Emre Olgum 21 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2012 ağbi rengi güzel de 15 senenin yorgunluğu var araçta kaplamayı ben de düşündüm ama kaplama yapmak için aracın %25 inin boyanması lazım çoğu yeri ufakta oılsa paslanma yapmış kaplama için de bu paslı yerlerin kapanması gerekiyormuş bu da aracın 4 te birinin boyanması demek en güzeli aracı komple bordo yada gümüş griye boyatmak Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 21 Temmuz 2012 Paylaş 21 Temmuz 2012 Senin bileceğin iş Emre, ama tekrar söylüyorum aracının rengi güzel. Ha olursa da siyah inci ile koyu mor karışımı yaptırt. Sonuç harika bir renk oluyor. Yorum bağlantısı
Emre Olgum 23 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2012 kısmetse cuma boyaya giriyor aracım gümüş gri olacak 1 Yorum bağlantısı
Atilla Oğuz Tan 14 Eylül 2012 Paylaş 14 Eylül 2012 Teyp çok güzel olmuş ama kıymışsın güzelim bagaja : )) güle güle kazasız belasız inşallah.. Siyah döşemeler orjinal mi yoksa sonradan mı yapıldı maşallah pek güzelli gözüküyor. Yorum bağlantısı
Emre Olgum 3 Aralık 2014 Yazar Paylaş 3 Aralık 2014 Vay be simdi tekrar baktim da maziler canlandi yine gozumde Yorum bağlantısı
Çağatay Şavkılıoğlu 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 Selamlar Emre bey, teybin markasi ve jantlarin ebatlarini ogrnebilirmiyim lutfen. Benim aracim beyaz benzer jantlarin siyahindan dusunuyorum da yada ofsetli bir jant dusunuyorum kararsiz kaldim Yorum bağlantısı
Emre Olgum 8 Eylül 2016 Yazar Paylaş 8 Eylül 2016 Cok uzun zaman oldu ama jantlar ironstone marka 20 inc Yorum bağlantısı
Recommended Posts