Soner Demirel 12 Ağustos 2012 Paylaş 12 Ağustos 2012 Arkadaşlar merhaba. Bende daha önceki bir problemden dolayı boyazı zedelenmiş bir orta konsol çerçevesi var. Şimdi bunu karbon fiber kaplatıp değerlendirmek istiyorum. Hem elimdeki çerçeve bir işe yarasın hem araç daha şık görünsün diye düşündüm. Bu iş nasıl yapılır bilen varmı acaba? İnternette araştırdımta folyo halinde satıyorlar karbon fiber kaplamaları. Acaba kendimiz kaplayabilirmiyiz ve yapsakta ne kadar iyi olur? Yada dışarda bu işi yapan bildiğiniz sağlam biyer varmıdır? Yorum bağlantısı
Engin Özarı 13 Ağustos 2012 Paylaş 13 Ağustos 2012 Kendiniz kaplayabilirsiniz Ama hava kabarcığı bırakmadan sıvazlama el becerisi ister. Malzeme olarakta kalitelisini alın. Çin malı olanlar güneşte renk atıyor. Yorum bağlantısı
Soner Demirel 13 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2012 Anladım. Peki kesilecek yerler açılacak delikler felan onlar biraz incelik ustalık ister gibime geliyorda 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Ağustos 2012 Paylaş 13 Ağustos 2012 İnternette bol miktarda video var ; izlerseniz epey fikir sahibi olursunuz.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts