İçeriğe Yönlendir

Jbl Gto 75.4

Mert Nar

Recommended Posts

Mert Nar

öncelikle herkese iyi forumlar

kendi aracımda ön kapılarda 13 cm jbl 6508 ve arkalarda cadence 13 cm olmak üzere 2takım mid takımı var bunları edison ed 6004.4 ile besliyorum ve ses hoşuma gidiyor arkadaşımda bugün kendısının olan jbl anfiyi aldım mid takımlarını bu anfiyle beslesem seste değişiklik olurmu acaba kullanan yada bilen varmı nasıl bir anfidir acaba tesisatçının birisine sordum kendini soğutamıyor seste kesiklik yapar gibi şeyler söyledi jbl in böyle kalitesiz bir şey yapacağını düşünmüyorum

bb0zu.jpgbb12r.jpgbb14n.jpgbb165.jpg

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

Gto serisi jbl in en alt seriside olsa,kullandığınız edison ampliden çok daha iyi ses verir,kesme falan yapmaz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Nar

anladım. şuan ki seste bence çok güzel fakat arkalarada önlerdeki gibi jbl mid takarsam canavar olacak birde jbl anfiyle olursa çok merak ediyorum

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2 takım kapı hoparlörü + sub ile kullandım, araba yerden kesilirdi ama anfide kesilme yaşamadım, kesilmeyi daha çok hatalı montaj veya yanlış hoparlörler ile yapar bir anfi.

Edisondan sonra da bayağı fark duyulması lazım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

tamamdır abi vakit bulduğum uygun br zamanda değiştiricem edison ile arkalardaki cadenceleri çıkartıp önlerdeki gibi jbl koyucam yerine

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

2 takım kapı hoparlörü + sub ile kullandım, araba yerden kesilirdi ama anfide kesilme yaşamadım, kesilmeyi daha çok hatalı montaj veya yanlış hoparlörler ile yapar bir anfi.

Edisondan sonra da bayağı fark duyulması lazım

Bendeki 75.6 imiş, 3 girişli, ama bu da Edisondan kat kat iyi olacaktır

2 takım hoparlör + sub yerine, tabiki ozamanlarda varsa :p 2 takım comp ve 2 tane 10" lik sub iki ön kapıya takılsa harika bir ses sistemi olurmuş :p

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Jbl, mosfet tr kullanır. 2 ohm'a kadar düşen empedansta dahi ısınamaz. Isınıyorsa montajı yapan ustayı üzerine oturtmak gerek amfinin..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ben de 1 ohm/ 1200W Harward durmakta, salondaki gümüşlükte, orcinallerden

Nasılda göremedim :unsure2:

Aman 1200 1 ohm :D ağzım sulandı da yeter gari yeni arabaya nasipse :p

kışt !!

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Aman 1200 1 ohm :D ağzım sulandı da yeter gari yeni arabaya nasipse :p

Gm 4200 bağlamıştım yerine, cıkssss aynı tadı vermedi, zamanında distribütörün vitrininde tek duranı zorla almıştım :spiteful:

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Ilker Ucar
(düzenlendi)

Ben bu anfiyi yaklaşık iki sene kullandım sonra arkadaşıma vedim iki seneden beri de o kullanıyor. Ön kanallara Alpine Type R serisi 17 cm mid, arka kanala köprüde Type E seri sub bağlayarak kullandım. Uzun süreli ve yüksek bass ile dinlenince alt frekanslarda kesme yaptığı oluyordu ancak bu durum tamamen aşırı yüklenmeyle alakalı.

Arkadaşım önlerde aynı mid takımı, arkalara SPG-C3 oval hoparlör bağlayıp bası mono anfi ile besliyor. Kesme ısınma gibi hiçbir problem yaşamadı; ses kalitesi oldukça iyi ve yüksek. Sadece midleri bağlamayı planlıyorsan hiç vakit kaybetme derim çünkü edisonla kıyaslanmaz bile.

tarihinde Ilker Ucar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Nar

Ben bu anfiyi yaklaşık iki sene kullandım sonra arkadaşıma vedim iki seneden beri de o kullanıyor. Ön kanallara Alpine Type R serisi 17 cm mid, arka kanala köprüde Type E seri sub bağlayarak kullandım. Uzun süreli ve yüksek bass ile dinlenince alt frekanslarda kesme yaptığı oluyordu ancak bu durum tamamen aşırı yüklenmeyle alakalı.

Arkadaşım önlerde aynı mid takımı, arkalara SPG-C3 oval hoparlör bağlayıp bası mono anfi ile besliyor. Kesme ısınma gibi hiçbir problem yaşamadı; ses kalitesi oldukça iyi ve yüksek. Sadece midleri bağlamayı planlıyorsan hiç vakit kaybetme derim çünkü edisonla kıyaslanmaz bile.

eyvallah usta sağolasın bilgilendirdiğin için arabayı yakın bir vakitte satmayı düşünüyoruz o yüzden şu anlık ellemiyorum yeni arabaya direk bağlıcam

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Çağlar abi hani o anfi benimdi? Rakamda bile anlaşmıştık ama aşkolsun ya.. :fiuw::yes::blush:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...