Savaş Değişli 21 Haziran 2012 Yazar Paylaş 21 Haziran 2012 Detailing böyle bişey, sonuç muazzsam olmuş emeğinize sağlık. teşekkürler Burak Valla helal olsun... Mehmet abi teşekkür ederim Bravo ellerinize sağlık Hakan bey teşekkür ediyorum Muhteşem olmuş teşekkür ederim hocam Güzel olmuş.Bende çok beğendim..Benim araçta da var çizik yan tarafta kime göstersem boyanacak diyor.Sadece bir yer 1 gün bırakırsan boyamadan ince bir işçilikle hallederiz dedi.Bilmeyen birisi anlamaz hale gelir dedi.Autoking benzeri bir yerdi..SAnırım böyle bir uygulama yapacaklardı. Ayhan abi ne kadar ücret istedi?sen kendinde yapabilirsin aslında abi,zor bişeyi yok Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Haziran 2012 Paylaş 21 Haziran 2012 Ayhan abi ne kadar ücret istedi?sen kendinde yapabilirsin aslında abi,zor bişeyi yok 300 tl demişti.Yalnız çiziğin olduğu yer rötuşlanacak sonra maskelenip zımparalanacak verniklenecek falan filan bir şeyler demişti.. 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 21 Haziran 2012 Yazar Paylaş 21 Haziran 2012 300 tl demişti.Yalnız çiziğin olduğu yer rötuşlanacak sonra maskelenip zımparalanacak verniklenecek falan filan bir şeyler demişti.. abi senin araba gri sanrım.Gri araca rötüş çok sırıtıyor hemen kendini belli ediyor.Benimkide buz yeşili griye yakın sayılı hiç güzel durmuyor Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 21 Haziran 2012 Yazar Paylaş 21 Haziran 2012 :bravo: :bravo: :bravo: teşekkürler Levent Sonuç mükemmel olmuş elinize sağlık. :bravo: Teşekkür ediyorum Göksel bey Yorum bağlantısı
Recep Mura 21 Haziran 2012 Paylaş 21 Haziran 2012 Hocam benim araçtada aynı şekilde ilk sahibi öğretmen arkadaşmış lisede sanırım okulda aynı seninki gibi boydan boya derin derin çizmişler hala da var alırken baktırdığım usta bunlar pasta cila ile çıkar demişti aldıktan sonra boyacıya gittim hocam bunlar derin çizik boyasız çıkmaz zaten rötüş yapmışlar dedi bende boyattırmadım nasılsa biz de illaki çizeceğiz diye...Ama senin ki harika olmuş gerçekten çok güzel elim yatkın olsa kesinlikle bende denerdim... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Buğrak Gözel 21 Haziran 2012 Paylaş 21 Haziran 2012 Elinize sağlık güzel olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 21 Haziran 2012 Paylaş 21 Haziran 2012 Harika olmuş.Emeğinize sağlık.Gerçekten çizik belli olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Enver Çatak 22 Haziran 2012 Paylaş 22 Haziran 2012 Savaş bey pasta cila için makina kullandınız mı, elle mi yapıldı herşey? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Haziran 2012 Paylaş 22 Haziran 2012 ELinize sağlık, 3 ayda bir gibi cila işlemi tekrarlanırsa iyi olur 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 22 Haziran 2012 Yazar Paylaş 22 Haziran 2012 Hocam benim araçtada aynı şekilde ilk sahibi öğretmen arkadaşmış lisede sanırım okulda aynı seninki gibi boydan boya derin derin çizmişler hala da var alırken baktırdığım usta bunlar pasta cila ile çıkar demişti aldıktan sonra boyacıya gittim hocam bunlar derin çizik boyasız çıkmaz zaten rötüş yapmışlar dedi bende boyattırmadım nasılsa biz de illaki çizeceğiz diye...Ama senin ki harika olmuş gerçekten çok güzel elim yatkın olsa kesinlikle bende denerdim... Hocam biraz hurda tabakada deneme yap çok zor değil aslında biraz cesaret gerektiriyor Elinize sağlık güzel olmuş... Teşekkürler Ahmet abi Emeklerinize sağlık Teşekkür ederim Ersen abi Harika olmuş.Emeğinize sağlık.Gerçekten çizik belli olmuyor. Teşekkürler Mustafa hocam Savaş bey pasta cila için makina kullandınız mı, elle mi yapıldı herşey? Cila yapmadım hocam,pasta üzerine hare giderici kullandım.Crown flex polisaj makinası almıştım geçenler makina ile yaptım ELinize sağlık, 3 ayda bir gibi cila işlemi tekrarlanırsa iyi olur Evet haklısın Çağlar abi,bugün boya koruma Collinite 476s siparisi verdim.Komple pastadan sonra Nxt 2.0 uygulayacağım ertesi gün iki kat Collinite.6 ay kadar etkisini gösteriyormuş.kullananların yalancısıyım Yorum bağlantısı
Serkan Ekinci 22 Haziran 2012 Paylaş 22 Haziran 2012 Elinize, emeğinize sağlık, çok başarılı olmuş! Sorun yok 2 zımpara işlemi daha kaldırabilir. Aynı bölgedeki pasta uygulamalarına dikkat edilmeli, mümkünse kalın pasta kullanılmamalı, uygulama sırasında yüzeyin ısınmamasına özen gösterilmeli. Yorum bağlantısı
Hakan Akar 22 Haziran 2012 Paylaş 22 Haziran 2012 Çok güzel bir sonuç helal olsun, buz beyazı bir araçta nasıl olur bu uygulama? derin çizikleri kapatırmı bu şekilde? 1 Yorum bağlantısı
Başar Mert 23 Haziran 2012 Paylaş 23 Haziran 2012 valla arkadaşım gerçekten helal olsun aynı renk bir araca sahibim benim böyle derin çiziklerim var pasta çıkarmaz dediler boyatmakta istemiyorum ama zımpara nasıl oldu ya bildiğimiz bu farları falan zımparaladığımız zımparayla yaptınız yani biraz riskli gibi ama güzel olmuş ben yapmaya korkarım onu ya 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2012 Paylaş 23 Haziran 2012 Buradaki püf noktası şu... Önce aynı renk ile rötuş yapılacak... Çizikler giderilecek.. Sonra fazlalıkların alınması, zımpara, pasta, cila uygulanacak... Tavsiyem.. Bu siz yapmayın.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Haziran 2012 Paylaş 23 Haziran 2012 Buradaki püf noktası şu... Önce aynı renk ile rötuş yapılacak... Çizikler giderilecek.. Sonra fazlalıkların alınması, zımpara, pasta, cila uygulanacak... Tavsiyem.. Bu siz yapmayın.. Eeee tükkan kirası nasıl çıkacak bunu herkes denemez ise zımpara+pasta risklidir, deneyim ve el mahareti gerektirir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2012 Paylaş 23 Haziran 2012 Eeee tükkan kirası nasıl çıkacak bunu herkes denemez ise Sıfırdan sen yap işte Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 23 Haziran 2012 Yazar Paylaş 23 Haziran 2012 Çok güzel bir sonuç helal olsun, buz beyazı bir araçta nasıl olur bu uygulama? derin çizikleri kapatırmı bu şekilde? Buz beyaz ı renkte rütuj yapılır sonrası zımpara ve pasta iş görür Hakan bey valla arkadaşım gerçekten helal olsun aynı renk bir araca sahibim benim böyle derin çiziklerim var pasta çıkarmaz dediler boyatmakta istemiyorum ama zımpara nasıl oldu ya bildiğimiz bu farları falan zımparaladığımız zımparayla yaptınız yani biraz riskli gibi ama güzel olmuş ben yapmaya korkarım onu ya Evet aynen farlarda kullanılan zımparalar Banada aynısını dediler Başar,autokingle de görüştüm mini onarımdan boyarız falan dediler.Bende gözümü kararttım yaptım.Çizikler tam manası ile çıktımı? Hayır ama görmek güneşli havda bile görmek için 30 cm e kadar yaklaşmak gerekiyor.Koyu renk arac olsaydı işlem daha başarılı olurdu. Buradaki püf noktası şu... Önce aynı renk ile rötuş yapılacak... Çizikler giderilecek.. Sonra fazlalıkların alınması, zımpara, pasta, cila uygulanacak... Tavsiyem.. Bu siz yapmayın.. Abi bunu kimsede yapmıyor,kaportacılar uğraşmıyor bile,yine yapsa yapsa çiziği olan yapar Eeee tükkan kirası nasıl çıkacak bunu herkes denemez ise zımpara+pasta risklidir, deneyim ve el mahareti gerektirir Çağlar abi nasıl olmuş,ustadan geçer not aldık mı? Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 (düzenlendi) Bende sağnak yamur altında kadıköyün ara sokaklarında bir densizin ters yöne girmek istemesi yüzünden kenardaki babaya sürttüm biraz çizik ve göçük oluştu, kaporta göçük düzeltiici aldım öylesine bir denedik çoğu gitti göçüğün, hafta sonu kalanı yapıp ardından rötüş ve pasta cila yapıcam öncesi ve sonrası fotoğrafları paylaşıcam 21 Mart 2013 tarihinde Barış Kalkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Arkadaşlar selamlar http://www.fordclubt...ni-de-cizdilar/ Üstteki linkte bahsettiğim gibi arabamı köyde okulda çizmişlerdi.Ne yapabilrim arayışına girmiştim,önce rötüj +zımpara sonrası pasta deneyecektim ama rötüj açık renk araçlarda pekte hoş olmuyor.Siyah veya lacivert arabanız varsa süper olur.ama benimki buz yeşili olunca sırıttı.Bende zift sökücü ile yapmış olduğum tam sertleşmemiş olan rütuş boyalarını çıkarttım.Ardından sırası ile 1500,2000,2500 ve 3000 lik zımparalar ile çizik olan bölgeyi zımparaladım.Buğulu bir görüntü elde ettim ardından Meg Ultimate compund pasta+lake country cutting ped ile pasta yaptım Sadece arka kapıyı yaptım ön kapıyı yapmaya vakit kalmadı.o başka bahara artık Sonuç:çiziğin yerini bilmeyen kolay kolay bulamaz Son durum ne oldu ? Geçen zaman zarfında değişiklik var mı ? Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 Ayhan abi,sonuç ilk yaptığım zamanlardaki gibi olmasada yinede fena değil.Ama çizikler geri geldimi,geldi gibi Yorum bağlantısı
Recommended Posts