Ali Karadağ 21 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2012 "Denemeler" Resimler çok güzel çok net. Yağmur taneleri çok tatlı duruyor. Teşekkür ederim Eren Bey 4 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 21 Ağustos 2012 Paylaş 21 Ağustos 2012 Harika. Resimdeki arkadaş kim? Hangi cihaz ile çekim yapıyorsunuz? 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 21 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2012 Harika. Resimdeki arkadaş kim? Hangi cihaz ile çekim yapıyorsunuz? Teşekkürler Hüseyin Bey, Cihaz olarak Nikon D100 kullanıyorum, hem ekonomik hem de renkleri çok güzel. Objektif olaraksa sattığım setin içeriği hayli genişti, hepsi gitti Fotoğraftaki arkadaş ise kuzenim, ailecek gidilen piknikte yakalamıştım kendisini 1 Yorum bağlantısı
Nuri Tanır 22 Ağustos 2012 Paylaş 22 Ağustos 2012 fotoğraflar çok güzel, eğitimim gereği uzun süre gazete ve dergilerde basın fotoğrafçılığı yaptım, teknolojiyi ve nimetlerini göz ardı edemem fakat ben hep şuna inandım'' elinizde ne sistem olursa olsun, özellikle fotoğraf olayında vizörün arkasındaki göz çok önemli'' ... ve ben bu fotolara baktığımda sevgili Ali Karadağ arkadaşımın çok nitelikli bir bakış açısı ile çalışmalar yaptığını görebiliyorum eeee bir mondeo'cuya da bu bakış açısı yakışır 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 22 Ağustos 2012 Paylaş 22 Ağustos 2012 Bir fizik mühendisine yakışır fotoğraflar.Çok güzel fotoğraflar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 22 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2012 fotoğraflar çok güzel, eğitimim gereği uzun süre gazete ve dergilerde basın fotoğrafçılığı yaptım, teknolojiyi ve nimetlerini göz ardı edemem fakat ben hep şuna inandım'' elinizde ne sistem olursa olsun, özellikle fotoğraf olayında vizörün arkasındaki göz çok önemli'' ... ve ben bu fotolara baktığımda sevgili Ali Karadağ arkadaşımın çok nitelikli bir bakış açısı ile çalışmalar yaptığını görebiliyorum eeee bir mondeo'cuya da bu bakış açısı yakışır Nuri Bey bu konuda size katılmadan edemeyeceğim, doğa gezilerimizde "hee D100'mü o " diyenlerin tamamına çekilen fotoğraflardan sonra "aldırma gönül aldırma" şarkısını armağan ettim Kesinlikle önemli olan vizörün arkasındaki göz, olay kişinin bakış açısında bitiyor hiç olmadık yerden olmadık fotoğraflar çıkabiliyor, tabi ki Mondeo'cu olmamın da bu bakış açısında etkisi var Harika...emeğinize sağlık. Bir fizik mühendisine yakışır fotoğraflar.Çok güzel fotoğraflar. Hakan Bey ve Mustafa Bey, teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 22 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2012 Çok güzel devamını bekliyoruz. Teşekkürler Fatih Bey, devamı gelecek... Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 22 Ağustos 2012 Paylaş 22 Ağustos 2012 Ali Kardeşim ellerine sağlık, süperrr 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 22 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2012 Ali Kardeşim ellerine sağlık, süperrr Teşekkür ederim Sabri abi Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 22 Ağustos 2012 Paylaş 22 Ağustos 2012 Elinize sağlık güzel çekimler. Ev nerede sizin? 8. fotoğrafı bizim evin oradaki köprüde çekmişsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 22 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2012 Elinize sağlık güzel çekimler. Ev nerede sizin? 8. fotoğrafı bizim evin oradaki köprüde çekmişsiniz. Teşekkürler Hasan Bey, Benim ev Onur Mahallesinde, sizin Evka2~Cumhuriyat civarlarında mı acaba? Selamlar Ali Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 22 Ağustos 2012 Paylaş 22 Ağustos 2012 Resimler gerçekten harika.. Emeğinize sağlık.. :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 22 Ağustos 2012 Paylaş 22 Ağustos 2012 Teşekkürler Hasan Bey, Benim ev Onur Mahallesinde, sizin Evka2~Cumhuriyat civarlarında mı acaba? Selamlar Ali Esin sitesinde. Komşu sayılırız yahu. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 22 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2012 Esin sitesinde. Komşu sayılırız yahu. Gerçekten de komşu sayılırız, birbirimizden haberimiz yok yahu 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Gayet başarılı. Tebrik ederim. Devamını bekliyoruz Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 23 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2012 Gayet başarılı. Tebrik ederim. Devamını bekliyoruz Teşekkürler Zafer Bey, Devamı bu gece gelecek inşallah Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 23 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2012 Martılar... Karelerdeki noktalar objektifteki tozlardan kaynaklanıyor, temizleyemedim kusura bakmayın Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Güzel çekimler. Ayrıntıları ile yansıtsaydınız (Kullanılan lens ve exif) daha iyi olmaz mıydı ? Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 23 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2012 Güzel çekimler. Ayrıntıları ile yansıtsaydınız (Kullanılan lens ve exif) daha iyi olmaz mıydı ? Hakan Bey, Malum site fotoğrafçılık sitesi olmadığından detaylandırmaları yapmadım, yalnızca görsel sunum yaptım. Dilediğiniz fotoğrafların tamamının bilgilerini size atabilirim. Son ekipmanım (Sattığım): Makine Nikon D100 SLR, Objektifler Nikkor 24-85mm f2,8-4 AF Nikkor 75-300mm f4.5-5.6 AF Nikkor 50mm f1.8mm AF Daha öncesinde ise Nikkor'un 18-55mm, 70-240mm, 18-135mm, 28-85mm, 24-120mm VR, Tamron 70-210, Quantaray 35-80mm vs vs... gibi birçok objektifi de kullandım. Selamlar Ali Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Az sayıda resim çıkıyor zaten, onları da merak ediyor insan Yeni başlayan biri olaraktan Yorum bağlantısı
Recommended Posts