Zafer Ayvacı 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Fotoğraf tırt ama mankenin hatırına :nazar: Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Fotoğraf tırt ama mankenin hatırına :nazar: ahahah Manken kafa göz dalar haberin olsun 2 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Başımla beraber. Çay 3 şekerli güzeldir Zaferrrr 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Hakan harbi bozuk bu lens... Sen bana inanmıyorsun ama.. bozuk bu... Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 6 Mart 2013 Yazar Paylaş 6 Mart 2013 (düzenlendi) Hakan harbi bozuk bu lens... Sen bana inanmıyorsun ama.. bozuk bu... Ne gördün ki abi 6 Mart 2013 tarihinde Ali Karadağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Hakan'ın çekimleri net olmuyor bir türlü Ali.. Çocuğun boynundaki beyaz fular mı o.. ona bak her şey birbirine girmiş.. Diğer makrolarında da var bu hatalar... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 2 lensin ikiside mi bozuk abi ? )) Hadi benim çekim bozuk diyelim, çünkü yavaş yavaş oluyor bu bişler. İlk zamanki çekimlerle şuankiler arasında fark var çünkü Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Hakan, tripodla zaman ayarı girerek benzer bir çekim yap da bi bakalım... 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Bozuk değil.net Az biraz ps+keskinlik 10 numeros olur. He bu arada emmi senin monitörün kalibrasyonu bozuk olabilir. Hatta renkleri düzgün bile göstermiyor olabilir. Hakan Tarım şahit benim netbukun monitörde bana normal gelen renk hakan abiye portakal gibi geldi Bugünden taze taze bir kare. F 1,6 iso:200 Bokehini yedimin 1.4 lensi Hakan abi, iso niye 200? Gündüz vakti? 100 ideal hatta yanlış hatırlamıyorsam menüden iso hassasiyeti önceliğini aç 50 ye düşür. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Evden de baktım len D Belki de gözüm bozuktur... fuları siz düzgün görüyorsanız benim gözüm bozuk diyeceğim.. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Bozuk değil.net Az biraz ps+keskinlik 10 numeros olur. He bu arada emmi senin monitörün kalibrasyonu bozuk olabilir. Hatta renkleri düzgün bile göstermiyor olabilir. Hakan Tarım şahit benim netbukun monitörde bana normal gelen renk hakan abiye portakal gibi geldi Hakan abi, iso niye 200? Gündüz vakti? 100 ideal hatta yanlış hatırlamıyorsam menüden iso hassasiyeti önceliğini aç 50 ye düşür. Tamy ile denerim artık o dediğin zıkkımı Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Evden de baktım len D Belki de gözüm bozuktur... fuları siz düzgün görüyorsanız benim gözüm bozuk diyeceğim.. İlgili vatandaş bana yollasın raw halini ben işleyeyim o zaman kalıyor mu fluluk? Tamy ile denerim artık o dediğin zıkkımı Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 İlgili vatandaş bana yollasın raw halini ben işleyeyim o zaman kalıyor mu fluluk? Bana PS demeyin uğraşamam vallaha Yok unsharp mask yok bilmem ne Ben bugün yarın bi kaç kare çekeyim tamy ile sana yollayayım raw halini 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 (düzenlendi) İlk deneme, full croplanmış hali. Su da çekimin orjinali. 200mm. f 3,2 iso:200. En ufak oynama yapmadım lensin keskinliğini bilelim diye... http://img521.images...721/igp9191.jpg Link ekledim çok büyük çünkü. Yolla bekliyorum elim berbat titremiş bu arada. ağır namussuz şey 6 Mart 2013 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 unuttum da ayarlamayı heyecandan Niye iso200? arkadaş çıldırtacan beni 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Şu resimdek netlik, canlılık senin fotoğraflarının hiç birinde yok Hakan... Bence makinan bozuk... Yoksa bu kadar sürede öğrenmemiş olamazsın... Mesela şu... Bunları net gören gözlerim senin fotoğrafları net görmüyor.. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Eski SLR-like ile ben de daha net çekiyordum abi. Ama bunda dünya kadar ayar var. Bir de vakitsizlik abi. Daha ilk kez dün sabah çıktım dışarı makineyle birlikte Bir de spot kullanıyorum netleme noktasını. El göz alışıncaya kadar doğal abi bunlar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Dediğin gibiyse, alışırsın aşılır... Makina bozuk olmasın da... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 (düzenlendi) Şu resimdek netlik, canlılık senin fotoğraflarının hiç birinde yok Hakan... Bence makinan bozuk... Yoksa bu kadar sürede öğrenmemiş olamazsın... Mesela şu... Bunları net gören gözlerim senin fotoğrafları net görmüyor.. Hakan abi bana bir tane raw format yollasa anlıyacaz da yollamıyor ısrarla Benim fotoyu koymuşsun ama o foto özel biraz. Neden dersen ben onu çektiğim lensle 3 ay aynı yatakya yattım Ki o fotoda düzgün bir kurgu ve sahne yok 6 Mart 2013 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Dediğin gibiyse, alışırsın aşılır... Makina bozuk olmasın da... İlk çektiklerimle şuankiler arasında bile fark bariz var abi O zaman da çekiyorum sanıyordum ben, şuan da çekiyorum sanıyorum Raw olayını da akşam boşluğumda atam Mert. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts