Serdal Soysal 5 Ağustos 2012 Paylaş 5 Ağustos 2012 (düzenlendi) Çarpişma testtihttps://apps.ford.com.tr/ebrochure/brochurefiles/b-max_surus_deneyimi_teknoloji_guvenlik.pdf 1 Eylül 2012 tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 5 Ağustos 2012 Paylaş 5 Ağustos 2012 Powershift dizeli/ecoboostu gelir mi acep! Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 (düzenlendi) Alırsın bunu otopark öküzleri ne güzel gamze yaparlar o kapılara. 6 Ağustos 2012 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Bu araç'ın platform'u nedir? Fiestanın hormonlusu gibi geldi gözüme, fiesta c max kırması gibim bişey olmuş. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 s max benziyor sanki.fordun tasarım harikalarından bir tane daha Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Kasa Opel Meriva, İç Dizayn Fiesta çakması gibi geldi bana da Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Şu içini farklı yapın artık, her model aynı, birde asfalt sesi olayı varmı yokmu, ben artık buna taktım, sessiz olacak araba, genel olarak tipi vs. hoşuma gitti, bakalım gerçeğini görelim. Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Ali Cihangiroğlu yazdı: Şu içini farklı yapın artık, her model aynı, birde asfalt sesi olayı varmı yokmu, ben artık buna taktım, sessiz olacak araba, genel olarak tipi vs. hoşuma gitti, bakalım gerçeğini görelim. Kesinlikle katılıyorum abi transitlerin bile aynı Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Ali Cihangiroğlu yazdı: Şu içini farklı yapın artık, her model aynı, birde asfalt sesi olayı varmı yokmu, ben artık buna taktım, sessiz olacak araba, genel olarak tipi vs. hoşuma gitti, bakalım gerçeğini görelim. a,b ve çoğu c sınıfı arabada asfalt sesi olacaktır. Olmasını istemiyorsanız ya C sınıfında sessşzliğe bakarak seçeceksiniz yada alt sınıftan alıp izolasyon olarak ne yapabilirseniz onun ile yetinmeyi kabulleceksiniz maalesef. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Haklısın ne yazıkki, bana sessiz araba lazım, buda para demek, şu paranın gözü kör olsun diyim bari Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 güzel araba tam benlik.orta direk yok .. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Güzelmiş fusion'un yerine bu geldi galiba. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Kapılar açık iken yandan biri vurursa direk içeride. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Mert Boran yazdı: Güzelmiş fusion'un yerine bu geldi galiba. fusionun yerini tutamaz Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 bu gidişle ben z-max ı bekeleyecem. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Kapılar açıkken, yunus atlama ile diğer tarafa geçebiliriz, ne güzel, spor yaptırma özelliği de var Yorum bağlantısı
Borga Tansel 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Burak Erdin yazdı: Bu araç'ın platform'u nedir? Fiestanın hormonlusu gibi geldi gözüme, fiesta c max kırması gibim bişey olmuş. Valla bende tam aynını yazacaktım. Araç güzel ona söz yok. Klasik Ford iç tasarımı zaten. Fiesta ile C-Max'i karıştırmışlar ortaya bu çıkmış C-max'e param yok Fiesta da ufak gelicek gibi diyenler için ideal bir araç gibi 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 6 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2012 Borga Tansel yazdı: Valla bende tam aynını yazacaktım. Araç güzel ona söz yok. Klasik Ford iç tasarımı zaten. Fiesta ile C-Max'i karıştırmışlar ortaya bu çıkmış C-max'e param yok Fiesta da ufak gelicek gibi diyenler için ideal bir araç gibi Doğru olabilir Borga fakat fiyat üçgenine bakmak gerekir belki c-max tan fiyatlı olacak Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Ağustos 2012 Paylaş 7 Ağustos 2012 Fiyat aralığı, 35.000-50.000 TL. arası olacaktır. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 7 Ağustos 2012 Paylaş 7 Ağustos 2012 Tamer Topaç yazdı: Fiyat aralığı, 35.000-50.000 TL. arası olacaktır. olması gereken aralık yani ama bence 40 lardan başlatırlar bunu enaz Yorum bağlantısı
Borga Tansel 7 Ağustos 2012 Paylaş 7 Ağustos 2012 Serdal Soysal yazdı: Doğru olabilir Borga fakat fiyat üçgenine bakmak gerekir belki c-max tan fiyatlı olacak Valla benim düşüncen Focus'u geçemez, bence fiasta ile focus arası bir fiyat olur.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts