Mehmet Kaya 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Servet Aydın yazdı: Başına bi iş geldimi onu söyle hemen Sen adres vermezsen müşterisi çok 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Cümleten emeğinize sağlık. Bari iftar sonrası benim için emin usta da bir künefe yiyin 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Mehmet Kaya yazdı: Sen adres vermezsen müşterisi çok Adres varda siparişlerim de var, yarın arayacağım seni 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Adres varda siparişlerim de var, yarın arayacağım seni Bekliyorum abi. Ben gideyim buzlu ayranımı yapayım.İftara 35 dakika kaldı 22 Temmuz 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Serhan Gürbüzol yazdı: Ali Eren kardeşimize vermiş olduğumuz bir '' led çalışmaları '' sözümüz vardı, şükür bugün benim site'ye Sadık'la beraber geldiler ve Ali'nin arabasına bagaj, arka ayak aydınlatması, plaka aydınlatması ve far'lardaki park lambalarını led ile değiştirdik. Sadık'ın arabasınada bagaj aydınlatması yaptık.( Daha doğrusu Sadık ustam söyledi ben bağladım işçi olarak ) Diğer rresimler arkadaşlarda birazdan gelirler inşallah. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum güzel bir gün geçirmeme sebep oldular, sağolsunlar. Arpaçbahşiş'deki Doğa sitesi'ne benziyor orası? Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Bu seneki Ramazan'ı küstürmeden uğurlayabilirsem inşallah ben de bu led işine dalacağım. Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. 3 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2012 Celalettin Süğürtin yazdı: Bu seneki Ramazan'ı küstürmeden uğurlayabilirsem inşallah ben de bu led işine dalacağım. Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Mezitli SOLİ civarı, müsait olursanız beklerim Celalettin bey, hayırlı ramazanlar diliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Ellerinize sağlık üstadlar...yani şu ortam için bir mersin yapacağım varya Yorum bağlantısı
Ali Eren 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Hakan Erken yazdı: Ellerinize sağlık üstadlar...yani şu ortam için bir mersin yapacağım varya Gel gel, sahilde nargile tüttürelim beraber. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Ali Eren yazdı: Gel gel, sahilde nargile tüttürelim beraber. Ağam olmadan olmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts