Özgen Şeremet 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Arkadaşlar merhaba; Radyatöre cam suyu ilave edilirse ne gibi sıkıntı ile karşılışır ? Yada ne yapmak gerekir ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 (düzenlendi) cam suyunun içindeki alkol kısmı bir numara yapmaz. Ancak sistem tam su ile beslendiğinden dengesi bozulmuştur. ölçülmesi gerekir. En iyisi yeniden değiştirmek olur. Ama üzülecek bir durum yok. Bir arkadaşın kardeşi motora koymuştu cam suyunu. 1 Temmuz 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 En güzeli radyatör suyunu tamamen boşaltıp antifiz eklemek. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Ne kadar ve içeriği ne, antifrizli ise içindeki alkoldür.. deterjanlı ise temizler ama köpürür Ben değiştirirdim.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Mehmet Göktürk yazdı: .. Bir arkadaşın kardeşi motora koymuştu cam suyunu. Yağ haznesine... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Antifrizli cam suyu olduğunu ve fazla miktarda karıştırılmadığını düşünerek bir şey olmaz diyorum.. Yorum bağlantısı
Hakan Güven 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 bende ilk arabamda böyle bir hata yapmıştım bayada bindim birşey olmamıştı sıkma canını Yorum bağlantısı
Recommended Posts