İçeriğe Yönlendir

Fordclubtr'Ye Hangi Vesile İle Üye Oldunuz?

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Anil Berke Kavraal

çok zaman geçti üye olalı :D hep derim o zaman tilkiler dolanıyordu forumda :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Tüysüz

Focus2 mi.. Burada var.. http://www.ford.com....ci-el-kitaplari

Focus1 ise yarın ben yükleyeyim..

evet abi verdigin linkde f1 yok cok farklı ford comdan istedim cevap bile vermediler inan sigorta kutusunda nerde kac amper kullanacagımı bile bilmiyorum. ilk sahibine sordum oda yoktu dedi

Yorum bağlantısı
Onur Demir

çok zaman geçti üye olalı :D hep derim o zaman tilkiler dolanıyordu forumda :D

:D Tilki kalmadı memlekette

Burası Mertol'un kurduğu forum. Atminin bıyığı yoktu ama göbeee vardı :D

Adam buralarda huzura ermiş, Göbek falan görmedim Ben :D

Bende 2007 Yılında LPG takıp takmamak arasında kalmış ve araştırmaya başlamıştım. Zavolimi BRC mi diye Soru sorabilmek için üye oldum. Herkes BRC dedi Ben gidip zavoli taktırdım orası ayrı tabi :)

Zamanla Fusion Modifiyesi, Hi-Fi vs. diye uğraşırken Angaralı bi tuningçi Benim Fusionum seninkini döver dedi ve bende koşarak uzaklaştım :D

Şaka bir yana yoğunlukta foruma giremesemde hep buralardayım.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bir arkadaşa bakıp çıkacaktım. :p Çıkamadım. :p

Hasan nerelerdesin sen ya nübet sensiz kaldı.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Hasan İstanbul'da 2 gün bizle takılınca kendini bulamadi daha korktu heralde :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar

arabayı aldım,sonra nette gezerken baktım burda güzel insanlar var herkese yardımcı oluyorlar.Dedim sen neden duruyorsun,üye oldum.

Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter

Mustafa Liman sebep oldu üye olmama (face to face olamadık ama) bu forumun üyesi olmak :bravo: ben her yerede üye olmam :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Geceleri çalışıyorum. :p Ters düştük biraz. :p

Hasan İstanbul'da 2 gün bizle takılınca kendini bulamadi daha korktu heralde :)

Yok daha neler. :D :D :D

Kaybetmek bana ters. :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

2009 senesinde mondeo'muzun maf sensörü arızası ile üye oldum. Yıl 2012 de sorunu çözdük :D Sorunda maf dan değilmiş Osman usta sağolsun ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

bende modeo yu alınca üye olmuşdum, 3 sene oldu heralde, günlük forum a girmessem bi huzursuzluk oluyo bende :) şimdi başka marka araba aldım ama öyle hiç ugraşamam başka forum larda, ana sayfaları bi tuhaf geliyor bana. :) buradaki arkadaşlıgı belirtmeme bile gerek yok zaten.

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Yorumların tamamını okuyamdım ama, emin ki, her kes ortak bir nokta da buluşmuş ; seviyeli, samimi, içten ve sıcak bir aile ortamından bahsediyordur. Burada önemli olan niçin üye olduğundan daha çok ne zamandır üyesin ve neden ayrılmıyorsun (ben KA' yı sattım halen buradayım), öyle değil mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Ben de 8 yıldır focus kullanıyorum. 2001 ambiente kullanıyordum. Bu aracımda hiçbir sorun yoktu, çok da memnundum. Model yükseltmek amacıyla sattım ve 2008 TDCİ coll. aldım. Aldıktan sonra bakıma götürdüm, hassas olduğum için aracımın 4 4 lük olması için araç hakkında araştırma yapmaya başladım. Fordclubtr'den haberim yoktu. İnternette görür görmez üye oldum. İyi ki de olmuşum. Her gün siteye girip hemen hemen bütün sayfaları okuyorum 4-5 aydır. (Her ne kadar fazla mesaj yazmasam da günde 3-4 saatimi bu sitede geçiriyorum.)

1985 yılından beri fiili olarak araç sahibiyim. Bu araç 12. aracım. Otomobiller hakkında bilgi sahibi olduğumu sanıyordum ama bu konuda "öğrenci" olduğuma inandım. Araştıra araştıra sanayiye taşınmaya başladım. Eski sahibi arabayı çok hor kullanmış. Öğrendikçe sanayiye gittim. Bana bayağı pahalı oldu ama, araba da arabaya benzedi. Şimdi çok memnunum. 3 ayda 8000 km. yol yaptım, hiçbir sorun çıkarmadı.

Sitede her konuda aydınlatıcı bilgiler var. Başka forumlara bakmaya bile gerek yok. Buradaki arkadaşların gerçekten saygılı, sevgi dolu, içten ve samimi davranışları beni gerçekten çok etkiledi. Ford sahibi tanıdıklarıma da bu siteyi öneriyorum.

Herkese saygı ve sevgilerimle.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Gündüz Can Yılmaz

Düşük devirde gelen zırıltıdan şikayetçi olduğumdan üye olmuştum :)

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

2009 senesinde mondeo'muzun maf sensörü arızası ile üye oldum. Yıl 2012 de sorunu çözdük :D Sorunda maf dan değilmiş Osman usta sağolsun ;)

Bende 14 ay önce maf sensörü arızası !!! sayesinde buraya üye olmuştum. Gerçi o zaman bu konu ile ilgili yazılarını okuduğum üyelerin bir çoğu ayrıldılar : :unsure2:

Arıza benimde maftan değilmiş Osman'a egr yi iptal ettridim arızada düzeldi Kadere bak :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bende 14 ay önce maf sensörü arızası !!! sayesinde buraya üye olmuştum. Gerçi o zaman bu konu ile ilgili yazılarını okuduğum üyelerin bir çoğu ayrıldılar : :unsure2:

Arıza benimde maftan değilmiş Osman'a egr yi iptal ettridim arızada düzeldi Kadere bak :D

sadece egr mi abi ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Her gün siteye girip hemen hemen bütün sayfaları okuyorum 4-5 aydır. (Her ne kadar fazla mesaj yazmasam da günde 3-4 saatimi bu sitede geçiriyorum.)

Sizin gibi çok üyemiz var, hiç mesajı yok ama, hepimizi tanıyorlar...

Çağlar'a çok geliyorlar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ben kendi başıma üye oldum.

Vesile ile Çağlar abi üye olmuş. :crazy:

Makbule de vardı o zaman, Hakan iyi tanır :selo:

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Benim üye olmama kim vesile olduysa çıksın ortaya :punish: Galiba, dokümanlara ulaşamıyordum sonra kendimi burada buldum :fiuw:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Benim üye olmama kim vesile olduysa çıksın ortaya :punish: Galiba, dokümanlara ulaşamıyordum sonra kendimi burada buldum :fiuw:

ben seni benden eski sanıyordum abi meğerse öyle değilmiş :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...