İçeriğe Yönlendir

Çizik Giderme Hikayesi :)

Savaş Değişli

Recommended Posts

Savaş Değişli

Arkadaşlar selamlar

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/231108-beni-de-cizdilar/

Üstteki linkte bahsettiğim gibi arabamı köyde okulda çizmişlerdi.Ne yapabilrim arayışına girmiştim,önce rötüj +zımpara sonrası pasta deneyecektim ama rötüj açık renk araçlarda pekte hoş olmuyor.Siyah veya lacivert arabanız varsa süper olur.ama benimki buz yeşili olunca sırıttı.Bende zift sökücü ile yapmış olduğum tam sertleşmemiş olan rütuş boyalarını çıkarttım.Ardından sırası ile 1500,2000,2500 ve 3000 lik zımparalar ile çizik olan bölgeyi zımparaladım.Buğulu bir görüntü elde ettim ardından Meg Ultimate compund pasta+lake country cutting ped ile pasta yaptım

Sadece arka kapıyı yaptım ön kapıyı yapmaya vakit kalmadı.o başka bahara artık :)

Sonuç:çiziğin yerini bilmeyen kolay kolay bulamaz :)

Öncesi:

P0001_020512.jpg

P0002_020512.jpg

Sonrası :

P0077_200612.jpg

P0076_200612.jpg

P0078_200612.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

Elinize sağık hocam cizeni inşallah bulursunuz

Teşekkürler onur,inşallah onu bir bulsam aynısını ona yapacağım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

elinize sağlık o bölgelerin cilalarını eksik etmeyin bundan sonra ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

Muhteşem olmuş bence.

Ellerinize sağlık.

Teşekkürler Sani,biraz daha özenle daha iyi olurdu ama bunada şükür boyatmama gerek kalmadı

elinize sağlık o bölgelerin cilalarını eksik etmeyin bundan sonra ...

Tamam Anıl uyarını dikkate alacağım,elime geldikçe sürerim cilasını

Yorum bağlantısı
Mehmet Atak

Güzel olmuş,elinize sağlık..Bizim scenic'i oğlum biraz çizmiş ama kullandığınız malzemeleri bulamam sanırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

ELine sağlık gerçekten çok güzel olmuş.

Teşekkürler Mehmet hocam

çok beğendim başarılı olmuş görüküyor..

Teşekkürler İlker bey

Güzel olmuş,elinize sağlık..Bizim scenic'i oğlum biraz çizmiş ama kullandığınız malzemeleri bulamam sanırım.

Mehmey Bey malzemelerin hepsi Erdem Boyada mevcut oradan aldım gerekenleri.Aklınıza takılan olursa yardımcı olurum.Aracın rengi ne?

Cesaretinizden Ötürü kutluyorum. :bravo:

Deli cesareti Ümit :crazy:

Yorum bağlantısı
Mehmet Atak

Teşekkür ederim Savaş Bey,aracın rengi ruhsatta duman gri geçiyor ama bizim bildiğimiz füme renk:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

çok güzel olmuş, bundan daha iyisi bence olmazdı. :bravo:

Teşekkürler Hüseyin bey

Teşekkür ederim Savaş Bey,aracın rengi ruhsatta duman gri geçiyor ama bizim bildiğimiz füme renk:)

Yardım edecek bir şey varsa elimden geleni yaparım Mehmet bey

Eline sağlık...

Ne kadar zamanda hallettin...

Teşekkürler Doğan bey,

Yaklaşık 3 saat falan sürdü

mübarek, örtmen olmasaymışsın kesin iyi bir kaporta boya ustası olurmuşsun vesselam. ellerine sağlık, çok güzel olmuş. umarım zaman içinde matlaşma olmaz... :bravo:

İnşallah matlaşmaz Sadık abi bende ondan korkarım işte :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Atak

Biraz bekleyim o zaman,eğer boyada solma,matlaşma olmazsa sizden yardım isterim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Gerçekten güzel iş çıkarmışsınız. Elinize sağlık.

Gerçekten güzel iş hocam. Elinize sağlık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

Gerçekten güzel iş çıkarmışsınız. Elinize sağlık.

Gerçekten güzel iş hocam. Elinize sağlık.

Teşekkürler Fatih hocam

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Arkadaşlar selamlar

http://www.fordclubt...ni-de-cizdilar/

Üstteki linkte bahsettiğim gibi arabamı köyde okulda çizmişlerdi.Ne yapabilrim arayışına girmiştim,önce rötüj +zımpara sonrası pasta deneyecektim ama rötüj açık renk araçlarda pekte hoş olmuyor.Siyah veya lacivert arabanız varsa süper olur.ama benimki buz yeşili olunca sırıttı.Bende zift sökücü ile yapmış olduğum tam sertleşmemiş olan rütuş boyalarını çıkarttım.Ardından sırası ile 1500,2000,2500 ve 3000 lik zımparalar ile çizik olan bölgeyi zımparaladım.Buğulu bir görüntü elde ettim ardından Meg Ultimate compund pasta+lake country cutting ped ile pasta yaptım

Sadece arka kapıyı yaptım ön kapıyı yapmaya vakit kalmadı.o başka bahara artık :)

Sonuç:çiziğin yerini bilmeyen kolay kolay bulamaz :)

birader eline sağlık o zaman yazın benim çiziklerde elinden öper amcası bekletiyorum sana:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

birader eline sağlık o zaman yazın benim çiziklerde elinden öper amcası bekletiyorum sana:)

Tamamdır kardeş,benim boya durumuna bakalım bi buğulanma solma olmazsa yaparız toprağım :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Güzel olmuş.Bende çok beğendim..Benim araçta da var çizik yan tarafta kime göstersem boyanacak diyor.Sadece bir yer 1 gün bırakırsan boyamadan ince bir işçilikle hallederiz dedi.Bilmeyen birisi anlamaz hale gelir dedi.Autoking benzeri bir yerdi..SAnırım böyle bir uygulama yapacaklardı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...