İ.Göksel Yaman 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 Bugün Diyarbakırı aradım ellerinde iki tane varmış.Tanesini 200TL den veririm dedi.Ben 4 adet istiyorum dedim.Elimizde yok dediler.. Birde Batmandaki bayi aradım tanesi 215 TL den veririm dedi.Zorlasam 210 olur galiba.Bu gidişle Cuma günü Batmana gidip alacağım galiba.... Şimdiden hayırlı Olsun Mustafa Hocam Bir Kişiyi daha Yohohama'cı yaptık, Hoşgeldin aramıza 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 Şimdiden hayırlı Olsun Mustafa Hocam Bir Kişiyi daha Yohohama'cı yaptık, Hoşgeldin aramıza İlteber sen yokohama hakkında biraz daha bilgi sahibi gibisin.Ben araca göre tam hatırlıyamıyorum ama ae01 blue earth diye bir model vardı kalite aynı mıdır. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 İlteber sen yokohama hakkında biraz daha bilgi sahibi gibisin.Ben araca göre tam hatırlıyamıyorum ama ae01 blue earth diye bir model vardı kalite aynı mıdır. Tahir ikisininde kalitesi aynı fakat BluEarth tamamen yakıt ekonomisi sağlamak amacıyla, düşük yuvarlanma direncine sahip olarak üretilmiş yumuşak bir lastiktir, ayrıca c drive'dan daha sessizdir.. Michelin Enery Saver katagorisinde yer alır. Ben Türkiye yollarında pek önermiyorum, çünkü hassas bir lastik, c drive 2 bizim yol şartlarına daha uygun bir lastik 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 Tahir ikisininde kalitesi aynı fakat BluEarth tamamen yakıt ekonomisi sağlamak amacıyla, düşük yuvarlanma direncine sahip olarak üretilmiş yumuşak bir lastiktir, ayrıca c drive'dan daha sessizdir.. Michelin Enery Saver katagorisinde yer alır. Ben Türkiye yollarında pek önermiyorum, çünkü hassas bir lastik, c drive 2 bizim yol şartlarına daha uygun bir lastik Benim ölçülerde C drive yok galiba veya burada ki bayiide yok haftasonu sanayiyi iyice bir deşeliyim bakıyım neler çıkacak. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 Benim ölçülerde C drive yok galiba veya burada ki bayiide yok haftasonu sanayiyi iyice bir deşeliyim bakıyım neler çıkacak. Tahir 4445785'i ara oradan yardımcı olurlar bu konuda sana 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 26 Haziran 2012 Yazar Paylaş 26 Haziran 2012 Tahir ikisininde kalitesi aynı fakat BluEarth tamamen yakıt ekonomisi sağlamak amacıyla, düşük yuvarlanma direncine sahip olarak üretilmiş yumuşak bir lastiktir, ayrıca c drive'dan daha sessizdir.. Michelin Enery Saver katagorisinde yer alır. Ben Türkiye yollarında pek önermiyorum, çünkü hassas bir lastik, c drive 2 bizim yol şartlarına daha uygun bir lastik Gökselcim sen bu Yokohama konusunda mastır yapmışsın.Satışlardan sana pay vermeleri lazım... :D Şimdiden hayırlı Olsun Mustafa Hocam Bir Kişiyi daha Yohohama'cı yaptık, Hoşgeldin aramıza Cuma günü bu adam Batmana gider Yokohama c.drive2 lastikleri takar gelir.... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 Gökselcim sen bu Yokohama konusunda mastır yapmışsın.Satışlardan sana pay vermeleri lazım... :D Cuma günü bu adam Batmana gider Yokohama c.drive2 lastikleri takar gelir.... Sevdiğim insanlara her zaman en iyisini öneririm 1 Yorum bağlantısı
Serkan Cüneyt Ağır 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 Lassa Phonema takılı benim araçta kesinlikle tavsiye etmiyorum hem çok sert bir lastik hemde kaymak için fırsat arıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 29 Haziran 2012 Yazar Paylaş 29 Haziran 2012 Bugün Batmana gittim.Yokohama bayisine.Lastikleri aldım pazarlığı yaptım.Dört tanesini 800 TL ye 3 taksite anlaştık.Muhabbete daldık o an lastiklerin üretim yıllarına bakmamışım.Daha sonra taktırmaya gittiğimde son anda bir bakayım dedim.Bİrde baktım ki lastiklerin üretim yıllarının iki tanesi 2010 iki tanesi 2011.Deliye döndüm.Adamla telefonla konuştuğumuzda 2012 diye anlaşmıştık.Sinirden içim içimi yedi.Adam birde utanmadan bunlar Japonyadan ancak geliyor diyor.Kötü bir şeyler söylemektense dükkandan çıktım.İptal ettirdim.Eski lastiklerimle yola çıkmaya karar verdim.Ereğliye gidince taktıracağım.Neyse her şeyde vardır bir hayır... 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 29 Haziran 2012 Paylaş 29 Haziran 2012 Bugün Batmana gittim.Yokohama bayisine.Lastikleri aldım pazarlığı yaptım.Dört tanesini 800 TL ye 3 taksite anlaştık.Muhabbete daldık o an lastiklerin üretim yıllarına bakmamışım.Daha sonra taktırmaya gittiğimde son anda bir bakayım dedim.Bİrde baktım ki lastiklerin üretim yıllarının iki tanesi 2010 iki tanesi 2011.Deliye döndüm.Adamla telefonla konuştuğumuzda 2012 diye anlaşmıştık.Sinirden içim içimi yedi.Adam birde utanmadan bunlar Japonyadan ancak geliyor diyor.Kötü bir şeyler söylemektense dükkandan çıktım.İptal ettirdim.Eski lastiklerimle yola çıkmaya karar verdim.Ereğliye gidince taktıracağım.Neyse her şeyde vardır bir hayır... Yarın bende gidiyorum yokohama almaya A drive buldum 125 lira dedi üretim 2011 30 hafta forum sayesinde bilgili gidince adamın nutku tutuldu takır takır saydım isteklerimi hiç bir şey diyemedi.Neredeyse 1 sene geçmiş olmasından ötürü bu lastikler 3. seçenek şuanda ilk olarak bir arkadaşımın tanıdığı bir lastikçi varmış ona gideceğim aklıma yatmazsa yokohama ana bayiye gideceğim olmadı en son bunu alacağım bakalım hayırlısı artık. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 29 Haziran 2012 Yazar Paylaş 29 Haziran 2012 Yarın bende gidiyorum yokohama almaya A drive buldum 125 lira dedi üretim 2011 30 hafta forum sayesinde bilgili gidince adamın nutku tutuldu takır takır saydım isteklerimi hiç bir şey diyemedi.Neredeyse 1 sene geçmiş olmasından ötürü bu lastikler 3. seçenek şuanda ilk olarak bir arkadaşımın tanıdığı bir lastikçi varmış ona gideceğim aklıma yatmazsa yokohama ana bayiye gideceğim olmadı en son bunu alacağım bakalım hayırlısı artık. Ben olsaydım 2012 üretimi alırdım.Bende bu pazar yola çıkacağım nasip olursa.Gidip Ereğliden alacağım 2012 yılı lastiklerini.Bende tanesi 200 TL den anlaştım.8 Taksitli... 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 29 Haziran 2012 Paylaş 29 Haziran 2012 Mustafa Hocam adam Japonyadan gelmesi bu kadar sürüyor dediğinde Allahtan Japon arabası siparişi vermedim şimdi versem 2014 demi gelecekti deseydin 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 29 Haziran 2012 Yazar Paylaş 29 Haziran 2012 Mustafa Hocam adam Japonyadan gelmesi bu kadar sürüyor dediğinde Allahtan Japon arabası siparişi vermedim şimdi versem 2014 demi gelecekti deseydin Allahtan araba siparişi vermedik...Dediğin gibi biz iki sene sonra binerdik o arabaya... :D Mustafa, şark kurnazı bunlar. İnsanları salak kendilerini akıllı sanıyorlar. Aynen öyle Ahmet abi.Adam bizi saf sandı herhalde.Üç öğretmen arkadaş gitmiştik.Tiplerimizi mülayim mi gördü ne.... :D Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Haziran 2012 Paylaş 29 Haziran 2012 Bu konuya her bakışımda, yazık lastik yarmış diye yorumluyorum. başlığı değiştireceğim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Haziran 2012 Paylaş 29 Haziran 2012 Mustafa geçmiş olsun. Artık hemşerine yedir parayı boşver. O kadar kullandın birazda kullan. Dikkatli git. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 29 Haziran 2012 Paylaş 29 Haziran 2012 Bu konuya her bakışımda, yazık lastik yarmış diye yorumluyorum. başlığı değiştireceğim. E Abicim bu başlıkta olmadı ki Lastiğe karar verildi, Mustafa Hocam Yokohama alıyor, sen başka bir başlık bul Karar verildi Yokohama C Drive 2 Alacağım.. olabilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Haziran 2012 Paylaş 29 Haziran 2012 Başlık ilk mesaja göre verilir.. Sonucu önemsizdir 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 29 Haziran 2012 Paylaş 29 Haziran 2012 Başlık ilk mesaja göre verilir.. Sonucu önemsizdir Kompozisyon derslerimizde Konuyu Giriş, Gelişme, Sonuç olarak 3 Temel maddede sıralardık ama abi 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 29 Haziran 2012 Paylaş 29 Haziran 2012 Ama sonucu bilmiyordukki Öğrendin ya işte Abicim 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 30 Haziran 2012 Yazar Paylaş 30 Haziran 2012 Karar Ama sonucu bilmiyordukki Karar verildi Mehmet abi.Yokohama Cdrive 2 alacağım...Yarın yola çıkacağım.Memlekete gidince hemen yeni lastiklerimi takacağım nasip olursa.... Mustafa geçmiş olsun. Artık hemşerine yedir parayı boşver. O kadar kullandın birazda kullan. Dikkatli git. Çok saol Mehmet hocam.Sen nerelerdesin bu yaz... E Abicim bu başlıkta olmadı ki Lastiğe karar verildi, Mustafa Hocam Yokohama alıyor, sen başka bir başlık bul Karar verildi Yokohama C Drive 2 Alacağım.. olabilir Ben bu başlığı beğendim... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 30 Haziran 2012 Paylaş 30 Haziran 2012 (düzenlendi) Ben olsaydım 2012 üretimi alırdım.Bende bu pazar yola çıkacağım nasip olursa.Gidip Ereğliden alacağım 2012 yılı lastiklerini.Bende tanesi 200 TL den anlaştım.8 Taksitli... Bugün gittim yokohama benim ölçüde kalmamış salı günü gelecek ayıracak 125*4/12 taksite anlaşacağız.Lastikler 2012 gelecekmiş tabi yine de kontrol etmek lazım. 30 Haziran 2012 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Haziran 2012 Paylaş 30 Haziran 2012 Tusunami olmuştu ya Japonya da o günden sonra lastik fiyatları hoplamış.Kauçuk ağaçlarının hepsi zarar görmüş.Şimdilerde durum nasıl tam bilmiyorum ama geçen yıllara göre hala yüksek gibi fiyatlar.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Haziran 2012 Paylaş 30 Haziran 2012 Çok saol Mehmet hocam.Sen nerelerdesin bu yaz... Nevşehir- Yozgat-Ankra-Eskişehir-Hatay-Afyon-Mersin (İftara) Plan bu iller olacak. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 30 Haziran 2012 Paylaş 30 Haziran 2012 goodyear son çıkan seriyi tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts