Ali Karadağ 23 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2012 Az sayıda resim çıkıyor zaten, onları da merak ediyor insan Yeni başlayan biri olaraktan O zaman benden size naçizane ilk tavsiye: resim değil fotoğraf diyelim, resim çizilir biliyorsunuz Fotoğrafçılık konusunda takıldığınız her ne olursa olsun kıracağınız ilk cam benimki olsun: teknikler(panorama, ışıkla boyama vs), donanım seçimi, arızası, ayarı (makine, lens vs), programlar ve daha birçok şey 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 amann resim kısa yazılıyor, fotoğraffotoğraffotoğraffotoğraf fotoğraffotoğraffotoğraffotoğraffotoğraffotoğraffotoğraffotoğraffotoğraf Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 23 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2012 amann resim kısa yazılıyor, fotoğraffotoğraffotoğraffotoğraf fotoğraffotoğraffotoğraffotoğraffotoğraffotoğraffotoğraffotoğraffotoğraf Tebrikler, bu güzel bir başlangıç oldu bakın Siz ne ile başladınız peki çizimlere...pardon yani çekimlere Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Pentax k-x 3 hafta önce, 58 mm. zenith ve tamron 28-200 üm var şimdilik Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 23 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2012 Pentax k-x 3 hafta önce, 58 mm. zenith ve tamron 28-200 üm var şimdilik Keşke başlangıç olarak daha geniş bir lens tercih etseydiniz (18-135 gibi), 28mm çok dar kalıyor ben 28-85mm den biliyorum Hoş 28-200mm'nin de artısı tak-gez olması yani ekstra lens almayacaksınız ve değiştirme derdiniz de olmayacak, bir artısı bir eksisi var ama artı ağır basmış demekki Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Yok ya ikinci el aldım ben bunları. Böyle vardı elemanda. Fiyatı da iyiydi aldım geçtim Keşke başlangıç olarak daha geniş bir lens tercih etseydiniz (18-135 gibi), 28mm çok dar kalıyor ben 28-85mm den biliyorum Hoş 28-200mm'nin de artısı tak-gez olması yani ekstra lens almayacaksınız ve değiştirme derdiniz de olmayacak, bir artısı bir eksisi var ama artı ağır basmış demekki Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Tebrikler, güzel bakışlarla yakalanan hayatın güzellikleri için. Emeğinize sağlık. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 23 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2012 Yok ya ikinci el aldım ben bunları. Böyle vardı elemanda. Fiyatı da iyiydi aldım geçtim İşini bilen bilinçli tüketici umarım pazarı iyi araştırıp iyi fiyata almışsınızdır zira piyasadan uzak olanlara bazı arkadaşlar fahiş fiyatlar çekiyordu en son Tebrikler, güzel bakışlarla yakalanan hayatın güzellikleri için. Emeğinize sağlık. Teşekkürler Serhan Bey, Saygılar, Selamlar Yorum bağlantısı
Ali Eren 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Ellerinize sağlık. Hepsi çok güzel. :bravo: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Pentax k-x 3 hafta önce, 58 mm. zenith ve tamron 28-200 üm var şimdilik 3 hafta oldu ama makinanın ömrünü yedi.. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 23 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2012 Ellerinize sağlık. Hepsi çok güzel. :bravo: Teşekkür ederim Ali Bey, iyi seyirler 3 hafta oldu ama makinanın ömrünü yedi.. Bu cihazlar da kurcalanmadan öğrenilmiyoki Mehmet abi yaa, ben ilk D100 ile 1 hafta 10 günde yaklaşık 1200 fotoğraf çekmiştim Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 İşini bilen bilinçli tüketici umarım pazarı iyi araştırıp iyi fiyata almışsınızdır zira piyasadan uzak olanlara bazı arkadaşlar fahiş fiyatlar çekiyordu en son Bin liraya aldım hepsini. 5000 shutterdaydı body. Lensler de gerçekten kusursuz. Bilenlere baktırttım gelince Şuan 6800 de falan shutter 3 hafta oldu ama makinanın ömrünü yedi.. Parasını verdik abüü yiyecem tabiki Feysbuk kırpdıktan sonraki resmin hali Taze taze dün akşamki görüntü 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 23 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2012 Bin liraya aldım hepsini. 5000 shutterdaydı body. Lensler de gerçekten kusursuz. Bilenlere baktırttım gelince Şuan 6800 de falan shutter Parasını verdik abüü yiyecem tabiki Feysbuk kırpdıktan sonraki resmin hali Taze taze dün akşamki görüntü Işık az olmasına rağmen eliniz nerdeyse hiç titrememiş net bir fotoğraf çekmişsiniz, tebrikler Arkadaki flu'luğu da görmedim değil hani Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 28-200 le çektim bunu 200 mm de Ben de açayım bari bi sergi buraya 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 23 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2012 Trafiğin Akışı... Bu albüm beni Mondeo'mu satma fikrinden vazgeçiren Mehmet ÖZYÜREK abim için, kendisine sonsuz saygılarımla. Yer: Girne-Yeni Girne arasındaki köprü üzeri Tripod: Yok, köprünün korkuluğu yetti EXIF Bilgileri: Hakan Bey'in sormasını bekliyorum 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Işık az olmasına rağmen eliniz nerdeyse hiç titrememiş net bir fotoğraf çekmişsiniz, tebrikler Sıkıysa hatalı çeksin, biri abisi, diğeri atası Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 exif Sıkıysa hatalı çeksin, biri abisi, diğeri atası Yeminle sıkardı topuklarıma 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 23 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2012 28-200 le çektim bunu 200 mm de Ben de açayım bari bi sergi buraya 200mm'de biraz daha yakınlardan (2-3 metre) çekim yaparsanız arkadaki flu'luk sizi daha çok tatmin edecektir Aslında Fena fikir değil exif Örneğin İlk Fotoğraf f: 1/22 ISO: 200 Enstantane: 8sn. Pozlama Dengeleme: -0,7 Oldu mu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Burada sağ viraja dıştan giren araç kesin mondeo.. Orada birini sollamış Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Hah şimdi oldu. Poz dengelemeye kadar yazmışsın Öğrenmem lazım ama şu cadde olayını bir çekemedim. Eve gidinceye kadar tüm trafik bitiyor benim buralarda Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Burada sağ viraja dıştan giren araç kesin mondeo.. Orada birini sollamış Buradan da mana çıkarıp konuyu esp'ye bağladın ya pes Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 23 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2012 Burada sağ viraja dıştan giren araç kesin mondeo.. Orada birini sollamış kesinlikle! Hah şimdi oldu. Poz dengelemeye kadar yazmışsın Öğrenmem lazım ama şu cadde olayını bir çekemedim. Eve gidinceye kadar tüm trafik bitiyor benim buralarda Poz dengeleme önemli, orada 0,7 adım eksik(karanlık) çekiyorum mesela: amaç süreden çalıp bulanık çıkma riskini azaltmak Makineyi M manuel moda al, cihazı yolu gören bir yere sabitle, ISO 200, f 22 iyidir, enstantane 5-10sn arası deneyip arttırabilirsiniz. En iyi fotoğraflar bol bulutlu bir günde gün battıktan hemen sonra çekilenlerdir, kadraja yol ile birlikte gökyüzünü de sığdırmayı ihmal etmeyin Bir gün benim araçta şu tekniği deneyeceğim, tüm forum hücum etmezse iyi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Buradan da mana çıkarıp konuyu esp'ye bağladın ya pes Mondeo bu.. esp'siz de o şekilde döner orayı.. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 M den başka modda çekmiyorum zaten, Auto bizi bozar 2 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 24 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2012 Vee şimdilik serginin son albümü, Ordan Burdan Şurdan... Gemi direğinde bir top dondurma;) Seyirtepe’den İzmir Gün Çatalkaya’dan batıyor Yalnız Bank Polenli ayak Yol bir yere gitmez, o bir durma biçimidir Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenleri HDR denemesi Doğal yaşam parkından Foça ~ Panaroma Foça ~Banka Bu ve bir sonraki fotoğraf aynı anda farklı modlarda çekildi, aradaki 7 farkı bulun;) Karışık... 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts