarım gibi sende yanlış gözden başlamada Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Belli olmuyo mu Konstrat basmış paso Ne yapıyorduk çekirge? söyle bakam? highlight kapat shadow aç Hakan Tarım gibi sende yanlış gözden başlamada Yürü git len Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Hakan Tarım gibi sende yanlış gözden başlamada Zaten ben o makinayı aldıktan sonra birde senin telefon numaranı satın alacağım Ali Karadağ ve sen yandınız Not : Göz derken ? Sol mu 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Ne yapıyorduk çekirge? söyle bakam? highlight kapat shadow aç Senseydik çekirge olduk LR için Yürü git len Muhahahah yalan mı Senin eksiğin temel. Temeli yanlış çıkmışsın, dolgu zemine inşaat olmaz Temel eğitime baştan başlıyacaz en baştan taaa ateşin icadıı Eğitim, ücrete tabiidir Maraş sucuğu isteremm Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Ben de Denizli Horozu yollim mi Mert Sağ gözle bakılıp sol gözle kontrol edilecekmiş, Ben sol gözle bakıyorum ne var yani Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 (düzenlendi) Hepsi bu mu Yess Ben de Denizli Horozu yollim mi Mert Sağ gözle bakılıp sol gözle kontrol edilecekmiş, Ben sol gözle bakıyorum ne var yani Ya aslında o da olurda abi sağ gözü vizöre dayayıp sol gözle sahneyi izlemek çekim esnasından sol gözü kapatmak daha kullanışlı oluyor tabi bence Ben de Denizli Horozu yollim mi Mert Sağ gözle bakılıp sol gözle kontrol edilecekmiş, Ben sol gözle bakıyorum ne var yani Horozu napim, başka neyi meşhur 5 Mayıs 2013 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Horozu, tozu ,kızı Hiçbiri sana uymuyor 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Bu resimde oynama varmı? Çok canlı renkler ışık çok güzel. Resimde oynama yok çünkü fotoğraf o Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Resimde oynama yok çünkü fotoğraf o Zafer bu konuya noktayı koymuştu... iki kelimeyi de kullanamızda TDK'ca sorun yok anladığım kadarıyla Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Zafer bu konuya noktayı koymuştu... iki kelimeyi de kullanamızda TDK'ca sorun yok anladığım kadarıyla İlk önce kendi Türkçe'ni düzelt abi kullanamızda ne demek Allah aşkına 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Belki de fotoğraf İngilizce den devşirme, resim daha bizden.. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Başlıkta fotoğrafçılık hakkında diyor, resimciler başka başlığa, dağılın 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 İlk önce kendi Türkçe'ni düzelt abi kullanamızda ne demek Allah aşkına Sen git kedi fotoğrafı çek, biz sadece gözlerini net görüp, bu göz hangi canlıya ait onu çözmeye falan çalışalım. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 bicik de sen çek abi, Allah aşkına, höle sanatsal olsun. Kadraj kullanımı olsun bilmem ne olsun, işte olsun birşeyler. Elimize malzeme ver abi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Hakan, sana 4-5 adet raw foto gönderirim..Pentaxını kırarsın..Demedi deme.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Hakan, sana 4-5 adet raw foto gönderirim..Pentaxını kırarsın..Demedi deme.. Hiç bir marka hiç bir modelin Raw'da Pentax'ı kırdıracak kadar iyi olacağını zannetmiyorum Meydan boş atış serbest bir yorum olmuş Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Artis... Yolla bakam Kıracak mısın, söz mü ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts