İçeriğe Yönlendir

Yeni Golf VII (7) Üretilmeye Başlandı Ve 4 Eylül'De Sahneye Çıkıyor...

Abdussamed Acar

Recommended Posts

Çağlar Bayur

116 çok çukur. Ve fakat 180 ise çukur olmamakla beraber mezarlık gibi (kabir azabı). Tip olarak 116 bence daha iyi. Tercih deseler 116 derim. Arkadan çekişli diye aldım diye avunulabilir.

kafa tavana çarpıyor ama 116 da onu neyapsak?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

"yatarak kullancan."

VW de ise hepsinden var ama hiçbiri yok. Mantık tercihi.

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Hocam yarın A serisi test edices bakalım.Randevusuz test yokmuş mengerlerde..

Efendi kullan ha.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

hız sabitleme far-yağmur sensörü sis farı gibi :p yani midilinedan highline yapmak diyelim :p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Onuda idare ediver artık canıım, en azından ampülü patlamaz, diğeri gibi merso görünümlü renoğğ değil :D

Bize siparişle üretilen araba lazım, donanımı ben seçeceğim, motoruda, hiper ses yalıtımı olacak, ayrıca yanlış hatırlamıyorsam bmw de idi, motor sesini kesen, aynı frekansta karşı ses dalgası yayan böylece duymamızı engelleyen (galiba böyle birşeydi, yanlış hatırlıyor olabilirim) sistemde olmalı, varmı böyle araba firması :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Onuda idare ediver artık canıım, en azından ampülü patlamaz, diğeri gibi merso görünümlü renoğğ değil :D

Bize siparişle üretilen araba lazım, donanımı ben seçeceğim, motoruda, hiper ses yalıtımı olacak, ayrıca yanlış hatırlamıyorsam bmw de idi, motor sesini kesen, aynı frekansta karşı ses dalgası yayan böylece duymamızı engelleyen (galiba böyle birşeydi, yanlış hatırlıyor olabilirim) sistemde olmalı, varmı böyle araba firması :)

Vista :sihirbaz:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

hız sabitleme far-yağmur sensörü sis farı gibi :p yani midilinedan highline yapmak diyelim :p

Hız eklenir. Sis eklenir. Yağmur için ön cam ve teşkilat pahalıdır. Ama uyduruk sensör yapılabilir çakma. Navigasyon da konur. İç aydınlatma yapılır. blütüt yapılır. Koltuklar deri kaplanır vs.

Jaguar XF

http://1.bp.blogspot...jaguar-xf-6.jpg

karşı ses gönderme işi çok basittir. Lisans bitirme projesi verilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hız eklenir. Sis eklenir. Yağmur için ön cam ve teşkilat pahalıdır. Ama uyduruk sensör yapılabilir çakma. Navigasyon da konur. İç aydınlatma yapılır. blütüt yapılır. Koltuklar deri kaplanır vs.

Jaguar XF

http://1.bp.blogspot...jaguar-xf-6.jpg

karşı ses gönderme işi çok basittir. Lisans bitirme projesi verilir.

Hah, nasıl yapacağız, şu tdci nin sesini duymayalım, ama teyp aç deme sakın :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

eski kasada sonradan yapılan eklentiler kolaydı. onu merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bunu proje olarak vereyim önümüzdeki dönem. İş gereği birkaç projeye bakmıştım.

Merak eden şurdan başlasın: http://mafija.fmf.un...oiseControl.pdf

Hımm anladım :), sonuca gelelim, nerede satılır bu alet? :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Kulağınıza takmak için olursa internette var. Diğer durumda şemalar var.

http://www.ti.com/so...ancellation_anc

Yakında ürünlerin çıkacağı söylenti.

Siemens bri de manifoldda birşey yapmış hoparlörlü.

"

Siemens Automotive has reportedly developed the first electronic system for controlling automobile air induction system noise. Mounted to an intake manifold, the system consists of a microphone, chip module, and speaker that analyses noise and sends opposing frequencies through the speaker to cancel noise. The technique has been in use in military aircraft cockpits for some time but automobile manufacturers have relied on much larger plastic resonators, which also create canceling frequencies. According to Siemens, the electronic system offers performance, cost and size advantages. It even provides the ability to tune the sound of an engine according to customer preferences."

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Bende nereye yakarsam yakiyim sinyali yanik kaliyorda belki yenilerde tarz yapmislardir dedim audi gibi ama yokmus oyle bir durum :D

Nasıl yanık kalıyor yav :)

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt
(düzenlendi)

Yanlış anladım herhalde :) anlık 3 sn lik sinyal yok diyorsun sandım. :unsure2:

Düzenleme; genelde ben kısa sürelik sinyali kullanıyorumda :)

tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Engin Murat Ünal

Dün gidip Doğuş Oto'da aracı inceledim. Aklımda crossover'lar varken bir de şu golf'ü göreyim belki aracı beğenirim fikrim değişir golf alırım düşüncesiyle. Beğendiğim araç 1.2 TSI midline donanım seviyesi olanı. Fakat orada bu aracı göremedim yokmuş. Bende 1.6 TDI Comfortline'ı inceledim.

Araç yere daha da yaklaşmış bu benim için eksi puan. Ülkemin yollarında yere yakınlık istemediğim bir özellik.

İç mekan kalitesi yeterli, sorun çıkaracak malzemeler yok. Bazı yerlerde sert plastik var ama sert plastik kalitesiz göstermiyor. Bagaj 380lt olmuş yedek lastik küçük boy, herhalde o nedenle hacim artmış. Arka diz mesafesi fena değil. Aracın ön aksını ileri çekmişler bunu da içeride daha ferah bir mekan yaratmak adına yapmışlar. Tamam bir fırt daha geniş gibi ama o kadar.

1.2 TSI veya 1.6 TDI motorlarda donanım seviyesi Highline bile olsa arka süspansiyonlar burulma kirişi yani bağımsız süspansiyon yok. Diğer motor seçeneklerinde bu var. Bu da ilginç. 65 bin vereceğim ama arka yolcu konforu Golf 6'dan daha düşük olacak.

Gelelim alım meselesine. Şimdi sipariş etsem ne zaman gelir dedim yetkili kişi mart ayını bulur dedi. Az araç geliyor, önceden yazılmanız lazım listeler doldu, şimdi yazılsanız marta kadar beklenir gibisinden şeyler söyledi.

Sonuç. Araç güzel, bir havası var albenisi var. Güvenlik olarak eksiği yok en baz donanımda bile dolu dolu güvenlik ekipmanı var. 1.2 TSI motorun gelmesi çok iyi olmuş tam aklımı çelecek bir araç derken şu bekleme işi can sıkıcı. Bir de yere yakınlık işi düşündürür.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

1.2 benzinlinin -abartmazsanız- tüketim olarak üzeceğini sanmıyorum. Traktör sesi dinlemekten iyidir. :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

hemen teslim golf bulunmuş ve alınmamış. Demekki araça zaten gönül yokmuş :p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

62 kaada (dahada iner) full elegance donanımlı ve istediğin tüm özelliklere sahip, ayrıca bizim yollara tam uygun Yeti greenline var, yerim golfu ve 6 ay beklemesini. :D

hemen teslim golf bulunmuş ve alınmamış. Demekki araça zaten gönül yokmuş :p

afl far yoksa şahsen bende almazdım, bulunmaz hint kumaşı yapan bizleriz sonuçta.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Nasıl bir memlekette yaşıyoruz anlamadım. Araba alacaksın araba yok. Parasını vereyim istediğim özellikte araba getirt oda yok. Önümüze ne koyarlarsa onu yiyoruz. Acaba ne zaman ülke olarak tepki göstermeye başlıcaz merak ediyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bir uyansak, ülkede değişmeyen hiçbirşey kalmayacak, ama nerdeeee, uyku gazını yemişiz birkere, daya dayı konuştunmu süper yönetici oluyorsun memlekette, normal seviyedeki arabaları almak için daha çok beklersiniz.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Aynen, ferrari olsa hadi derimde, seri üretim ve bilerek uygulanan bir strateji, zaten isteyen alıyor, bekleyemeyen daha iyisini alıyor, serbest piyasa doğru :D

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Yahu Golf 7'yi de iyi uykulara bağladınız ya, helal olsun size.

Otomobili adamlar yapıyor, tasarlıyor, geliştiriyor. Canı isterse 10 tane üretir, canı isterse 3 tane. İşine gelen de alır, istemeyen almaz. Serbest piyasa ekonomisi diyorlar buna...

Üretinlen arabadan sadece aynı model ve motoru getirip insanların önüne koymak serbest piyasa ekonamisi olmuyor. Almanyada millet istediği golf'ü istediği donanım ve opsiyonlarla cayır cayır alıyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Üretinlen arabadan sadece aynı model ve motoru getirip insanların önüne koymak serbest piyasa ekonamisi olmuyor. Almanyada millet istediği golf'ü istediği donanım ve opsiyonlarla cayır cayır alıyor.

bu da her şey yerinde güzeldirin kanıtı :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...