İçeriğe Yönlendir

Yeşil C-Max

Misafir

Recommended Posts

Bu araba daha satılmadı mı yaa... Mondeo olsa 30 defa satılmıştı şimdiye.

Ben sorandan sıkıldım artık.. Satılık değildir levhası asacağım.. :D

Yok! satılmadı  daha.  Yenisi bulunamadığı için satılmadı :( . Millet malının kıymetini biliyor, alan yıllarca kullanmak istiyor. :yes:

Sen de madem soran varken kepirtmeye bak, bir an önce eziyetten kurtul. :D

Estağfurulah abi, patlak araba bile verseydin rızamızla aldık.. Benim gönlüm rahat.. ;)

25 sayfa bir c-max için çok fazla kapatıyorum.. :D

:angry:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bu araba daha satılmadı mı yaa... Mondeo olsa 30 defa satılmıştı şimdiye.

Ben sorandan sıkıldım artık.. Satılık değildir levhası asacağım.. :D

Benim gibi yap, isteyene önce yeterlilik için birkaç soru soruyorum.. C-max mi bu sahibinden ilanıyla satılsın ? :D :D

Yorum bağlantısı

Benim gibi yap, isteyene önce yeterlilik için birkaç soru soruyorum.. C-max mi bu sahibinden ilanıyla satılsın ? :D :D

Satmak amacıyla alsaydım, naylon alırdım, focus alırdım, yine de mondi almazdım. Ben rahatımı, konforumu ve bütçemi düşündüm. C-max alamayanlar, gücümüz yetmedi bari gidip mondi alalım diyorlar. :biggrin:

Yorum bağlantısı

Yoo abi, tüm samimiyetimle söylüyorum ikisini kıyaslamam bile.. Bu benim görüşümdür tabi beni bağlar da, büyük konuşmayayım ben C-max e zor binerim kendi aracım olarak.. ciplerde bile gözüm yok, yüksek oturma pozisyonu bana göre değil.. Ehtiyar arabası kabul edin, geniş tavan ön cam, geniş yükleme açılı bagaj, pazar yerinde ileriyi raht görme vs.. :D Siz hiç makam arabası C-max gördünüz mü ? :D Emekli memur arabasını bana övüyorsunuz ya ne diyim ben size.. :D:p

23 yaşımdan beri cmax kullanıyorum abi ne ehtiyarı ya :D Diğer tartıştığınız konular göreceli ama burda ben istisnayım sanırım :biggrin:

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

C-max bir yana diğer tırt'lar bir yana...pardon fırt'lar mı fort'larmı demem lazımdı karıştırdım.Yaşlılık başa bela :D

Yorum bağlantısı

Eren'in, Lokman Abi'nin titanium x'leri Ford'un donanım bonkörlüğünden nasibini almış araçlar. C-max yenisiyle, makyajlısıyla, eskisiyle gerçekten göz dolduruyor.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

C-max bir yana diğer tırt'lar bir yana...pardon fırt'lar mı fort'larmı demem lazımdı karıştırdım.Yaşlılık başa bela :D

Yaş ortalamsını yükselttin abi, bence sen sessiz kal... :D

23 yaşımdan beri cmax kullanıyorum abi ne ehtiyarı ya :D Diğer tartıştığınız konular göreceli ama burda ben istisnayım sanırım :biggrin:

Barış ve sen olmasan iyice dibe vuracak c-max zaten. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Yaş ortalamsını yükselttin abi, bence sen sessiz kal... :D

Barış ve sen olmasan iyice dibe vuracak c-max zaten. :p

C-max öyle bir arabaki ( bu fort firmasının istemeden yada düşünmeden yaptığı büyük bir ihtimalle yanlış üretimi olmalı ) 20 ila 80 yaş arasında kim kullansa yakışıyor. Sessiz kalmak kimin umurunda bizler batan geminin en güzel son üretimlerini kullanıyoruz. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

C-max öyle bir arabaki ( bu fort firmasının istemeden yada düşünmeden yaptığı büyük bir ihtimalle yanlış üretimi olmalı ) 20 ila 80 yaş arasında kim kullansa yakışıyor. Sessiz kalmak kimin umurunda bizler batan geminin en güzel son üretimlerini kullanıyoruz. :D

+1995 :)

Hazır bütün C-Max'çiler toplanmışken isyana mı gelsek acaba? :p

Tamamen tarafsız bakıyorum. 2004 model 11 yaşında araba bizimki. Adam o dönemden ghia diye paketi getirmiş ne var ne yoksa koymuş. Şu an bile bu aracın donanımına, konforuna , yol tutuşuna , gidişine, direksiyon hissine, döşeme kalitesine erişen araba benim gözümde yok. Yeni kasası bile bence bunun kadar elit olamadı.  Ha hiç mi eksiği yok? Var. Çok gürültülü. Keşke olmasa ama en büyük eksiği ses yalıtımı bu araçların. Kimsenin beğenmediği dandik lineada bile 140-150 hızlarda kimse tedirgin olmazken herşey yerli yerindeyken c-max'te 120 üstü felaket derecede yol motor lastık rüzgar ne sesi varsa içeride. Fiesta kadar gürültülü değil ama rahatsız edici.

D sınıfı araç tabi ki her zaman başka. Bu ortada. Aynı zamanda lüks sınıfıdır d sınıfı. Makamdır parçası pahalıdır. Daha çok özenildiği bellidir heryerinden. 

İlla mondeo olacaksa da mk4 makyajlı harici sarmıyor onu da söyleyeyim ama :D

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Her ne kadar mondi ve diğer araç sahiplerini memnun etmese de gerçekler ortada. Sanıyorum tartışma kapanmıştır. :yes:

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ha hiç mi eksiği yok? Var. Çok gürültülü. Keşke olmasa ama en büyük eksiği ses yalıtımı bu araçların. Kimsenin beğenmediği dandik lineada bile 140-150 hızlarda kimse tedirgin olmazken herşey yerli yerindeyken c-max'te 120 üstü felaket derecede yol motor lastık rüzgar ne sesi varsa içeride. Fiesta kadar gürültülü değil ama rahatsız edici.

D sınıfı araç tabi ki her zaman başka. Bu ortada. Aynı zamanda lüks sınıfıdır d sınıfı. Makamdır parçası pahalıdır. Daha çok özenildiği bellidir heryerinden. 

İlla mondeo olacaksa da mk4 makyajlı harici sarmıyor onu da söyleyeyim ama :D

İnip baksaydın bi arkasında C-max yazacak, hani şöyle yüksekçe kapalı kasa kamyonet tarzı bir araba değil mi senin bahsettiğin ?  :D :D :sandalye:

Her ne kadar mondi ve diğer araç sahiplerini memnun etmese de gerçekler ortada. Sanıyorum tartışma kapanmıştır. :yes:

Evet, bilinçli kullanıcı yorumu bir üst satırda sizi bekliyor, tane tane okuyalım okuduğumuzu anlayalım lütfen.. :p:D

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Ben iki aracıda kullanmadım ama Mondeonun Cmax tan 10 gömlek üstün olacağını düşünüyorum:)

Karşılıklı yazışmaları zevkle okudum ancak yıllarca Makam-Cumhurbaşkanlığı,Başbakanlık,Bakanlar,Milletvekilleri eskortları olarak kullanılmış bir araç Cmaxtan bence kesinlikle daha iyi olmalı:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Konuyu kitliyormuyuz şimdi  :crazy:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

İnip baksaydın bi arkasında C-max yazacak, hani şöyle yüksekçe kapalı kasa kamyonet tarzı bir araba değil mi senin bahsettiğin ? 

Evet, bilinçli kullanıcı yorumu bir üst satırda sizi bekliyor, tane tane okuyalım okuduğumuzu anlayalım lütfen..

Sevgili ve de şefkatli atminim; şimdi Mert'in mesajından öncekileri görememişsiniz. Biz tane tane okuyup, okuduğumuzu anlayacağız ama önce görmek lazım. Siz önceki yorumları göremeden Mert'in yorumuna gelince ben yavaş yavaş ikna olmaya başladım. Mondi'yi de böyle görüyorsan tamamdır. :good1::D

Ayrıca; ben Mert'e kıyamadım, severim kardeşimizi. Yazdıklarının senin için malzeme olacağını düşünmemiştim, ama görüyorum ki her zaman yaptığı km. yi referans olarak gösteren şefkatli atminimiz geçen sene ehliyet alışını kutladığımız kardeşimizin değerlendirmelerine sığınır olmuş. Mert tabi ki kendi tespitlerini yazıyor. İleride tespitleri arttıkça değerlendirmeleri de bu doğrultuda değişecek, daha farklı yorumlar yapacaktır.

Esasen C-max sürat aracı değildir ki, konfor, rahatlık aracıdır. CC'yi 120'ye ayarlarsın, sen rahatına bakarsın. O işini en güzel şekilde yapar. Biraz heyecan arıyorsan 130-140 hatta 190'a kadar yolu var. Gitmem demez.

Ben iki aracıda kullanmadım ama Mondeonun Cmax tan 10 gömlek üstün olacağını düşünüyorum :)

Karşılıklı yazışmaları zevkle okudum ancak yıllarca Makam-Cumhurbaşkanlığı,Başbakanlık,Bakanlar,Milletvekilleri eskortları olarak kullanılmış bir araç Cmaxtan bence kesinlikle daha iyi olmalı

Evet kardeşim sen de o mağdur grubundasın :(  kullanmadığın araçlar hakkında bilgin olmadan fikir oluşturmuşsun. iki aracı da kullanmış olsan belki gömlek konusunda daha dikkatli olurdun. Ne o öyle? 10 gömlek! 8 olmaz mı? veya 12 :D

Mondeo alanlar da genelde senin gibi düşünürek, "olmalı" diyerek alırlar ama işte gördüğün gibi, C-Max'dan iyi diye çırpınır dururlar.

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

+ Mondicilerin konularında C-Max çilerin işi olmaz ama böyle C-Max çi konusu hep tırt Mondici kaynar.. ;)  (+Sedici)  :fiuw:  :D

Yorum bağlantısı

+ Mondicilerin konularında C-Max çilerin işi olmaz ama böyle C-Max çi konusu hep tırt Mondici kaynar.. ;) (+Sedici) :fiuw::D

[emoji15] [emoji85] [emoji87]
Yorum bağlantısı

[emoji15] [emoji85] [emoji87]

Yavuz hırsız, ev sahibini bastırırmış.. Sen pes etme abi. Eninde sonunda onlar pes edecekler. Eski, yeni ve hala C-Max çiler olarak yanındayız..  ;)  :good1:   :biggrin:

Yorum bağlantısı

Yavuz hırsız, ev sahibini bastırırmış.. Sen pes etme abi. Eninde sonunda onlar pes edecekler. Eski, yeni ve hala C-Max çiler olarak yanındayız..  ;)  :good1:   :biggrin:

Hepimiz kötü desek ne olur ki Kerem, C-max kalitesi ortada, güneş balçıkla sıvanmaz. :good1:

Yorum bağlantısı

Bu araç neden Yeşil ?  :crazy:

Genelde ormanlık, yeşillik alanlarda olduğu için kontras yapmıyor. doğayla uyum sağlıyor. :yes:

Baştan da yeşilmiydi?  :tongue:

Baştan, gövdeden ve sondan yeşil, sadece ayaklar (tekerler) siyah. :D

Yorum bağlantısı

MK4 Mondeo kullanmadım ama Mk3, Mk2 kullandım toplamda 5 sene. Şimdi bana 2009 cam tavanlı bir c-max verseler, gözünün yaşına bakmam:) Binerim. Aslında ben Mondeo'dan sonra Punto Evo'ya bile güzel dedikten sonra C-Max bana uçak gibi gelir:)

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...