Guest Hakan Tarım 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 Alın bir pentax direkt olarak makineden çekimi yapın. Cart curt programlarla da uğraşmayın, sonra eve gidince tüh şöyle çekseymişim böyle çekseymişim diyip kendinizi dövmeyin Pentakıssss cıssssss 1 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 HDR yakın çekimlerde yıpranmış ahşap,taş duvar, parke yol gibi biryerde detayları belli etmek içinde kullanılabilinir benim birkaç denemişliğim var olmuşluğu da var ama makinem yok örnekleri deneyimli abimlerden beklerim Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 8 Eylül 2012 Yazar Paylaş 8 Eylül 2012 birkaç denemişliğim var olmuşluğu da var ama makinem yok Güvençcim, 140TL gibi bi meblaya çok iyi bir makine alabilirsin şunu öneririm güzel cihaz http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-powershot-a580-8mp-4x-2-5-inch-aksesuarli-hediyeli-96960192/detay/ 1 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 Güvençcim, 140TL gibi bi meblaya çok iyi bir makine alabilirsin şunu öneririm güzel cihaz http://www.sahibinde...96960192/detay/ abi öneri için teşekkür ederim şu bir iki ay sanırım birşey yapamam çünkü çanakkale de okuyorum ev tuttum eve çıkıyorum biraz artacak masrafarım ama kafamda powershot serisi bir cihaz almak DSLR'a yaklaşamam ancak powershot serisi veya nikon finepix serisi orta yollu sarsmaz birşey almayı düşünüyorum bende mesajda öyle dedim hani sende söylüyon söylüyon ama ortada biirşey yok gibi de algılanmak istemedim ) Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 Ben bu makineyi yeni aldım sayılır... pek kurcalamadım daha, Hazır burda bilen anlayan çok Nasıl bu alet ? http://www.vatanbilgisayar.com/canon-a2200_gumus-powershot-a2200-141-mp-2,7-lcd-ekran-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=54272 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 Ben bu makineyi yeni aldım sayılır... pek kurcalamadım daha, Hazır burda bilen anlayan çok Nasıl bu alet ? http://www.vatanbilg...aspx?I_ID=54272 makine pek özeliikli değil Manuel mod olmadığından fotoğrafa pek müdahale edemeyebilirsiniz.. ani yakalamak için hatıra anı fotoğrafları için gayet yeterli olucaktır. daha farklı şeyler çekmek içinde P modunu seçebilirsinz.. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 8 Eylül 2012 Yazar Paylaş 8 Eylül 2012 Ben bu makineyi yeni aldım sayılır... pek kurcalamadım daha, Hazır burda bilen anlayan çok Nasıl bu alet ? Fiyatına göre çok iyi işler çıkarıyor Hakan, ben de etrafımdaki amatör kullanıcılara hep bu cihazı öneriyorum Kısacası Fiyat/Performans: Tatminkar Bir de Manual modu olsa ben de alcam küçük her an yanında taşınabilir ama Manual'siz cihaz bana gelmez Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 Eee klima uydudan önce çıkmıştı değil mi İlk kim fark edecek demiştim Ben bu makineyi yeni aldım sayılır... pek kurcalamadım daha, Hazır burda bilen anlayan çok Nasıl bu alet ? http://www.vatanbilg...aspx?I_ID=54272 Bunun 3300'ünü kullanıyorum çok güzel makina.. Ama A590'ınımın yerin tutmaz Gördüğüm kadarıyla 3300'e göre seçenekleri kısıtlı.. Yine de doğru seçimdir.. Canon Can'dır.. Pentak mıntax 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 8 Eylül 2012 Yazar Paylaş 8 Eylül 2012 Alın bir pentax direkt olarak makineden çekimi yapın. Cart curt programlarla da uğraşmayın, sonra eve gidince tüh şöyle çekseymişim böyle çekseymişim diyip kendinizi dövmeyin Pentakıssss cıssssss Pentak mıntax Mehmet abi bu kısım Hakan içindi sanırım Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 İlk kim fark edecek demiştim Bunun 3300'ünü kullanıyorum çok güzel makina.. Ama A590'ınımın yerin tutmaz Gördüğüm kadarıyla 3300'e göre seçenekleri kısıtlı.. Yine de doğru seçimdir.. Canon Can'dır.. Asıl can budur abi http://www.bascek.com/mesaj/topic/43668 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 8 Eylül 2012 Yazar Paylaş 8 Eylül 2012 Asıl can budur abi http://www.bascek.co...saj/topic/43668 Bu fotoşopla yapılmış 3 sene kadar önce fotokritik'te geziniyodu, ben fotoşopla daha iyisini yapar USB de ekjlerim Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 İyi bari... Biraz kurcalayayım balık gözünü falan Daha canlı renkler, şu, bu, biçok zımbırtısı varda Detaylı bakmadım daha... Yorum bağlantısı
