İçeriğe Yönlendir

Sakarya/ Adapazarı'nda Dürüst Güvenilir Usta Tavsiyesi

İlhan Kahya

Recommended Posts

İlhan Kahya

Merhabalar. 2006 Focus Trend Otomatik Vites araç sahibiyim. İlk arabamız olduğu için kendisini pek bi seviyoruz. Lakin yılbaşından beri sahip olduğum aracım için doğru, dürüs,t güvenilir, sözünün eri bir usta bulamadım. Şubat ayında bi kaza geçirdik. boya için 200 isteyen de var. 600 isteyen de. hangisine güvenicem. 200 diyene versem düzgün boyayacak mı? 600 diyene versem kazık mı yiyecem. Daha önce aracımız olmadığı için anlamıyorum hiç bi şeyinden. Velhasıl Sakarya'da dürüst güvenilir, motor- kaporta- elektrik ve daha bilmediğim ama bana lazım olacak usta ismi ve nasıl ulaşacağımı verebilirseniz çok sevinirim. Sakarya da yabancıyım. heryerini bilmiyorum. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
(düzenlendi)

0*** *** ** ** dan bana erişebilrisiniz. sizi en iyi usta en iyi kaportacı ve boyacıya yönlendiririm.

Yönlendirin, hepimiz bilelim?

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
unutulmuş birer birer
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

0xxxxxxx bana erişebilrisiniz. sizi en iyi usta en iyi kaportacı ve boyacıya yönlendiririm.

Telefona gerek yok, önereceğiniz bir yer varsa mesaj olarak yazın. Sonra telefonunuz susmak bilmez :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Tel benimdi problem olmazdı çalsın :)

Parçacı olarak akçamlar, atatürk sanayi,

Lpg olarak marmara otogaz, marangozlar sanayi,

Kaporta olarak yıldırımlar oto servis, emniyet müdürlüğü arkası,

Mekanik olarak baymer oto servisi, atatürk sanayi,

Rot balans olarak taşınlar oto,

Yağ servisi olarak bilgiçler, modern sanayi.

Yakıt olarak lpg gündoğar oto gaz, hayvan pazarı 1.79 tl,

Arkadaş, danışman olarak ben :)

Hiç bir servisle maddi bağlantım yok.Hepsini iyi tanırım. Kendi işlerimi yaptırdığım yerler.Reklama girmez sanırım.Doğrudan adresleri.Alanlarının en iyileri.Faydamız olursa ne mutlu...

Şimdi daha anlamlı oldu :)

Yorum bağlantısı
İlhan Kahya
(düzenlendi)

Özşir Bey; cevabınız için çok teşekkür ederim. Çıktısını alıp cüzdana yerleştirdim. İnşallah dediğiniz gibi iyilerdir. Çok teşekkürler.. Danışacağım bi çok şey olacağından şüpheniz olmasın:)

tarihinde İlhan Kahya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

rica ederim. telimi yazmıştım ama moderatörler eksik olmasın silmişler. face den vs erişebilrsiniz.elimden geleni yaparım. istişare iyidir. probemlerinizin hakkıyla çözülmesi dileği ile.görüşmek üzere.kalın sağlıcakla :)

Siz de eksik olmayın. Özel bilgilerinizin paylaşımı için daha özel bir yol söyleyeyim; Özel Mesaj.

Buyrun, bu da güzergah: http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?app=members&module=messaging&section=send&do=form&fromMemberID=49914

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Recep Mura

Tel benimdi problem olmazdı çalsın :)

Parçacı olarak akçamlar, atatürk sanayi,

Lpg olarak marmara otogaz, marangozlar sanayi,

Kaporta olarak yıldırımlar oto servis, emniyet müdürlüğü arkası,

Mekanik olarak baymer oto servisi, atatürk sanayi,

Rot balans olarak taşınlar oto,

Yağ servisi olarak bilgiçler, modern sanayi.

Yakıt olarak lpg gündoğar oto gaz, hayvan pazarı 1.79 tl,

Arkadaş, danışman olarak ben :)

Hiç bir servisle maddi bağlantım yok.Hepsini iyi tanırım. Kendi işlerimi yaptırdığım yerler.Reklama girmez sanırım.Doğrudan adresleri.Alanlarının en iyileri.Faydamız olursa ne mutlu...

Özşir Bey, bende İlhan Bey gibi iyi bir usta bulamadım aracımda ilk bakım yaptırdığımdan sonra oluşan bir kaç sıkıntı için birçok usta dolaştım ama bizim araçtan tam anlamıyla anlayan bir ustaya rastlamadım ama siz her iş için ayrı usta tavsiye etmişsiniz demek ki gerçekten işin ehli insanlar bende not ediyorum sizin selamınızla giderim herhalde ilgilenirler...

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin
(düzenlendi)

Atatürk Sanayisi'nde Uzman Teknik var. Kadir Usta ve Sinan Usta iyidir. Fiesta aracım vardı onlara götürdüm. Sonra Focus aldım yine onlara götürdüm. Bir günden bir güne maddi, manevi pişman etmediler. 4 senedir onlardan başka ustaya gitmedim. Gönül rahatlığı ile de tavsiye edebilirim. Recep hocama da tavsiye etmiştim ama memnun kalmamıştı. Bunu da söylemek isterim.

Bu arada Uzman teknik sadece motor işine bakıyor.

tarihinde Süleyman Çetin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
halil ibrahim karlidag

Arkadaşlar 2010dizel fiesta titanyum um var iyi usta ismi ve 100bin bakım fiyatı alabilirmiyim sakaryadan

Arkadaşlar 2010dizel fiesta titanyum um var iyi usta ismi ve 100bin bakım fiyatı alabilirmiyim sakaryadan

Yorum bağlantısı
Kadir Pulat

erenler Atatürk sanayinde kalyoncu ford var biraz pahalı derler ama ustalıkları iyidir ama bir süredir araç garantili olduğundan servise gitmek durumunda kalıyorum son durum nedir fiyat konusunda bilemiyorum

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...