Savaş Değişli 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Arkadaşlar selamlar http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/231108-beni-de-cizdilar/ Üstteki linkte bahsettiğim gibi arabamı köyde okulda çizmişlerdi.Ne yapabilrim arayışına girmiştim,önce rötüj +zımpara sonrası pasta deneyecektim ama rötüj açık renk araçlarda pekte hoş olmuyor.Siyah veya lacivert arabanız varsa süper olur.ama benimki buz yeşili olunca sırıttı.Bende zift sökücü ile yapmış olduğum tam sertleşmemiş olan rütuş boyalarını çıkarttım.Ardından sırası ile 1500,2000,2500 ve 3000 lik zımparalar ile çizik olan bölgeyi zımparaladım.Buğulu bir görüntü elde ettim ardından Meg Ultimate compund pasta+lake country cutting ped ile pasta yaptım Sadece arka kapıyı yaptım ön kapıyı yapmaya vakit kalmadı.o başka bahara artık Sonuç:çiziğin yerini bilmeyen kolay kolay bulamaz Öncesi: Sonrası : 2 Yorum bağlantısı
Onur Solmaz 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Elinize sağık hocam cizeni inşallah bulursunuz 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 20 Haziran 2012 Yazar Paylaş 20 Haziran 2012 Elinize sağık hocam cizeni inşallah bulursunuz Teşekkürler onur,inşallah onu bir bulsam aynısını ona yapacağım 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Muhteşem olmuş bence. Ellerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 elinize sağlık o bölgelerin cilalarını eksik etmeyin bundan sonra ... 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 20 Haziran 2012 Yazar Paylaş 20 Haziran 2012 Muhteşem olmuş bence. Ellerinize sağlık. Teşekkürler Sani,biraz daha özenle daha iyi olurdu ama bunada şükür boyatmama gerek kalmadı elinize sağlık o bölgelerin cilalarını eksik etmeyin bundan sonra ... Tamam Anıl uyarını dikkate alacağım,elime geldikçe sürerim cilasını Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 ELine sağlık gerçekten çok güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 çok beğendim başarılı olmuş görüküyor.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Atak 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Güzel olmuş,elinize sağlık..Bizim scenic'i oğlum biraz çizmiş ama kullandığınız malzemeleri bulamam sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Yıldız 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Cesaretinizden Ötürü kutluyorum. 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 20 Haziran 2012 Yazar Paylaş 20 Haziran 2012 ELine sağlık gerçekten çok güzel olmuş. Teşekkürler Mehmet hocam çok beğendim başarılı olmuş görüküyor.. Teşekkürler İlker bey Güzel olmuş,elinize sağlık..Bizim scenic'i oğlum biraz çizmiş ama kullandığınız malzemeleri bulamam sanırım. Mehmey Bey malzemelerin hepsi Erdem Boyada mevcut oradan aldım gerekenleri.Aklınıza takılan olursa yardımcı olurum.Aracın rengi ne? Cesaretinizden Ötürü kutluyorum. Deli cesareti Ümit Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 çok güzel olmuş, bundan daha iyisi bence olmazdı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Atak 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Teşekkür ederim Savaş Bey,aracın rengi ruhsatta duman gri geçiyor ama bizim bildiğimiz füme renk:) 1 Yorum bağlantısı
Doğan Özkan 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Eline sağlık... Ne kadar zamanda hallettin... 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 20 Haziran 2012 Yazar Paylaş 20 Haziran 2012 çok güzel olmuş, bundan daha iyisi bence olmazdı. Teşekkürler Hüseyin bey Teşekkür ederim Savaş Bey,aracın rengi ruhsatta duman gri geçiyor ama bizim bildiğimiz füme renk:) Yardım edecek bir şey varsa elimden geleni yaparım Mehmet bey Eline sağlık... Ne kadar zamanda hallettin... Teşekkürler Doğan bey, Yaklaşık 3 saat falan sürdü mübarek, örtmen olmasaymışsın kesin iyi bir kaporta boya ustası olurmuşsun vesselam. ellerine sağlık, çok güzel olmuş. umarım zaman içinde matlaşma olmaz... İnşallah matlaşmaz Sadık abi bende ondan korkarım işte 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Atak 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Biraz bekleyim o zaman,eğer boyada solma,matlaşma olmazsa sizden yardım isterim. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Gerçekten güzel iş çıkarmışsınız. Elinize sağlık. Gerçekten güzel iş hocam. Elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 20 Haziran 2012 Yazar Paylaş 20 Haziran 2012 Gerçekten güzel iş çıkarmışsınız. Elinize sağlık. Gerçekten güzel iş hocam. Elinize sağlık. Teşekkürler Fatih hocam Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Arkadaşlar selamlar http://www.fordclubt...ni-de-cizdilar/ Üstteki linkte bahsettiğim gibi arabamı köyde okulda çizmişlerdi.Ne yapabilrim arayışına girmiştim,önce rötüj +zımpara sonrası pasta deneyecektim ama rötüj açık renk araçlarda pekte hoş olmuyor.Siyah veya lacivert arabanız varsa süper olur.ama benimki buz yeşili olunca sırıttı.Bende zift sökücü ile yapmış olduğum tam sertleşmemiş olan rütuş boyalarını çıkarttım.Ardından sırası ile 1500,2000,2500 ve 3000 lik zımparalar ile çizik olan bölgeyi zımparaladım.Buğulu bir görüntü elde ettim ardından Meg Ultimate compund pasta+lake country cutting ped ile pasta yaptım Sadece arka kapıyı yaptım ön kapıyı yapmaya vakit kalmadı.o başka bahara artık Sonuç:çiziğin yerini bilmeyen kolay kolay bulamaz birader eline sağlık o zaman yazın benim çiziklerde elinden öper amcası bekletiyorum sana:) 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 20 Haziran 2012 Yazar Paylaş 20 Haziran 2012 birader eline sağlık o zaman yazın benim çiziklerde elinden öper amcası bekletiyorum sana:) Tamamdır kardeş,benim boya durumuna bakalım bi buğulanma solma olmazsa yaparız toprağım Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Detailing böyle bişey, sonuç muazzsam olmuş emeğinize sağlık. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Haziran 2012 Paylaş 21 Haziran 2012 Güzel olmuş.Bende çok beğendim..Benim araçta da var çizik yan tarafta kime göstersem boyanacak diyor.Sadece bir yer 1 gün bırakırsan boyamadan ince bir işçilikle hallederiz dedi.Bilmeyen birisi anlamaz hale gelir dedi.Autoking benzeri bir yerdi..SAnırım böyle bir uygulama yapacaklardı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts