Guest Hakan Tarım 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 @Mehmet mert : Kar fotosu çekerken artı 2 mi eksi 2 mi ne (Tam aklıma gelmedi) yapmak gerekiyormuş pozlamada. Makinenin işlemcisi beyaz patlaması olarak algılayıp renk değişimi yaparmış, uzmanlar öyle diyorlar Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 (düzenlendi) @Mehmet mert : Kar fotosu çekerken artı 2 mi eksi 2 mi ne (Tam aklıma gelmedi) yapmak gerekiyormuş pozlamada. Makinenin işlemcisi beyaz patlaması olarak algılayıp renk değişimi yaparmış, uzmanlar öyle diyorlar -2 Ek olarak wb otımatikte kalmamalı 19 Ocak 2013 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 Hah işte tam öyle diyorlar. Bi kar yağmadı ki memlekete deneyem Yorum bağlantısı
Adil Güzel 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 Kediyi görünce ben de geçenlerde işe giderken bir süre bana arkadaşlık eden şu sevimli yaratığı paylaşmak istedim. Ankara -Kalecik. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 Açılın acemi geldi. Çekilen yer: Polatlı/Sakarya Köyü Dedemin doğup büyüdüğü yerler. Malesefki terkedilmiş sadece 2 kişi oturuyor koca köyde. Birisini aşağılarda görebilirsiniz. (Yaşlı teyze.) Terkedilmiş köyün kapalı camiisi. Soldaki dedem sağdaki babam. Dedem büyüdüğü yerleri böyle görünce üzüldü tabii. Buda aynı yerde soba üzerinde pişen kestane Bunlarda denemeler: Yahu beğenin diye değil;yorum yapın, eleştirinde bizde kendimizi eğitelim, yanlışlarımızı görelim diye koymuştum amaa.. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 19 Ocak 2013 Yazar Paylaş 19 Ocak 2013 Yahu beğenin diye değil;yorum yapın, eleştirinde bizde kendimizi eğitelim, yanlışlarımızı görelim diye koymuştum amaa.. Tavsiyeler... 1. Fotoğrafı kurtarcam diye siyah-beyaz ya da sephia yapma Mert, çok klasikleşti 2. Göz hizasından (160-180cm yükseklik) çekim yapma, çünkü çektiğin enteresan olamaz, insan gözü de aynı şeyleri görür. 3. Detaycı ol, detaylara odaklan. Her fotoğrafına has bir obje olsun. 4. Az biraz fotoşop öğren. Oloneo diye iyi bir program var indir kurcala. 5. Fotoğaf çekerken nefesini tutmayı öğren/huy edin. Elin de titremesin mümkün mertebe. Netlik çok önemli. Makine netlemeden çekmez, zorla çekme 6. Adamı hasta etme, makinenin hakkını ver şimdi 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 Tavsiyeler... 1. Fotoğrafı kurtarcam diye siyah-beyaz ya da sephia yapma Mert, çok klasikleşti 2. Göz hizasından (160-180cm yükseklik) çekim yapma, çünkü çektiğin enteresan olamaz, insan gözü de aynı şeyleri görür. 3. Detaycı ol, detaylara odaklan. Her fotoğrafına has bir obje olsun. 4. Az biraz fotoşop öğren. Oloneo diye iyi bir program var indir kurcala. 5. Fotoğaf çekerken nefesini tutmayı öğren/huy edin. Elin de titremesin mümkün mertebe. Netlik çok önemli. Makine netlemeden çekmez, zorla çekme 6. Adamı hasta etme, makinenin hakkını ver şimdi Mesaj alındı abi. Programda indiriliyor. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 19 Ocak 2013 Yazar Paylaş 19 Ocak 2013 Mesaj alındı abi. Programda indiriliyor. İlaçlayamazsan ilaçlarız Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 İlaçlayamazsan ilaçlarız Sınav bi geçsin geleceğim İzmir'e, güzel planlarım var. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 19 Ocak 2013 Yazar Paylaş 19 Ocak 2013 Sınav bi geçsin geleceğim İzmir'e, güzel planlarım var. Hadi bakalım Buraya uğramayı ihmal etme (Asansör) 2 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 fırçayı yedin git yat gari Mert 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 19 Ocak 2013 Yazar Paylaş 19 Ocak 2013 fırçayı yedin git yat gari Mert Yok canım estafurullah Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 fırçayı yedin git yat gari Mert Abi bu fırçaysa ohooo, bi gün fazla doz fırçadan öleceğim galiba. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 Mehmet abi nerelerde gözükmüyor der ve kaçarım ben altta ismi gördüm 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 19 Ocak 2013 Yazar Paylaş 19 Ocak 2013 Mehmet abi nerelerde gözükmüyor der ve kaçarım ben altta ismi gördüm Vallahi gelmiş, kaç kaç sen Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 Bugün bu fotoğrafı yanlışlıkla çektim. Uzun bir aradan sonra bir fotoğraf çekme fırsatı bulmuş olmanın heyecanıyla eskiden kalan ayarlarla doğrudan çekmişim. Böyle birşey ortaya çıktı. 7 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 19 Ocak 2013 Yazar Paylaş 19 Ocak 2013 Arda bile biliyor doğru markayı Vallahi gelmiş Abi hoş geldin Bugün TOKER abimizi de aşıladık Bugün bu fotoğrafı yanlışlıkla çektim. Uzun bir aradan sonra bir fotoğraf çekme fırsatı bulmuş olmanın heyecanıyla eskiden kalan ayarlarla doğrudan çekmişim. Böyle birşey ortaya çıktı. Eline sağlık Muhammet. Askerdeyken en çok özlediğim nesnelerin başında ekipmanım geliyordu, ben de gelince çocuğum gibi sarıldım vallahi 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Canon 70-300 lens ariyorum uygun fiyatli Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Zoom yapmak; ilk makine alınca herkesin çok heves ettiği şey ama kullandıkça lüzumsuzluğunun farkına varıldığı bir durumdur. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Hızlı hızlı hemen kedilere devam. Bi güzel besledik keratayı suyunu içindik gezmeye gitti sonra. 2 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Hakan abi odak sorunu var? Güzelcem açıklasana mübarek Orada odak babamdı Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 (düzenlendi) Babadan çok Süha logosuna odak kaymış. Hangi lensle çektin? 5 tane pil al, beyaz bir kağıdın üstüne ortaya bir pil koy arka sağ çapraza 45 derece açıyla 3 cm mesafeye bir pil daha koy. aynı şekil bir pil daha. Sonra kalan iki pili ortada ki pilin sol ön çapraza 45 derece açıyla 3 cm mesafeyle yerleştir. 5.yi de aynı şekilde yerleştir. Ortadaki pile odakla çek. Güzelcem açıklasana mübarek Orada odak babamdı Örnek Şundan da çıktı al a4'e, yere parelel koy çizgilerden birine renkli bir kalemle ufak bir işaret koy, 45 derece açıyla makineyi ona odakla çek. http://www.photo.net...est/scale45.jpg 20 Ocak 2013 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts