Mert Nar 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 öncelikle herkese iyi forumlar kendi aracımda ön kapılarda 13 cm jbl 6508 ve arkalarda cadence 13 cm olmak üzere 2takım mid takımı var bunları edison ed 6004.4 ile besliyorum ve ses hoşuma gidiyor arkadaşımda bugün kendısının olan jbl anfiyi aldım mid takımlarını bu anfiyle beslesem seste değişiklik olurmu acaba kullanan yada bilen varmı nasıl bir anfidir acaba tesisatçının birisine sordum kendini soğutamıyor seste kesiklik yapar gibi şeyler söyledi jbl in böyle kalitesiz bir şey yapacağını düşünmüyorum Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 Gto serisi jbl in en alt seriside olsa,kullandığınız edison ampliden çok daha iyi ses verir,kesme falan yapmaz. 2 Yorum bağlantısı
Mert Nar 31 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2012 anladım. şuan ki seste bence çok güzel fakat arkalarada önlerdeki gibi jbl mid takarsam canavar olacak birde jbl anfiyle olursa çok merak ediyorum Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 Tansel usta söylenileceği söylemiş zaten Ki 75.4 güzel bir anfidir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 2 takım kapı hoparlörü + sub ile kullandım, araba yerden kesilirdi ama anfide kesilme yaşamadım, kesilmeyi daha çok hatalı montaj veya yanlış hoparlörler ile yapar bir anfi. Edisondan sonra da bayağı fark duyulması lazım 1 Yorum bağlantısı
Mert Nar 1 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2012 tamamdır abi vakit bulduğum uygun br zamanda değiştiricem edison ile arkalardaki cadenceleri çıkartıp önlerdeki gibi jbl koyucam yerine Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 Bendeki 75.6 imiş, 3 girişli, ama bu da Edisondan kat kat iyi olacaktır Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 2 takım kapı hoparlörü + sub ile kullandım, araba yerden kesilirdi ama anfide kesilme yaşamadım, kesilmeyi daha çok hatalı montaj veya yanlış hoparlörler ile yapar bir anfi. Edisondan sonra da bayağı fark duyulması lazım Bendeki 75.6 imiş, 3 girişli, ama bu da Edisondan kat kat iyi olacaktır 2 takım hoparlör + sub yerine, tabiki ozamanlarda varsa 2 takım comp ve 2 tane 10" lik sub iki ön kapıya takılsa harika bir ses sistemi olurmuş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 Crv de vardı, yeni yani, önceki sahibi taktırmıştı güzeldi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 Jbl, mosfet tr kullanır. 2 ohm'a kadar düşen empedansta dahi ısınamaz. Isınıyorsa montajı yapan ustayı üzerine oturtmak gerek amfinin.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 Ben de 1 ohm/ 1200W Harward durmakta, salondaki gümüşlükte, orcinallerden Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 Aman 1200 1 ohm ağzım sulandı da yeter gari yeni arabaya nasipse Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 Ben de 1 ohm/ 1200W Harward durmakta, salondaki gümüşlükte, orcinallerden Nasılda göremedim Aman 1200 1 ohm ağzım sulandı da yeter gari yeni arabaya nasipse kışt !! Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 Aman 1200 1 ohm ağzım sulandı da yeter gari yeni arabaya nasipse Gm 4200 bağlamıştım yerine, cıkssss aynı tadı vermedi, zamanında distribütörün vitrininde tek duranı zorla almıştım Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 hımm İstanbula ilk uçak nezaman acep Yorum bağlantısı
Ilker Ucar 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 (düzenlendi) Ben bu anfiyi yaklaşık iki sene kullandım sonra arkadaşıma vedim iki seneden beri de o kullanıyor. Ön kanallara Alpine Type R serisi 17 cm mid, arka kanala köprüde Type E seri sub bağlayarak kullandım. Uzun süreli ve yüksek bass ile dinlenince alt frekanslarda kesme yaptığı oluyordu ancak bu durum tamamen aşırı yüklenmeyle alakalı. Arkadaşım önlerde aynı mid takımı, arkalara SPG-C3 oval hoparlör bağlayıp bası mono anfi ile besliyor. Kesme ısınma gibi hiçbir problem yaşamadı; ses kalitesi oldukça iyi ve yüksek. Sadece midleri bağlamayı planlıyorsan hiç vakit kaybetme derim çünkü edisonla kıyaslanmaz bile. 12 Ekim 2012 tarihinde Ilker Ucar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Nar 12 Ekim 2012 Yazar Paylaş 12 Ekim 2012 Ben bu anfiyi yaklaşık iki sene kullandım sonra arkadaşıma vedim iki seneden beri de o kullanıyor. Ön kanallara Alpine Type R serisi 17 cm mid, arka kanala köprüde Type E seri sub bağlayarak kullandım. Uzun süreli ve yüksek bass ile dinlenince alt frekanslarda kesme yaptığı oluyordu ancak bu durum tamamen aşırı yüklenmeyle alakalı. Arkadaşım önlerde aynı mid takımı, arkalara SPG-C3 oval hoparlör bağlayıp bası mono anfi ile besliyor. Kesme ısınma gibi hiçbir problem yaşamadı; ses kalitesi oldukça iyi ve yüksek. Sadece midleri bağlamayı planlıyorsan hiç vakit kaybetme derim çünkü edisonla kıyaslanmaz bile. eyvallah usta sağolasın bilgilendirdiğin için arabayı yakın bir vakitte satmayı düşünüyoruz o yüzden şu anlık ellemiyorum yeni arabaya direk bağlıcam Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Çağlar abi hani o anfi benimdi? Rakamda bile anlaşmıştık ama aşkolsun ya.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts