Ayhan Uysal 30 Temmuz 2012 Paylaş 30 Temmuz 2012 Ford Bayisinde çalışan arkadaşımın yanına uğradığımda sistemden Kuga için üretilen orjinal aksesuarları gösterdi, resimleri şu an yok ama aklımda kalanları anlatayım. Ön tamponda bulunan ızgara daha yuvarlak ve havalı olmuş. Arka tampondsa bulunan metal görünümlü kısımın çukur olan yerleri açılmış daha havalı olmuş. Kapılara plastik çıtalar çıkmış. Maşbieller kalınlaştırılmış. (Ama hala orjinal kauçuk paspas bulamıyorum) Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Temmuz 2012 Paylaş 30 Temmuz 2012 Kasa değişimi yakın anlaşılan, son anda ellerinde ne varsa sürerler bizde. Yorum bağlantısı
Soner Demirel 17 Ağustos 2012 Paylaş 17 Ağustos 2012 3D paspas öneririm. Araca tam uyuyor ve çok şık duruyor. Üzerinde kuga logosuda var Yorum bağlantısı
Murat Yağan 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Ford Bayisinde çalışan arkadaşımın yanına uğradığımda sistemden Kuga için üretilen orjinal aksesuarları gösterdi, resimleri şu an yok ama aklımda kalanları anlatayım. Ön tamponda bulunan ızgara daha yuvarlak ve havalı olmuş. Arka tampondsa bulunan metal görünümlü kısımın çukur olan yerleri açılmış daha havalı olmuş. Kapılara plastik çıtalar çıkmış. Maşbieller kalınlaştırılmış. (Ama hala orjinal kauçuk paspas bulamıyorum) SAHİBİNDEN DE HAVUZLU KALİTELİ PASPAS SATIYORLAR BİRE BİR UYUMLU VE ZEMİNE SABİTLEME KİTİDE VAR TAVSİYE EDERİM BEN ÇOK MEMNUNUM http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-kuga-2008-3d-paspas-siyah-3-boyutlu-91455838/detay/ Yorum bağlantısı
Soner Demirel 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 3d paspas evet. ben aldım kullanıyorum memnunum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts