İçeriğe Yönlendir

Yeşil C-Max

Misafir

Recommended Posts

Umut Taşlı
(düzenlendi)

burası için dh'ye arada bir girer oldum, harbiden harika bir forumumuz var. 41x  :nazar:

fırsatını bulunca hiç kaçırmadan atıyorum şu fotoyu da: 

kr980q.jpg

:D  :D

edit: hayırlı olsun abi lastiğiniz.

tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Hayırlı olsun abi.. yakında sana araba da gelir.. :) yavaş yavaş tekerden başlamışlar :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan
(düzenlendi)

Forumumuzun çok işlevsel oldugu net bir gercek.

Laf salatası değil iş yapılıyor, tüm emeği gecenleri tebrik ediyorum.

tarihinde İbrahim Arslan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Benim aracın jantlarındaki göbekler güneş ışınlarının etkisiyle solmuş, bozulmuş çözüm için konu açmıştım. Konuyu okuyan Denizliden Sermet Gündoğdu isimli üyemiz elinde bulunan orijinal jant göbeklerinin benim araçtakilerle uyumlu olduğunu tespit ettikten sonra kargolamış.

Buyrun:

PIC_0075.jpg

Yapıştırma işi tamam

Abi hayırlı olsun.. Etiketçiye gerek kalmadı.. :):bravo:

Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu

Birbirimizi gıyaben tanısakta gerçekten çok faydalı yardımlaşmalar oluyor...Madem konu açılmış :) Gerek somut, gerek soyut olarak desteksiz asla bırakmayan abilerime,kardeşlerime ben de bu vesileyle teşekkür ederim...Erol bey ve Sermet bey e de ayrıca teşekkür etmek gerekir.Saygılar.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Tam içimin karardığı böyle günlerde bu forumda arada bir böyle güzel dostluk örnekleri inanın insanı çok mutlu ediyor. 2 gün önceki dut muhabbeti arkasından bu yazı , içimizde bir yerlerde hala güzel insanların olduğunu bilmek hayata bakışı güzelleştiriyor. İnşaallah kötümser düşüncelerin azalıp, güzel düşünen insanların hakim olduğu bir topluluk oluruz tez zamanda...Teşekkürler hepinize,

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Helal olsun... Dunyada boyle insanlarin var oldugunu bilmek sevindiriyor beni..

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Sene 2009 aracim sel sularında kaldi ve tamirhaneye çektik her yeri söküldü CD çalar kullanılmayacak durumdaydı.Cikmacilara gittim en ucuz isteyen 350-400tl arasi rakam istedi.O kadar masrafin arasında imkani yok veremem o parayi.Eve geldim forum dan Erzurum dan bi mesaj geçmiş olsun dilekleri ve ardından elinde çok temiz cd çalar olduğunu söyleyen arkadaş göndermek icn yalnızca bir sarti vardi aldiği paradan ucuza ve cihaz elime gectikten sonra ne zaman olursa ücretini gondermem.Ne diyebilirim ki burada olmak sizlerle olmak kadar güzel bisey yok.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

İyi ki bulmuşum burayı. Buraya üye olmama vesile olan c-max'e de çok teşekkür ederim. Bana çok sevdiğim abilerimi, kardeşlerimi kazandırdı. Çok seviyorum burayı. :)
Bu arada abi jant göbeklerinden bende istiyorum bizim kinin durumu da kötü, nasıl hallederiz?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Emminin focusu sayesinde buldum burayi kendisine ve tum abilerime kardeslerime tesekkur ederim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sezgin Aktaş

olması gerekn abiler kardesler herkes burda hepınıze tesekkurler ;):bravo: masallah forumumuza :):nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Gerçekten de harika bir forumda olmaktan ben de çok memnunum. Erol kardeşim nezdinde tüm iyi niyetli, seviyeli, güzel insanlara saygılar... :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Delikanli ve gonlu zengin adamlarin platformu... Tebrik ve tesekkur ederim herkese.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Merakli ve arastirmaci velhasil kil bir yapim oldugu icin bircok foruma uyeyim ama boyle bir forum gornedim. Emegi gecenlere ne kadar tesekkur ve onore etsek az. Erol abi son arac alisimda da ve daha bircok konuda cok yardimci olmustur. Kalbi huzel insan bir baska. Kayinpederimin hastaliginda, vefatinda daha da iyi anladim buranin farkini. Telefonum hic susmadi ve ihtiyacim soruldu ustelik neredeyse hic kimseyle yuzyuze tanismamisken. O yuzdendir ki herhangi bir konuya cevap yazarken kili kirk yariyorum ki birini incitmeyeyim bilmeden diye. Tekrardan herkese :alkis:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ne güzel hareketler. Birde görüş ayrılıklarını bir tarafa itsek, ballı kaymak olacak :)

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Güzel insanların buluştuğu güzel yer...

İyiki focusum sayesinde tanışmışım forumumuzla Fordu daha bi ayrı sever oldum Buradaki iyi yürekli abilerim ve kardeşlerim sayesinde...

Bu arada tebrikler... :bravo:  :bravo:  :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Ne güzel hareketler. Birde görüş ayrılıklarını bir tarafa itsek, ballı kaymak olacak :)

Her insan ve onun nefsi farklı yaratılmıştır dolayısıyla görüşlerimizin aynı olması mümkün değil. Fakat görüşlerimizi karşımızdakini kırmadan savunmak yada beyan etmek mümkün :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı

Yollayan arkadaşlara bravo...

Sizede hayırlı olsun mükremin abi...logolara sahip çıkın,lakin bizede lazım olabilir... :tongue:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...