İçeriğe Yönlendir

Operatörler Arası Numara Taşıma

Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi
(düzenlendi)

Bir adet kontörlü Aveamız bir adette faturalı Avea hattımızı başka bir operatöre taşımak istiyoruz. bu işlemler nasıl olur, hat taşıma parası vs. şeklinde ücretlendirmeler oluyor mu yoksa hoş geldiniz diyerek para almıyorlar mı? faturalı aveanın 1 yıllık taahhütü varmış sanırım ama 6 ayını doldurmuştur.

Bir de Vadofone ya da Turkcell hangisine geçmemizi önerirsiniz. faturalıyı da kontürlüye çevireceğiz.

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
bi=bir,hatura,fatura,tahaddütü,taahhüt
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ben gittim hoş geldiniz dediler hop taşıdılar şu gün şu saatte Türkcelli olacaksın dediler o günden beri turkcell liyim para falan talep eden olmadı.

Yorum bağlantısı

Para almıyorlar.Ben çok gittim geldim.Bazende giderim dönmem bak dedim hediye megabayt ve sms verdiler. :D :D

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

bende ya 97 ya da 98 den beri aynı numara aynı operatördeyim...

ben veerceğim fiyatı biliyorum onlar da o parayı yolluyolar 1 kere daha fazla ödemedim...

adamlar piyasanın 10 lira fazlasına iletişim veriyolar ama ücret hiç değişmiyor...

Yorum bağlantısı

Taahhüt bedelinin kalan 6 aylık kısmını fatura edecek eski operatörünüz. Ben tcell öneririm ahiret harici çekmediği yer yok gibi.

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Benim çalıştığım köyde zayıf Türkcell. Ama Allah var mesaj attım Kayseriden ekip geldi ölçüm yaptı. İlçe merkezine 4km köy. K.Maraş Adana çevre yoluna 2 km. Türkcell okulda çekmez. Benim masada çekmez alt katta çekmez. :D ama benim dışımda kapsamı alanı iyi.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Avea'dan niye çıkıyorsun ?

Çözüm üretmiyor müşteri hizmetleri.

Ayrıca 24 liralık sabit pakette 24 lirayı bi göremedik :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Birde Aveada avealıdan çok diğer operatörden geçenlere avantajlı. bu da sinirime dokunuyor.

Peki vadafone a geçiş için bi tahaddüt vs istiyorlar mı?

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Ayrıca 24 liralık sabit pakette 24 lirayı bi göremedik :)

24 lira telefon faturasımı olurmuş :tongue:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

24 lira telefon faturasımı olurmuş :tongue:

onlarda öyle diyor :D adı 24 lük tarife ama kendini gören yok :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ben bu işlerden hiç anlamam sene 97 den beri tek bir hattım var ve faturalı..

Benim de öyleydi ama. Aşağıdaki soruya cevap vereyim. ;)

Avea'dan niye çıkıyorsun ?

Bu gerizekalı avea müşterilerini kaybetmek için yaşıyor da o yüzden. Yıllarca müşterileriydim, daha hesaplı (az ödeyeceğim) bir tarifeden yararlanmak istediğimde bana o tarifeden yararlanamayacağımı çünkü avea müşterisi olduğumu söylediler. Bir başka deyişle, sizi biz bu halinizle "seviyoruz" zaten diyorlardı. Ben de çıkıverdim aveadan. Artık avea müşterisi değilim. Böyle aptal bir uygulama için de kendilerini tebrik ediyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bütün operatörler aynı hocam.. 95 yılından beri Turkcelliyim ama paket kampanyaları hep yeni gelenlerden yana..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

vadafone da taahhüt vs yok gözüküyor. o kafama yattı gibi. 25 lik tarifesi var :D ve aşmayı engelliyormuş. şuanki avea da öyle diyordu ama sabit fatura göremedik :p

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

bende tcell e evimde çekmiyor kapının önünde çekiyor demiştim...test yaptılar...bina yapısı sinyali kesiyormuş...araziniz varsa bazistasyonu kuralım yakınınıza dediler :)

Yorum bağlantısı

Bende 98 yılından beri turkcell kullanıyorum,standart olarak her ay 30-40 tl geliyordu 2008 yılında canıma tak dedi :) baktım yine turkcell'de kamu kampanyası var her yöne 300 dk 19 tl,eee nasıl olcak dedik.numara taşıyana dediler,gittim 1 haftalığına vodafone geçtim sonra tekrar turkcelli oldum ama bu sefer kamu'ya dahil oldum,şükür 2008 den beri çok memnunum her ay 19 tl ödüyorum.ama uyandılar sonradan kampanyayı iptal ettiler,bizi kamudan çıkaramıyorlar o ayrı :biggrin:

Yorum bağlantısı
Harun Aydın

şuan en ideal hat cekim kalitesi ve ucuzluk bakımından bana göre vodafon anında geçirirler beklemek yok ücret yok hatta geçtiğin için sana bedava dklar çeşitli promosyonlardan yararlandırırlar..

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bütün operatörler aynı hocam.. 95 yılından beri türkcelliyim ama paket kampanyaları hep yeni gelenlerden yana..

O zamanlar numara taşıma yoktu Ersen. Artık bu uygulama aptallık ve yapanlar da aptal. Çünkü müşteri kaybedip duruyorlar. Akıllı adam bindği dalı keser mi? He, buradan adamlar bize biniyorlar anlamı çıkmasın da. :p:crazy:

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Bi keriz ben miyim her ay 60-70 TL total de telefon faturası ödüyorum. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Estağfurullah kardeşim, "dal" diyelim. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Totali karıştırma şimdi ; çok masum kalırsın yanımda :D

Yorum bağlantısı
Harun Aydın
(düzenlendi)

cok ödeyen kerizmi olcak abi:S 50 tl lik tarifideyim (vodafon+sabit hat sınırsız diğer yönler 750 dk) +9 tl sms paketi +80 tl cihaz kampanyam var aylık 140-150 arası geliyor

tarihinde Harun Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...