Guest Hakan Tarım 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Bugün gördüm 500px de bir adam, çıldırdım ! Hobiye bak teçhizata bak uleynnn dağıtırım bu adamı ben 1 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 http://pentaxshop.co...makinesi-beyaz/ Bu iyi gibi. sanırım cihazda manuel mod yok. Yani Göz gezdirdim ama rastlayamadım. Program modu var ama Manuel yok sanırım 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 28 Mart 2013 Yazar Paylaş 28 Mart 2013 sanırım cihazda manuel mod yok. Yani Göz gezdirdim ama rastlayamadım. Program modu var ama Manuel yok sanırım SX 150 al geç 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Güvenç bende sana bir abi tavsiyesi, Slr-Like cihaz alacaksan fuji ve panasonic'ten şaşmayacaksın. 1 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Güvenç bende sana bir abi tavsiyesi, Slr-Like cihaz alacaksan fuji ve panasonic'ten şaşmayacaksın. Teşekkür ederim abi tevsiye için ama Bu denli bir iddaalı yaklaşımın sebebinide isterim Bu iki markayı diğerlerinden ayıran özellikle bir neden var mıdır? SLR-like almamda ki sebep ki aslında illa SLR-Like değil kaliteli ama ucuz bir makine almak en azından manuel focus ve tam manuel mod olsun bana kafi çünkü cep telefonuyla çekiyorum ne çekiyorsam. Güzel detaylar - kareler takılıyor gözüme makro çekim için ama tabii telefonla olmuyor. yada başka şeyler için Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Teşekkür ederim abi tevsiye için ama Bu denli bir iddaalı yaklaşımın sebebinide isterim Bu iki markayı diğerlerinden ayıran özellikle bir neden var mıdır? SLR-like almamda ki sebep ki aslında illa SLR-Like değil kaliteli ama ucuz bir makine almak en azından manuel focus ve tam manuel mod olsun bana kafi çünkü cep telefonuyla çekiyorum ne çekiyorsam. Güzel detaylar - kareler takılıyor gözüme makro çekim için ama tabii telefonla olmuyor. yada başka şeyler için 1- Sensör 2- Bu markaların en azından Fuji'nin bu alanda neredeyse uzmanlaşması. Slr başka Slr-like başka. Pana için ise Leica ile olan ilişkisinden doğan lens kalitesi der kaçarım. 3- Like cihazlarda sensör ne kadar büyükse görüntü o kadar güzelleşiyor. Normalde 1/2.33" sensör koyuyorlar. Bu da mercimek tanesine denk geliyor. Fuji cihazlarda 1/1.6" bulabilmek mümkün. 4- Kompaktları bilmem ama Like cihazlarda Fuji ve Pana'lar önde götürüyor. Bir de duygusal olarak Benim ilk dijital makine fujiydi. Manuel kullanıma dslr gibi izin veriyordu 3 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Öyle profesyonel felan değilim uzun süre kullanmak için şu aralar bakındığım Nikon D5200 ile birlikte 18-105 mm f 3,5 kit lens almayı planlıyorum, 18-55 yerine bu lens için fazladan 250 dolar kadar fark vermem sizce değer mi? Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 29 Mart 2013 Yazar Paylaş 29 Mart 2013 Öyle profesyonel felan değilim uzun süre kullanmak için şu aralar bakındığım Nikon D5200 ile birlikte 18-105 mm f 3,5 kit lens almayı planlıyorum, 18-55 yerine bu lens için fazladan 250 dolar kadar fark vermem sizce değer mi? Abdussamed Bey, Günümüz koşullarında başlangıç için 18-55mm yeterli fakat durumunuz varsa şayet ileriye dönük 18-105mm almanız daha mantıklı olacaktır. En azından sizin tele ihtiyacınızı bir nebze daha giderecek tele alma zamanınızı ileri atacaktır. Bunun yanı sıra 50mm f1,8 muazzam olur. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Abdussamed Bey, Günümüz koşullarında başlangıç için 18-55mm yeterli fakat durumunuz varsa şayet ileriye dönük 18-105mm almanız daha mantıklı olacaktır. En azından sizin tele ihtiyacınızı bir nebze daha giderecek tele alma zamanınızı ileri atacaktır. Bunun yanı sıra 50mm f1,8 muazzam olur. Saygılarımla. 18-55 mm lensi 2 yil kadar 350D Canon ile kullanmistim zaten en azindan zoom ihtiyacimi bi nebze daha karsilamasi icin 18-105 mm yi dusunuyordum ancak tek lens kullanacagim icin 18-55 e gore dezavantaji olurmu diye merak etmistim bide... Cvp icin tskler sanirim 18-105 ile alicam... Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 29 Mart 2013 Yazar Paylaş 29 Mart 2013 18-55 mm lensi 2 yil kadar 350D Canon ile kullanmistim zaten en azindan zoom ihtiyacimi bi nebze daha karsilamasi icin 18-105 mm yi dusunuyordum ancak tek lens kullanacagim icin 18-55 e gore dezavantaji olurmu diye merak etmistim bide... Cvp icin tskler sanirim 18-105 ile alicam... Hiç bir dezavantajı olmaz, aynı seri lensler kullanılıyor, element kaliteleri aynı (DX Serisi). Bu yüzden; hem zoom ihtiyacınızı karşılarsınız hem de VR özelliğiyle az ışıklı ortamlarda daha net kareler yakalayabilirsiniz. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Başar Mert 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 (düzenlendi) 1- Sensör 2- Bu markaların en azından Fuji'nin bu alanda neredeyse uzmanlaşması. Slr başka Slr-like başka. Pana için ise Leica ile olan ilişkisinden doğan lens kalitesi der kaçarım. 3- Like cihazlarda sensör ne kadar büyükse görüntü o kadar güzelleşiyor. Normalde 1/2.33" sensör koyuyorlar. Bu da mercimek tanesine denk geliyor. Fuji cihazlarda 1/1.6" bulabilmek mümkün. 4- Kompaktları bilmem ama Like cihazlarda Fuji ve Pana'lar önde götürüyor. Bir de duygusal olarak Benim ilk dijital makine fujiydi. Manuel kullanıma dslr gibi izin veriyordu Kardeş bende baktım bu aralar düşünüyorum ama dslr-like alacağım kesin pana fz150 çok önerilen ve güzel bir makina fujilerde kaliteli hepsi hemen hemen aynı ayarda zaten ama fiyat olarak nikon p500-510 biraz daga uygun olduğu için onları düşünüyorum birazdaha . 29 Mart 2013 tarihinde Başar Mert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Teşekkür ederim abi tevsiye için ama Bu denli bir iddaalı yaklaşımın sebebinide isterim Bu iki markayı diğerlerinden ayıran özellikle bir neden var mıdır? SLR-like almamda ki sebep ki aslında illa SLR-Like değil kaliteli ama ucuz bir makine almak en azından manuel focus ve tam manuel mod olsun bana kafi çünkü cep telefonuyla çekiyorum ne çekiyorsam. Güzel detaylar - kareler takılıyor gözüme makro çekim için ama tabii telefonla olmuyor. yada başka şeyler için http://www.hepsiburada.com/liste/panasonic-lumix-dmc-lx5-101mp-3lcd-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ft130586&categoryId=248 Bu makineyi takip et derim Güvenç. 850 civarına yakalarsan, taksit vs. ile alırsın, sonrasında slr kullansan bile bu makine de ikinci makinen olarak uzun süre idare eder. Aynı seri Leica'da da vardır ama fiyatı bir hayli yüksektir. Zoom ve yüksek iso'da (800'e kadar eline çoğu makine su dökemez o ayrı) çok kaliteli çekimler dışında slr'den beklediğin herşeyi verir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Başar Mert 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 bende dün vatanda uygun denk geldi tek ürün kaldığı için özel indirim yaptılar ve Canon sx40 hs aldım arkadaşlar genel olarak güzel bir ürün, ama tabi daha detaylı ayarlarını falan öğrenebilirsem o zaman fotoğraflarla birlikte yorumlarım. Nikon p510, pana fz150, fuji hs25 vb özellikteki makinelerle hemen hemen aynı özellikleri onlar birazdaha iyiydi ama hepsi 1000 tl civarındaydı. Panasonic biraz daha pahalı olabilir ben Orjinal Canon çantası ve 8 GB Class10 hafıza kartıyla birlikte 750 TL ye aldım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Nasıl olmuş.? Yeni başlıyorum fotoğraf çekmeye ve olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Çok güzel... Bunu Hakan Tarım çekse, aynı torostan üç tane görürdük 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Bunu Hakan Tarım çekse, aynı torostan üç tane görürdük Öyle deme emmi adam 3D takılıyor 2 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Öyle deme emmi adam 3D takılıyor :D :bravo: :hohoho: :hahahoho: :hahahoho: 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Öyle deme emmi adam 3D takılıyor Vay ben anlayamadım bunu... Gözlükle mi bakacağız onlara... Ama benim gözlüğüm yok... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Vay ben anlayamadım bunu... Gözlükle mi bakacağız onlara... Ama benim gözlüğüm yok... Sinemaya gidersen gözlüklerden bir tanesini cebe atıver. Hakan Tarım fotoğrafları için başka çözüm yok Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 Bu resimde de film efekti var sadece hafif fotoşlu yani. Resim derken. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Resim derken. Bi ara ben de çok takardım ama TDK takıntımı giderdi. Sen de bir bak. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 (düzenlendi) Gerçeklikten Bilgisayar oyununa.... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Tırt la 1 Nisan 2013 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 "Resimcilik Hakkında Merak Ettikleriniz" Neyse TDK diyorsa doğrudur, umarım. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 "Resimcilik Hakkında Merak Ettikleriniz" Neyse TDK diyorsa doğrudur, umarım. TDK diyorsa doğrudur elbet Başka sağlama yapacak yer varsa bakalım? Ayrıca doğru değilse de çok mühim değil. Daha ciddi problemleri var insanlığın Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 TDK diyorsa doğrudur elbet Başka sağlama yapacak yer varsa bakalım? Ayrıca doğru değilse de çok mühim değil. Daha ciddi problemleri var insanlığın Doğru bilinen yanlışlarımız kısmına ekleyelim o halde, şaşırdım açıkçası. İnsanlığın sorunlarının tamamı ile ilgilenmeli her konuya değinmeli, tek-tek Fotoğraf demeliydim sanırım özür dilerim. Özür dileyecek bişey yok Eren, düzeltmen yeterliydi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 1- Doğru bilinen yanlışlarımız kısmına ekleyelim o halde, şaşırdım açıkçası. 2- İnsanlığın sorunlarının tamamı ile ilgilenmeli her konuya değinmeli, tek-tek 1- Öyle bir kısım varsa ekleyelim tabi. 2- Bunu hallettiğimize göre, sıradakine geçebiliriz Yorum bağlantısı
Recommended Posts