Serkan Toker 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Bir mondeo olmasa da çekiş artacak, silkenerek hızlanma düzelecektir.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 yakıtta farkedecek abi. Fark etti Lokman. Gidişte 120 km/s ortalama ile 4,8 L. Dönüşte 130 KM/s ortalama ile 5,3 L. oldu Bir mondeo olmasa da çekiş artacak, silkenerek hızlanma düzelecektir.. Ne yapayım transit motorlu, kamyonetten bozma sedanı, C-max anlatılmaz yaşanır. Çekişiyle, rahatlığıyla, konforuyla 10 numaradır. Kimselere özendirmez. Olmayan özenir. :D Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Fark etti Lokman. Gidişte 120 km/s ortalama ile 4,8 L. Dönüşte 130 KM/s ortalama ile 5,3 L. oldu Ne yapayım transit motorlu, kamyonetten bozma sedanı, C-max anlatılmaz yaşanır. Çekişiyle, rahatlığıyla, konforuyla 10 numaradır. Kimselere özendirmez. Olmayan özenir. :D C-max ile yaşadıklarımızı hayatımızdan kayıp anlar olarak kaydettik biz.. Her c-max sahibi bir gün mondeoya kavuşacaktır.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 (düzenlendi) C-max ile yaşadıklarımızı hayatımızdan kayıp anlar olarak kaydettik biz.. Her c-max sahibi bir gün mondeoya kavuşacaktır.. Sen galiba bir c-max sahibinin mondeoya kavuştuktan(!) sonra (aslında traktör eziyetinden sonra demek istiyorum ama, seni de onu da çok sevdiğimden kıyamıyorum ) , tekrar C-max'a kavuştuğunu hatırlamıyorsun. Demek ki saat orada durmuş. Bak, mondeo sahibi olmanın bir yan etkisi daha, demek ki unutkanlık da yapıyor. Neyse herkes gibi bir gün sen de gerçekleri görüp, kabul edeceksin. İnşallah kaybın sadece C-max konforundan uzak kaldığın yılların olacak! 6 Mayıs 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Neyse herkes gibi bir gün sen de gerçekleri görüp, kabul edeceksin. İnşallah kaybın sadece C-max konforundan uzak kaldığın yılların olacak! Yüksek araba için yaşın belli bir noktaya ulaşması gerekiyor, yoksa benim için ha C-max ha connect.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Yüksek araba için yaşın belli bir noktaya ulaşması gerekiyor, yoksa benim için ha C-max ha connect.. Bir gün; aradaki farkı görebildiğin gün, mondi ile vedalaşma günün olacak. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Bir gün; aradaki farkı görebildiğin gün, mondi ile vedalaşma günün olacak. C-max ile yaklaşık yüzbin yapmış biri olarak yazıyorum, mondeonun yanından geçemez.. Yanından otobüs geçse şerit değiştiren arabayı ne yapayım ben ? :D Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 C-max ile yaklaşık yüzbin yapmış biri olarak yazıyorum, mondeonun yanından geçemez.. Yanından otobüs geçse şerit değiştiren arabayı ne yapayım ben ? Madem öyle; atışmaya devam. 1. C-max öyle mükemmel bir araç ki usanmadan, zevkle 100.000 km. yapmışsın. Mondeo ile tesadüfen 100 000 yaparsan buraya yazabilecek durumda olur musun bilemem. :D (Kulaklık takmanı tavsiye ederim.) 2. Mondeonun tabi ki yanından geçemez, segment farklı bir kere. C-max'lar genelde püfür püfür sahile, fuara, yazlığa gider, mondi ise sanayiye, çıkmacılara, mazotçulara vs. 3. Senin c-max yanından otobüs geçince şerit değiştiriyorduysa ya o araca iyi bakmamışsındır. Ya da aracın rahatlığı sürücüyü mayıştırmıştır. Başka bir izahı olamaz. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 kendini kandırıyor abi Yoo abi, tüm samimiyetimle söylüyorum ikisini kıyaslamam bile.. Bu benim görüşümdür tabi beni bağlar da, büyük konuşmayayım ben C-max e zor binerim kendi aracım olarak.. ciplerde bile gözüm yok, yüksek oturma pozisyonu bana göre değil.. Ehtiyar arabası kabul edin, geniş tavan ön cam, geniş yükleme açılı bagaj, pazar yerinde ileriyi raht görme vs.. Siz hiç makam arabası C-max gördünüz mü ? Emekli memur arabasını bana övüyorsunuz ya ne diyim ben size.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Olurda 3-5 sene sonra sorunsuz otomatik dizel C-Max çıkartılırsa (inşallah) çıktıktan bi 10 sene sonrada ben alırsam (inşallah) tahminen 2030 senesinde güzel bi C-Max sahibi olabilirim tekrardan.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Madem öyle; atışmaya devam. 1. C-max öyle mükemmel bir araç ki usanmadan, zevkle 100.000 km. yapmışsın. Mondeo ile tesadüfen 100 000 yaparsan buraya yazabilecek durumda olur musun bilemem. :D (Kulaklık takmanı tavsiye ederim.) 2. Mondeonun tabi ki yanından geçemez, segment farklı bir kere. C-max'lar genelde püfür püfür sahile, fuara, yazlığa gider, mondi ise sanayiye, çıkmacılara, mazotçulara vs. 3. Senin c-max yanından otobüs geçince şerit değiştiriyorduysa ya o araca iyi bakmamışsındır. Ya da aracın rahatlığı sürücüyü mayıştırmıştır. Başka bir izahı olamaz. Şu yazdıklarına acaba gerçekten kendin inanıyor musun ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Yoo abi, tüm samimiyetimle söylüyorum ikisini kıyaslamam bile.. Bu benim görüşümdür tabi beni bağlar da, büyük konuşmayayım ben C-max e zor binerim kendi aracım olarak.. ciplerde bile gözüm yok, yüksek oturma pozisyonu bana göre değil.. Ehtiyar arabası kabul edin, geniş tavan ön cam, geniş yükleme açılı bagaj, pazar yerinde ileriyi raht görme vs.. Siz hiç makam arabası C-max gördünüz mü ? Emekli memur arabasını bana övüyorsunuz ya ne diyim ben size.. Ben hiç bir makam sahibinin arabanın ön koltuğunda oturduğunu görmedim . C-max hem sürücü, hem de yolcuların konforu için üretilmiş bir araçtır. Geniş görüş açısıyla sürücü ve yolcuların tümüne aynı rahatlığı sunar. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Ben hiç bir makam sahibinin arabanın ön koltuğunda oturduğunu görmedim . C-max hem sürücü, hem de yolcuların konforu için üretilmiş bir araçtır. Geniş görüş açısıyla sürücü ve yolcuların tümüne aynı rahatlığı sunar. Makam sahibi ön koltukta oturuyor demedim ki, makam arabası olabiliyor mu C-max dedim... Evet magiruslarda yolcuları dahil geniş görüş açısı sağlıyor hem de yüksek... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Şu yazdıklarına acaba gerçekten kendin inanıyor musun ? İnanmadığım hiç bir şeyi yazmam, söylemem. Ne kadar şaşırtıcı değil mi? Ömrünün bir döneminde C-max kullanmış bütün arkadaşların gözünde tütüyor. Başka bir araç, başka bir dünya. İnat etme. Sen de içten içe özlüyorsun. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Makam sahibi ön koltukta oturuyor demedim ki, makam arabası olabiliyor mu C-max dedim... Evet magiruslarda yolcuları dahil geniş görüş açısı sağlıyor hem de yüksek... Benim C-Max, Düzce savcısının aracıydı. Adam mevkii, makam sahibi. Demek ki oluyormuş.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Makam sahibi ön koltukta oturuyor demedim ki, makam arabası olabiliyor mu C-max dedim... Evet magiruslarda yolcuları dahil geniş görüş açısı sağlıyor hem de yüksek... Tamam, kendiliğinden anlaşılması gerekenleri de yazayım. Mondeo bazı insanlar tarafından makam aracı olarak benimsenmiş olabilir. Bu onun iyi bir araç olduğuna karine değildir. Arkada oturan makam sahiplerini rahat ettirebilir. Ama sürücü için tam bir eziyettir. Motor gürültüsü hiç eksilmez, bakımı hiç bitmez. Parça sorunu gün geçtikçe daha kötüleşir. Kabul et daha yazılacak bir sürü olumsuzluk var. Makam sahibi için iyi olabilir ama, aracı kullanan ve araca sahip olan için üzüntülü bir durumdur. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Benim C-Max, Düzce savcısının aracıydı. Adam mevkii, makam sahibi. Demek ki oluyormuş.. Sen kaç savcının makam arabası kullandığını gördün ? Şimdi sessizce elindeki yere bırak ve teslim ol.. Tamam, kendiliğinden anlaşılması gerekenleri de yazayım. Mondeo bazı insanlar tarafından makam aracı olarak benimsenmiş olabilir. Bu onun iyi bir araç olduğuna karine değildir. Arkada oturan makam sahiplerini rahat ettirebilir. Ama sürücü için tam bir eziyettir. Motor gürültüsü hiç eksilmez, bakımı hiç bitmez. Parça sorunu gün geçtikçe daha kötüleşir. Kabul et daha yazılacak bir sürü olumsuzluk var. Makam sahibi için iyi olabilir ama, aracı kullanan ve araca sahip olan için üzüntülü bir durumdur. Hangi parçası sıkıntılıymış, hangisi bulunmuyormuş ? bir gün içindeki ses seviyesini ölçelim istersen abi ve hatta kontrol problemi yaşamam dersen kullanırken de dinleyebilirsin.. 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 abi dur, şimdi bana kızacak, madem öyle arabayı bana niye sattın diye. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Sen kaç savcının makam arabası kullandığını gördün ? Şimdi sessizce elindeki yere bırak ve teslim ol.. Hangi parçası sıkıntılıymış, hangisi bulunmuyormuş ? bir gün içindeki ses seviyesini ölçelim istersen abi ve hatta kontrol problemi yaşamam dersen kullanırken de dinleyebilirsin.. Ben objektif adamım, çok araba kullandım. Tarafsız bir değerlendirme yapıyorum ve bütün etkenler C-max'dan yana. Sen transitteki (pardon) mondi'deki sesleri duymuyorsan veya rahatsız olmuyorsan ........ Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Bu araba daha satılmadı mı yaa... Mondeo olsa 30 defa satılmıştı şimdiye. Ben sorandan sıkıldım artık.. Satılık değildir levhası asacağım.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 abi dur, şimdi bana kızacak, madem öyle arabayı bana niye sattın diye. Estağfurulah abi, patlak araba bile verseydin rızamızla aldık.. Benim gönlüm rahat.. 25 sayfa bir c-max için çok fazla kapatıyorum.. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts