İçeriğe Yönlendir

Nasıl Kaza Yaptım

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Ertan Çabuk

Arada Alper'e de kepitsek fena olmaz he mi? ;)

Olmaz abi :D

Yannız ona kepitme hakkını davulcu kullanıyor bu sıralar :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

160-170 km/h ile giderken sağ arka lastik patladı. Ex eşim frene bastı.

Araba yaklaşık 50 metre spin attı karşı şeride ortadaki 1.5 metrelik çukur refüjü atlayarak geçti ve karşı şeritin tam ortasında durdu.

Ben sadece 15-20 kere besmele çektiğimi ve kemerlerimizin takılı olup olmadığına baktığımı hatırlıyorum.

Tavsiye etmem. :D

Biz tavsiyeyle kepitmiyos ki. :p Ekiekikikiekieee... :crazy:

Not: Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. Araba içinde spini çok iyi bilirim. ;)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

2 tane ufak kazam var Allah'a şükür.

Birinde geri geri kaldırıma çıkarkan bi teker asfalttan kurtulup kaldırıma çıktığında arkadaki ağaca tosladım. Bagaj kapağı boyandı. Şirket aracı sümbül'dü.

Diğeride askerden döndükten sonra 2 senedir Anadolu yakasına hiç geçmiyordum, ezbere bildiğim bi yolda plastik eğilen dubalardan koymuşlar. Ezbere giderken yanımdakinin "Saaniiiiii" diye bağırmasıyla frene bastım ama 2-3 tane altıma almıştım. Tamponda çizik vardı sadece.

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

2005 senesi arkadaşımın Polo clasic ile Silivriden Tekirdağ istikametine doğru gidiyoruz Silivri çıkışında karşı şeritten havalanan bir araç ( BMW 3.18 ) bizim şeride geçti ve sol arka taraftan bagaj kısmından bizede vurdu... Şanslıydık biz maddi hasar ile atlattık... Fakat BMW sürücüsü bizim kadar şanslı değildi...

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Diğeride askerden döndükten sonra 2 senedir Anadolu yakasına hiç geçmiyordum, ezbere bildiğim bi yolda plastik eğilen dubalardan koymuşlar. Ezbere giderken yanımdakinin "Saaniiiiii" diye bağırmasıyla frene bastım ama 2-3 tane altıma almıştım. Tamponda çizik vardı sadece.

Ben onların eski arabam ile birkaç kez üzerinden geçmiştim. :p Tamponun alt kısmı boyasızdı. Bazen keyifli oluyordu. :p

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

işe 3 yaşında başlamışım, Magirus minibüsün marş düğmesini yukarı çekerek arabayı çalıştırmışım. O dönem Magirus'larda marşlar öyleydi hatırlıyorum. Magirus'ta el freni de yok tabi havalı sisteme geçene kadar da hiçbir zaman olmadı, vitesten atlayan araba başlamış yürümeye rahmetli ağabeyim komşunun ahşap çitini deviren arabayı eve girmeden durdurmuş. Şamar gelmiş tabi o ayrı.

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Eski patronumun bir işi için acil Çeşme Adliyesine gitmem gerekiyordu. Focus Mk1 aracım evimin önünde olduğu ve eve gidip aracımı almam daha uzun süreceği için altıma hemen kiralık 1.2 Albea araç verdiler.

Sahil bulvarından Çeşme otobanına doğru yol alırken sola kıvrımlı son kavşakta, sağımdaki bir araç kavşak içinden sola dönmek için önümü kesti, bende sola kıvrımlı o kavşak içerisinde panikle frene asıldım ve araç kendini kaybetti. Arkamda beni takip eden aracın sürücüsü ile göz göze geldim, spin atmışım :) Çok şükür orada birşey olmadı. Elim ayağım kesildi resmen. Daha sonra yoluma devam ettim düz yolda aracın frenlerini test ettiğimde aracın düz yolda dahi panik frende sola daldığını aracın arkasının ise sağa doğru kaydığını tespit ettim. Kullandığım araç 30.000 km.deydi ve panik frende stabil olarak duramıyordu. Durumu sizin takdirinize bırakıyorum artık :p

Çeşmede işlerimi hallettikten sonra, orada halı saha işleten bir arkadaşımın mekanına habersiz olarak gidip ona sürpriz yapmak istedim. Halı sahanın yanında boş bir arsa ya aracı parkettim ama arkadaşım orada olmadığı için aracımı arsadan geri geri çıkartırken arsada bulunan tahta telefon direğine aracın arkasını vurdum. Albea palio ya dönüştü resmen :) Tamamen dikkatsizliğin eseriydi. Oysa arsaya girerken o direğin etrafından dolaşmıştım :D

Çok şükür şahsi aracımla şimdiye kadar hiç kazam olmadı. Şimdiye kadar takribi 200.000 km yol yapmışımdır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...