İçeriğe Yönlendir

Lastik Seçimine Karar Veremiyorum.

Mustafa Özcan

Recommended Posts

Mustafa Özcan
(düzenlendi)

Bugün aracımın lastiklerine nitrojen bastırdım.Birde lastiklerime baktırdım.Benim lastikler ömrünü doldurmuş.Üretim tarihi 05/07.Arabamda 35 binde.Daha üstündeki orjinal lastikleri.Malum uzun yola çıkacağım.Yola çıkmadan önce lastiklerimi değiştirmek istiyorum.Zaten bir lastiğin raf ömrü de 5 yılmış.

Bu cuma nasip olursa lastik alacağım.Şahin abi ve Ahmet abinin de önerilerini de aldım.Birde siz değerli dostlarımın önerilerini ve yorumlarını almak istiyorum.Diyarbakırda fiyat aldım.

Bridgestone 205/55 R16 Turanza tanesi 200 TL 4 tanesi 800 TL

MICHELIN 205/55 R16 91W PRIMACY HP tanesi 210 TL 4 tanesi 840 TL

Bu iki üründen birini almayı düşünüyorum.Arabamın üstündeki lastikler Michelin.Sizce hangisini almalıyım.

tarihinde Mehmet Özyürek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Bridgestone sert bir lastik...Mıchelinin bu serisinin ise yanakları zayıf...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Mustafa hocam yokohama yı da seçenekler arasına al bence.

Diyarbakırda yokohama satan bir yer varmıdır bilmiyorum.Ben hiç denk gelmedim.Önerin için çok saol..

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

Telefonda aklıma gelmedi sormak.

Diyarbakır'da kalacak mısın, gidecek misin?

Kalacak isen eğer, Bridgestone/Lassa veya Starmaxx/Petlas türü lastikler tavsiye ederim. Konforu biraz kenara bırakacaksın mecburen.

Yok eğer gideceksen de, sana söyledim görüşümü: Nokian. :)

O da aklına yatmazsa eğer, Michelin, Yokohama, Pirelli gibi markalar arasından, en yeni malı en iyi fiyata veren yerden al gitsin. :)

Abi ya bana mişlenle yokohama ya aynı fiyat verdiler burada.Mişlende 1 yıl yol yardımı+trafik seti hediye ama yokohama daha çok aklıma yatıyor burada ki yorumlardan sence ne yapayım.Bu arada nokian Isparta da yok olsa direk onu alacaktım.

tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Nokian burada da yoktu ben de hepsiburada'dan aldım.

Kargo ücretsiz. Yanında da dijital lastik basınç ve diş derinliği ölçüm cihazı hediye.

Hemen gönderdiler lastiği.

Michelin ve Yokohama arasında seçim yapacaksam eğer, ıslak zemindeki başarısına bakardım.

Orada da çok fark yoksa hangisi daha uygunsa veya hangisi promosyon veriyorsa ona yönelirdim.

Benim arabam için aynı tip lastik ikiside üst sınıf lastiği değil ona göre mişlen daha iyi görünüyor.

Mişlen alma...

Ben mi ? Mustafa hoca mı Mehmet Abi gerçi ben onun konusuna pat diye girdim ama..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Telefonda aklıma gelmedi sormak.

Diyarbakır'da kalacak mısın, gidecek misin?

Kalacak isen eğer, Bridgestone/Lassa veya Starmaxx/Petlas türü lastikler tavsiye ederim. Konforu biraz kenara bırakacaksın mecburen.

Yok eğer gideceksen de, sana söyledim görüşümü: Nokian. :)

O da aklına yatmazsa eğer, Michelin, Yokohama, Pirelli gibi markalar arasından, en yeni malı en iyi fiyata veren yerden al gitsin. :)

İnşallah gidiciyiz abi.Tayinler bir belli olsunda gideceğiz nasip olursa.Değerli yorumların için çok saol abi.Olmazsa bu Cuma uğrarım yanına...

Mişlen alma...

Neden Abi....

Yarın bir telefon açayım bakalım.Tanesine ne kadar diyecekler...Çok saol Tahir hocam....

continental derim abi son dişine kadar özelliğini koruyan yumuşak bir lastik diye biliyorum http://www.lastikcim...catalog/results

Düşüneyim bakalım Mustafacım...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben mi ? Mustafa hoca mı Mehmet Abi gerçi ben onun konusuna pat diye girdim ama..

Sen de alma...

Neden Abi....

Daha önce kullandım.. hikayesini bir çoğunuz bilir.. Lastik aşınmıyor ama ölüyor.. Dolayısı ile belli bir aşamadan sonra yol tutmaz oluyor...

Ayrıca bahsedilen ölçünün yanağı çok zayıf...

Benim ilk defa bir lastiğim balon yaptı o da primacy hp idi..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun

michelin primacy yanaktan incedir, balon yapıyor diyen arkadaşlar, gelipte benim sağ ön lastiğe bir bakmanızı öneririm. hasan bayraktarı bilir kişi olarak kabul ederseniz, gelip baksın, hikayesini anlatayım, o zaman karar verin...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
cinturato P7 derim

+1

4000 km dir kullaniyorum, su ana kadar cok memnunum.

Sizin ebatta olani 170 TL ye satan bir yer vardi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Mustafa bırak şu Brıdgestone, michelin'leri ya Nokian yada Yokohama C Drive 2 al. İstanbula ugrucaksan eğer Yokohamaları 210tl'ye alırız burdan ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Mustafa bırak şu Brıdgestone, michelin'leri ya Nokian yada Yokohama C Drive 2 al. İstanbula ugrucaksan eğer Yokohamaları 210tl'ye alırız burdan ;)

Çok saol Gökselcim.Bu akşam epey bir yordum seni.Çok yardımcı oldun.Yarın İnşallah bir Diyarbakırdaki Yokohama bayisini bir arayım bakalım ne kadar fiyat verecekler.Ona göre lastik olayını bu hafta netleştireceğim...

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Çok saol Gökselcim.Bu akşam epey bir yordum seni.Çok yardımcı oldun.Yarın İnşallah bir Diyarbakırdaki Yokohama bayisini bir arayım bakalım ne kadar fiyat verecekler.Ona göre lastik olayını bu hafta netleştireceğim...

Ne demek Mustafa Hocam, aklındaki soru işaretlerinden kurtulduysan ne mutlu bize ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun

haftasonu en samimisinden 2 ayrı usta da bridgestone tavsiye ettiler. en uzun ömürlü lastiğin bu olduğunu, michelinden bile iyi olduğunu söylediler.

ömür konusunda bridgestone önde ama, yol tutuş konusunda da michelinden önde mi, bu konuda ne dediler? bildiğim kadarıyla bridge sert olduğu için az aşınıyor ve uzun gidiyor. michelin ise yumuşak olduğu için iyi tutuyor ve tabikide daha fazla aşınıyor. benim bildiğim mantık, yolu iyi tutan lastik aşınır. her ikisi bir arada olmaz. yani her şeyin bir bedeli var. uzun ömür istiyorsak yol tutuştan, yol tutuş istiyorsak uzun ömürden fedakarlık edeceğiz.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

haftasonu en samimisinden 2 ayrı usta da bridgestone tavsiye ettiler. en uzun ömürlü lastiğin bu olduğunu, michelinden bile iyi olduğunu söylediler.

Usta doğru söylemiş, dişleri durur ama ısıramaz :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Gökselcim senin bahsettiğin lastik bu olsa gerek....

http://www.hepsibura...59720#Gorseller

Tahir hocam bu gidişle Yokohama alacağım galiba...

Yokohama çok hoşuma gitti benim tabi kullanmadım ama hafta sonu bir kaç lastikle görsel ve dokunarak inceleme imkanım oldu o daha kaliteli geldi nedense.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Bugün Diyarbakırı aradım ellerinde iki tane varmış.Tanesini 200TL den veririm dedi.Ben 4 adet istiyorum dedim.Elimizde yok dediler..

Birde Batmandaki bayi aradım tanesi 215 TL den veririm dedi.Zorlasam 210 olur galiba.Bu gidişle Cuma günü Batmana gidip alacağım galiba....

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...