Mehmet Ozyurek 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 bir de bu zoom lensle çektiğim son iki örnek. http://img546.images...118/igp9229.jpg bayılmak üzereyim Bu iyi ama ışık az olunca bozulmuş gibi.. Diğer fotoğraflarında gördüğüm sorun yok bunda.. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Bu arada bana lens önerisi lazım. Canon 1100D için. Sizce ne tür bi lens alayım ? Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Bu arada bana lens önerisi lazım. Canon 1100D için. Sizce ne tür bi lens alayım ? geniş mi? tele mi ne, ne için, kaç beygir, kaç tork dizel mi benzinli mi 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 geniş mi? tele mi ne, ne için, kaç beygir, kaç tork dizel mi benzinli mi Hybrid olsun abi. İşte onda kararsızım daha çok portre çekimi yapıyorum ama ara sıra doğaya dalıyorum manzara falan ortaya karışık birşeyler olmalı. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Bu iyi ama ışık az olunca bozulmuş gibi.. Diğer fotoğraflarında gördüğüm sorun yok bunda.. nefes kontrolü yaptım G-3 misali ... 90 cm uzaklıktakini 200 mm ile çektim abi. Mecburen isoya bastım. Benim body de iso çoğalınca bozuluyor biraz. O doğal maalesef. Giriş seviyesi DSLR çünkü Benim tek eksiğim çıkıp dolaşamamak abi. Elim alışamadı bir türlü şu zıkkıma Hybrid olsun abi. İşte onda kararsızım daha çok portre çekimi yapıyorum ama ara sıra doğaya dalıyorum manzara falan ortaya karışık birşeyler olmalı. 24-70 al geç, hepsini çek Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Bidaaya nefesini tut biraz.. Derin nefes alıp deklanşöre basmadan bırakma Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 şimdi anladın dimi bendeki sorunu abi ? Sorun var ise yüzde 80 ben yüzde 20 makine ihtimali var. Misal bu çekimim. Hakketten özenmiştim buna Bırak nefesi biçbir uzvum oynamamıştı, canli tripod gibiydim 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 (düzenlendi) Hybrid olsun abi. İşte onda kararsızım daha çok portre çekimi yapıyorum ama ara sıra doğaya dalıyorum manzara falan ortaya karışık birşeyler olmalı. senin alette katlama varsa 1x5 gibi sigma 18-55 f;2,8 ideal bir lens bulabilirsen...renk değerleri... sabit 2.8 oluşu bence amatör fotoğrafçılığın ideal lenslerinden biri, tavsiye ederim...fiyatıda diğer 2.8 lerin belki 3 de biri.. Düzenleme; kendi kullandığım lenslerden örnek vermiyeyim, senin makinadan pahalı 6 Mart 2013 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Üstad bunu orjinal yüklesene... yada 4000x3000 falan.. Martıyı gördüm, hemen aklıma geldi. Yazayım dedim, emmi vurmuş voleyi Uğraş abi, şu kural senin için geçerli değil abi. Megabayt megabayt yükle gözünü seviim Ultrapixellerin dökülsün her bir yana 2 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Martıyı gördüm, hemen aklıma geldi. Yazayım dedim, emmi vurmuş voleyi Uğraş abi, şu kural senin için geçerli değil abi. Megabayt megabayt yükle gözünü seviim Ultrapixellerin dökülsün her bir yana İyi drogba sevinci yükliyim o zaman ... yüzündeki benler falan gözüken..hatta yüzündeki cildindeki delikler falan 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 İyi drogba sevinci yükliyim o zaman ... yüzündeki benler falan gözüken..hatta yüzündeki cildindeki delikler falan Drogba köpeen olsun, gönder gelsin, gözümüz bayram etsin Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 Martıları görünce dayanamadım Kıçından yakaladık ama napalım Martıyı gördüm, hemen aklıma geldi. Yazayım dedim, emmi vurmuş voleyi Uğraş abi, şu kural senin için geçerli değil abi. Megabayt megabayt yükle gözünü seviim Ultrapixellerin dökülsün her bir yana Hatta fotoğraf bölümüne Uğraş Özyurt adı verilsin Bakarım ama bulmak zor, zaten bu makina o ölçeklerde çekmiyordu 3600 e 2800 falan... bizim kullandığımız makinalar, en yüksek ebatlarda çeken değilde en hızlı çeken makinalar... o zaman bile saniyede 8 kare çekmek gibi bir özelliği vardı Eos 1-d x var şimdi bi karşılaştırırsan Ayy ayyy Bir toplantıya yanında getirsene abi Garipler sevinsin 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 Mehmet abii bak bakam şahin gibi çakar gözlerinle Bu fotoğraf linkteninin croplanmış hali. http://img248.imageshack.us/img248/5021/imgp9319.jpg noktalıklı bozulmalar (makine yapıyor isosu yükselince) dışında netlik gayet iyi şuan. Adobenin A sını netlemiştim. Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 Mehmet abii bak bakam şahin gibi çakar gözlerinle Bu fotoğraf linkteninin croplanmış hali. http://img248.images...21/imgp9319.jpg noktalıklı bozulmalar (makine yapıyor isosu yükselince) dışında netlik gayet iyi şuan. Adobenin A sını netlemiştim. abi şu Mac Os için dükkana geleceğim vallahi internetten araştırdım ama kafamda bir bütün oluşturamadım o yüzden girişmedim. stabilite olarak nasıl kendi cihazlarına göre? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 abi şu Mac Os için dükkana geleceğim vallahi internetten araştırdım ama kafamda bir bütün oluşturamadım o yüzden girişmedim. stabilite olarak nasıl kendi cihazlarına göre? Adobeler daha stabil çalışıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 Mehmet abii bak bakam şahin gibi çakar gözlerinle Bu fotoğraf linkteninin croplanmış hali. http://img248.images...21/imgp9319.jpg noktalıklı bozulmalar (makine yapıyor isosu yükselince) dışında netlik gayet iyi şuan. Adobenin A sını netlemiştim. ;Ben bu resmi çeksem, foruma yüklemezdim Arda 200 liralık canonla akşama kadar çekiyor len bunlardan Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 çekimin orjinalini açtın dimi abi ? Hani gören gözler onu görmemiştir belki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 çekimin orjinalini açtın dimi abi ? Hani gören gözler onu görmemiştir belki Hıhı gördüm, benim kanon 4 mb çekerdi senin penrax 5,2 mb çekmiş. .başka fark göremedim.. Dip not : Hakan bir gün küsüp gidersen kendimi çok suçlu hissedeceğim Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 Yok daha neler, Ex'i satmadan küsüp gitmem 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 Yok canım estağfurullah İlkay Bey, bunlar zamanla olacak şeyler HDR yapmanın 3 yolu vardır: 1- Makine manuel moda alınır, 3 farklı ayarda (normal pozlama, uzun pozlama, kısa pozlama) 3 fotoğraf çekilir ve bu 3 fotoğraf fotoşopla üst üste bindirilir, 2- Tek fotoğrafı alıp fotoşopta ışığını önce kısar kaydedersiniz, sonra arttırır kaydedersiniz ve oluşan 3 fotoğrafa aynı işlemi uygularsınız, 3- Tek fotoğrafı alır basit bir program ile bu hale getirebilirsiniz. Ben de böyle yapıyorum abi bende d3100 var onda bu kısa uzun pozlamayı nasıl yapabilirim ... Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 (düzenlendi) yine cep telefonumla denediğim bir fotoğraf. 9 Mart 2013 tarihinde Güvenç Terzİerol tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Alalım sana bir dslr Güvenç. Işığı görmüşsün bak 1 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Alalım sana bir dslr Güvenç. Işığı görmüşsün bak Çok şanslı biriyim ki o ışık hiç eksilmedi son 3 senedir. az daha kalıyordum karanlıkta ama şans işte, çanakkaleye kadar aydınlatıyor beni dslr konusunda keşke diyorum, olsada bassam deklanşöre ama malesef. çok pahalı namussuzlar Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Çok şanslı biriyim ki o ışık hiç eksilmedi son 3 senedir. az daha kalıyordum karanlıkta ama şans işte, çanakkaleye kadar aydınlatıyor beni dslr konusunda keşke diyorum, olsada bassam deklanşöre ama malesef. çok pahalı namussuzlar İkinci el ile başla en güzeli bu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts