Misafir 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 Abi rekor bende 7 günde 1550 km bandırma-İzmir-çeşme-İzmir-urla-İzmir-karabük. klima açık elbette.sevdikçe seviyor insan Size de kocaman maşallah Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 Abi rekor bende 7 günde 1550 km bandırma-İzmir-çeşme-İzmir-urla-İzmir-karabük. klima açık elbette.sevdikçe seviyor insan Size de kocaman maşallah Şimdi Silifke yakınındayım, 10 Ağustos'a kadar yola devam..... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 Şimdi Silifke yakınındayım, 10 Ağustos'a kadar yola devam..... Susanoğluna uğrayın abi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 abi iyi tatiller, tadını çıkarın. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 disk tornalatmak iyi bir şey mi bende yaptırsam mı?120 den sonra hafif titreme oluyor da Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 disklere bakınca birşey anlaşılmıyor,arabanın Osmanı geldi sanırım Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 Abi rekor bende 7 günde 1550 km bandırma-İzmir-çeşme-İzmir-urla-İzmir-karabük. klima açık elbette.sevdikçe seviyor insan Size de kocaman maşallah rekormu ben onu iki günde yaptım eren istanbul ankara ankara kırşehir kırşehir istanbul :D Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Günaydınlar. Bize tatil yok çalışmaya devam.. Günaydın yeni konumuz hayırlı olsun. Nöbetçi amirler ilk Sırada 7/24 hizmete devam.. Hayırlı bayramlar. Günaydın nöbetçiler, yeni konu hayırlı olsun. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun Yeni konu iyi olmuş iyi bayramlar... İyi bayramlar,iyi nübetler Yeni konu dediler geldik. herkes tatil olumca bizim is yogum oluyor. klavye bozuldu kusra bakmayım arkidesler. virgül de yok. Nöbette uyumayın Ne tatili Günaydın dostlar, hayırlı işler bol kazançlar, şansınız bahtınız açık olsun her daim sen bitanesin. Günaydın Mükremin abi... Gelin arkadaşlar. HE'nin forum üyelerine büyük sürprizi pek yakında bu konuda!!!! Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Ben hep burdayım, bekliyorum. Arabamda yok bir yere gidemem valla 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Ben hep burdayım, bekliyorum. Arabamda yok bir yere gidemem valla Hoşgeldin Serhan, bekliyoruz bakalım sürprizi. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Nasılsınız gençler, eğlenebiliyor muyuz ? Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Nasılsınız gençler, eğlenebiliyor muyuz ? Ben bile gençlik günlerime döndüm. Yaşa sen Hakan!!! Ablan bu arabanın içinde iyileşsin inşallah. Hayırlı olsun kardeşim. Araba yenisinden bile güzel görünüyor. E sen de beğendiğine göre sorun yok. Kazasız, belasız, cezasız günlere. İyi maşallah. Fizik Tedaviye devam ediyor. Hayırlı uğurlu olsun ablamıza, Bunu da 4-5 yıl binip 20.000 km'de satarsın ben söyleyeyim. Hatta işi hızlandırıp, Mustafa'nın hayırlı olsun demesini bekleyelim Hayırlı olsun abi. Güle güle, hep iyi günlerinde kullansın inşallah Hayırlı olsun murat abi Güzel günlerde kullansın insallah Hayırlı olsun abi Bende 1,4 tüplüsün almayı planlıyorum nasipse listede bu araç test sürşü yaptım 1,2 tsi çok iyi gidiyor dediğin gibi sessz ve kronik sorunu olmayan bir araç Abim hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin. Hep destek, tam destek, Haydi HE Kim tutar seni. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Bizi çağırdılar geldik Gelin arkadaşlar. HE'nin forum üyelerine büyük sürprizi pek yakında bu konuda!!!! Ne varmış bende merak ettim Hep destek, tam destek, Haydi HE Kim tutar seni. Teşekkürler abi saolasın Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Noluyo ya,nereye çağırdınız nereye götürdünüz Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Beni çağıran yok ama son okunmayan 10 mesaj dikkatimi çekti geldim Yorum bağlantısı
Recommended Posts