İçeriğe Yönlendir

Yeni Golf VII (7) Üretilmeye Başlandı Ve 4 Eylül'De Sahneye Çıkıyor...

Abdussamed Acar

Recommended Posts

Evren Erakçora

u tipi dingilin avantajı hafif, olması, sağlam olması, fazla yer kaplaması. Ama sınır değerlerde çok iyi tutamıyor doğal olarak.

Olsun yahu. Hız yapacak adam bağımsız alsın. Sonuçta halk arabası. Abartmanın anlamı yok. İyi düşünmüşler.

Hatta bana sorarsan boşline versiyon diye birşey çıkarmalılar. Koltuklar felan stadyum koltuğu gibi. Hiçbir pencere hiçbri şey elektrikli değil. Sadece motor kaporta camlar.. Bir de kanun gereği airbag. Acaba kaça gider?

Gösterge paneli ve radyo da olmasın.

hitler motör de olmazsa olmaz. :)

Yorum bağlantısı
Sercan Bekem

İçimdeki golf aşkı bambaşka....biraz marş gibi oldu. :)

:)

volkswagenin yeni modellerinde fiyatı düşüreceğiz diye markaya hiç yakışmayan, çok sinir şeyler var. mesela yeni polo, ya da jetta. volkswagen hakikaten mükemmel bir marka, ama gerçekten hakkını verecek bir araba alırsanız (işçilik konfor vs) çok anlamsız abartıo rakamlar çıkıyor ortaya.

Yorum bağlantısı
Mehmet Acar

mesela ne gibi sinir?

Hocam mesela arkada aydınlatma lambası yok. sadece ön ortada var.

torpido gözünde 3 kuruşluk aydınlatma lambası yok.

farlar tek optik.

bir kaç şey daha var da şimdi aklıma gelmiyor.

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Yeni Golf'ün satışları başladı mı? Bayiye soran oldu mu?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

tsi için mart 2013 e gün veriliyor, diesel otomatik Aralık 2102, diesel düz vites belirsiz diye aldım bilgiyi, fuarda soracaız hesabını

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban
(düzenlendi)

tsi için mart 2013 e gün veriliyor, diesel otomatik Aralık 2102, diesel düz vites belirsiz diye aldım bilgiyi, fuarda soracaız hesabını

Dizel otomatik için 90 yıl beklicez mi şimdi :tongue:

Bugün Mehmet Kanat usta ile tanıştık belki tanırsın

tarihinde Abdurrahman Balaban tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Fuar organizasyonumuz ne zaman?

Muhtemelen 2. haftasonu Cumartesi olabilir :fiuw:

Dizel otomatik için 90 yıl beklicez mi şimdi :tongue:

Bugün Mehmet Kanat usta ile tanıştık belki tanırsın

hangi serviste?

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Muhtemelen 2. haftasonu Cumartesi olabilir :fiuw:

hangi serviste?

Gün-bagcılar san sitesi 20.ada dükkan ismini unuttum kartı arabada..Sen ve Osman ustanın kulaklarını çınlattık :coffee:

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Doğuş getirecek mi bilmiyorum ama yeni kasayla birlikte 1.6 TDI 4 Motion (4 Çeker) üretildi ve avrupada satılmaya başlandı...

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Gelse de jip fiyatına satarlar :)

Acaba 4 çeker olmanın yanı sıra ciddi başka teknik farklılıkları var mı? Mesela yerden daha mı yüksek yada süspansiyon sistemi daha mı farklı...

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Acaba 4 çeker olmanın yanı sıra ciddi başka teknik farklılıkları var mı? Mesela yerden daha mı yüksek yada süspansiyon sistemi daha mı farklı...

Valla ben vw haberlerini ve bilgilerini sizden alıyorum..Bir golf 4 görmüştüm, 4 motion yazıyordu arkasına, dışarıdan bir fark hissetmemiştim

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Yeni Golf'ün satışları başladı mı? Bayiye soran oldu mu?

Cuma günü arkadaşımı aradım kasımın 2 haftası gelecekmiş araçlar satmaya başlamışlar bile. Gelen bütün araçların müşterisi hazırmış. Gel vatandaş gel batan geminin malları bunlar bedava. :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Selçuk Keleş

Ne var bunda,işçilik hatası değilki tasarımı böyle.Üst taraf dışarıda kalıcak şekilde,benim golf6'da da durum böyle.Resim ekliyorum pek belli değil ama aynen bunun gibi.Ordaki o şekle değilde fordun trend modelde bile çaldığı yumuşak plastik için harika bir geçiş diyebiliriz ama :)(Hoş benddekide yumuşak ama olsun)

Uploaded with ImageShack.us

Farkında mısın bilmiyorum ama sendekinde de geçiş solda normal görünürken sağdakine parmak girebiliyor. Sen buna tasarım mı diyorsun ? :D

Yorum bağlantısı
Engin Murat Ünal

1.2 TSI ve 1.6 TDI versiyonlarında arkada bağımsız süspansiyon yok 1.4 TSI da var. Ciddi ciddi 1.2 TSI düşünüyordum ama araştırırken bu bilgiye rastladım canım sıkıldı, adamlar maliyet düşsün diye süspansiyondan kısmışlar. Sanırım ilk parti kullanıcılarının yorumlarına bakıp hareket etmek daha doğru olacak.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

1-Resimden öyle gözüküyor 2 taraftada geçişler aynı

2-Evet parmağımı araya sokmak için uğraşırsam aynen bu görüntüyü alabiliyor :) Yumuşak plastik olduğu için esniyor.Neden oraya parmağımı sokma gereksinimi duyarım onuda bilmiyorum ama...

3-Aşşağıdaki resimde ikiside aynı gözüküyor geçişler sorun yok.

4-Amacım polemiğe girmek değil ama siz hiç Golf'e binmemişiniz daha önce sanırım

5-Sanırım tasarım deniyor ona :)

6-Resmi aşşağıdan çektiğim için belli olmuyor,illa isterseniz çekerim bir ara sizin için,Aşşağıdaki resimde herşey belli.Boşa eleştiri aramayalım bence tasarım çizgisi bu :) Büyüğümsünüz bundan sonra ne derseniz saygı duyarım...

Adamım, ben golfe binsem ne olacak, sürüşünü eleştirmedim ki ?

Parmağını sokmana gerek yok üst parça zaten önde duruyor. Şu detayı reno ya da pejoda görüyor olsak "fransız arabası işte" der geçeriz, ancak üstüne toz kondurulmayan mangalda kül bırakılmayan vw'den bahsediyorum. Alttaki parçayı "diğer markalarımda da kullanırım" diye konsolun orta yerine birleşme konulması ancak tasarım bozukluğu olabilir.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

golf fuarda sönük gibiydi :D c ellyse nin etrafında daha çok adam vardı :D

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik
(düzenlendi)

Markadan bağımsız bir yorum; piano black kaplamalar iyi hoş ben de çok beğenirim ama üzerinde çok parmak izi kalıyor bir yerden sonra rahatsız edici, elde sürekli bez silmek gerekir

tarihinde Doğu Kemik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Ne var bunda,işçilik hatası değilki tasarımı böyle.Üst taraf dışarıda kalıcak şekilde,benim golf6'da da durum böyle.Resim ekliyorum pek belli değil ama aynen bunun gibi.Ordaki o şekle değilde fordun trend modelde bile çaldığı yumuşak plastik için harika bir geçiş diyebiliriz ama :)(Hoş benddekide yumuşak ama olsun)

img1424ks.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Sağ taraf kabak gibi hatalı işte. :)

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

1-Resimden öyle gözüküyor 2 taraftada geçişler aynı

2-Evet parmağımı araya sokmak için uğraşırsam aynen bu görüntüyü alabiliyor :) Yumuşak plastik olduğu için esniyor.Neden oraya parmağımı sokma gereksinimi duyarım onuda bilmiyorum ama...

3-Aşşağıdaki resimde ikiside aynı gözüküyor geçişler sorun yok.

4-Amacım polemiğe girmek değil ama siz hiç Golf'e binmemişiniz daha önce sanırım

5-Sanırım tasarım deniyor ona :)

6-Resmi aşşağıdan çektiğim için belli olmuyor,illa isterseniz çekerim bir ara sizin için,Aşşağıdaki resimde herşey belli.Boşa eleştiri aramayalım bence tasarım çizgisi bu :) Büyüğümsünüz bundan sonra ne derseniz saygı duyarım...

Mehmet, burda yazılanlar karalama amaçlı değil vw kalitesini herkes biliyor. Sen almış kurtulmuşsun güle güle kullan ama o kadar para verip te üstüne üstlük aylarca sıra bekleyen insanların hakkını savunmak amaçlı eleştirildiğini düşün istersen. Bariz tasarım veya montaj hatası var, ister kabul et ister etme.

Yorum bağlantısı
Halil Gümüş

Resim karanlıkta çekilmiş o yüzden ışık aldatıyor. İki tarafta aynı. üst taraf biraz dışta.

zevk meselesi...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...