Kaan Akkor 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 benim için de büyük tutku fotoğraf çekmek. ama canon' cuyum =) Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 13 Eylül 2012 Paylaş 13 Eylül 2012 AF siz makro uzatma tüpüyle tripodsuz elde çekim ilk denemem Mecburen harici ışık kaynağı olmadığından isoya bastım, olacak o kadar 1 Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 14 Eylül 2012 Paylaş 14 Eylül 2012 fatih abi bu resimde ki pan tekniğinden bahseder misin?? bunu çok denemiştik arkadaşımla fakat tam anlamıyla istediğimiz gibi olmadı Uploaded with ImageShack.us senin kullandığın obje yani araç uzuvları olmadığından cisim bir bütün olarak gözüküyor ancak bunu insanda uygulayamıyoruz sanırım yada biz beceremedik..koşar kalden turnikeye çıkan (ben) pan tekniğiyle çekmeye çalışsakta en fazla baş ve vücut net diğer taraflar hep bulanık oluyor nedir bunun doğru yolu ) bu arad canon 5dyle denedik hepsini ama becerttiremedik Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan 14 Eylül 2012 Paylaş 14 Eylül 2012 Çekmeye çalıştığınız nesne bütün halinde hareket etmiyorsa bu tekniği kullanamazsınız. Bu teknik için tercihen enstantene süreniz 1/8 ile 1/4 arasında değişmelidir. Mümkünse çektiğiniz nesne ile aynı doğrultu ve hızda hareket ediyor olmalısınız. Diğer bir yöntem tripod üzerinde makineyi çevirerek denemektir, ancak hareketli nesneyi ekranın aynı noktasında sabitlemek gerektiğinden net fotoğraf elde etmek zordur. Koşan insan gibi, ayağı farklı, kolu farklı, gövdesi farklı hareket ediyorsa sonuç alamazsınız. Tek bir yolu aklıma geliyor. İleriye doğru zıplayan bir insanın bacakları açık pozisyondaykenki süre içerisinde yakalanması. Oldukça iyi zamanlama gerektirir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Eylül 2012 Paylaş 14 Eylül 2012 AF siz makro uzatma tüpüyle tripodsuz elde çekim ilk denemem Mecburen harici ışık kaynağı olmadığından isoya bastım, olacak o kadar bence başarısız A590 ile daha iyisini yaparım.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 14 Eylül 2012 Yazar Paylaş 14 Eylül 2012 bence başarısız A590 ile daha iyisini yaparım.. Ben de Nokia E71 ile daha iyisini yaparım Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 15 Eylül 2012 Yazar Paylaş 15 Eylül 2012 Yapında görelim Bu senin için Hakancım, Nokia E71'in çalaçuta kamerasıyla Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 15 Eylül 2012 Yazar Paylaş 15 Eylül 2012 Casio Fx 82 ES'mi makina Aynen kardeşim, yıllardır masamın vazgeçilmezi Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 15 Eylül 2012 Paylaş 15 Eylül 2012 (düzenlendi) Aynen kardeşim, yıllardır masamın vazgeçilmezi Fizik sınavlarında kullanırım diye iyisini alayım dedim ama bir işe yaramadı namussuz Yine kaldık yine kaldık 15 Eylül 2012 tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 15 Eylül 2012 Yazar Paylaş 15 Eylül 2012 Fizik sınavlarında kullanırım diye iyisini alayım dedim ama bir işe yaramadı namussuz Yine kaldık yine kaldık Fizik alt derslerinde (kuantum, katıhal, nükleer, plazma vs.) kullanmışlığım ve yararını görmüşlüğüm var Sağlık olsun kardeşim boş ver, branş neydi Matematik mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts