Hüseyin Sönmez 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Mesleki anlamda düşünürsem, Proje tasarımı ve mekanik tasarım nefis olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Ouuv, işçilik efsane olmuş. Ama aydınlatma bana nedense hala zayıf mı geliyor ne Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Evet abi arkadaşlarıma katılıyorum gerçekten işçilik bir harika, ışık ise gayet yeterli bence. Nedense şimdi bir kaşıntı tuttu iyimi Allah Allah sıcaktanmı ne Tiz vakitte kaşıntıyı gidermeli 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 İşçilik 10 numara, görüntü 5 yıldız, emeğe saygı paha biçilemez Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Herkes işçilik güzel demiş bende demeden önce bi maaşallah diyeyim. Gerçekten ortaya çıkana kadar çok büyük emek harcanmış kalifiye emek Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Bu kadar emek süper olmuş. Ankarayı da özlemişim bea Yalnız Mükremin abi sağ taraf soldan daha parlak gibi geldi bana ? Videonun başında sağ, sonunda da sol parlak geldi. Sanırım güneş ışığından Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Cok guzel bir calisma olmus abi. Ellerine saglik Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 işçiliğin dibi olmuş bu gündüz görünüm için video yetersiz kalır ama temel atılmış içine ne döşenirse döşensin Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 tek kelimeyle muhteşem olmuş, ellerine kollarına sağlık. detaylar ayrı bir güzel tebrikler. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 4 Eylül 2013 Paylaş 4 Eylül 2013 Abi eline emeğine sağlık, güle güle kullan, güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2013 Paylaş 4 Eylül 2013 Ouuv, işçilik efsane olmuş. Ama aydınlatma bana nedense hala zayıf mı geliyor ne Anladım, senin gözlüklerinin değişim zamanı gelmiş. Evet abi arkadaşlarıma katılıyorum gerçekten işçilik bir harika, ışık ise gayet yeterli bence. Nedense şimdi bir kaşıntı tuttu iyimi Allah Allah sıcaktanmı ne Tiz vakitte kaşıntıyı gidermeli Bunu buraya neden koyduğumu sanıyorsun? Hadi bakalım gösterin marifetlerinizi, daha iyiye gidelim. Cok guzel bir calisma olmus abi. Ellerine saglik Senin kırmızılardan bir farkı var, bunlar aracı stop ettikten 15 saniye sonra sönüyor işçiliğin dibi olmuş bu gündüz görünüm için video yetersiz kalır ama temel atılmış içine ne döşenirse döşensin Gündüz görenler yol veriyor . Şaka bir yana bunları taktıktan sonra daha az sellektör yapar oldum. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Eylül 2013 Paylaş 4 Eylül 2013 Senin kırmızılardan bir farkı var, bunlar aracı stop ettikten 15 saniye sonra sönüyor Benim kırmızılar taktığım günden beri ki yaklaşık bir sene oldu, hiç sönmediler. Mükemmel bir istikrarla yanıp duruyorlar Yorum bağlantısı
Ramazan Karaçolak 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Eline sağlık abi, gayet güzel olmuş :nazar:Maşallah Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Mükremin abi, ellerine sağlık. Konuyu yeni gördüm. Benimde bu aralar gündüz farı hayalim var ama nasip. 1 Yorum bağlantısı
Talip Eren 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Gayet güzel olmuş,el emeği göz nuru denen çalışma bu olsa gerek.Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 (düzenlendi) Geçenlerde bir üyemiz aracının lastiği ile ilgili fikir alıyordu. Yanağından hasar almış lastiğin değişmesi gerek. Konuyu okuyan başka bir üyemiz hemen elinde tek kalan lastiğin fotolarını yükledi ve adres alayım hemen göndereyim dedi. Benim lastiklerin birinde de böyle bir durum var, ben de şaka yollu "bu lastikten bir tane daha var mı?" diye sordum. Konuyu açan arkadaş lastik ihtiyacını bir şekilde halletmiş. Diğer arkadaş (Erol Eser)hemen dönüş yaptı, Abi Aştiye yakınsan hemen otobüse veriyorum. Ankara Malatya 660 km. akşam vermiş, sabah gittim aldım. Lastiğimiz gelmiş. Bendeki lastiğin sıkıntısı Aynısının tıpkısı İşte budur. Sevgili Erol Eser kardeşime huzurunuzda bolca teşekkür ediyorum. Allah tekerine taş dokundurmasın, hayatı boyunca hep kendi gibilerle karşılaştırsın. Daha bitmedi! Benim aracın jantlarındaki göbekler güneş ışınlarının etkisiyle solmuş, bozulmuş çözüm için konu açmıştım. Konuyu okuyan Denizliden Sermet Gündoğdu isimli üyemiz elinde bulunan orijinal jant göbeklerinin benim araçtakilerle uyumlu olduğunu tespit ettikten sonra kargolamış. Buyrun: Yapıştırma işi tamam Güzel oldu: Sermet'e de huzurunuzda teşekkür ediyorum. Burası başka bir forum. 20 Mayıs 2014 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Sen bitmedi demişsin ama abi forum bitirmiş... eee senin arabanın jantların göbekleri güneşinde etkisiyle nolmuş ? Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Geçenlerde bir üyemiz aracının lastiği ile ilgili fikir alıyordu. Yanağından hasar almış lastiğin değişmesi gerek. Konuyu okuyan başka bir üyemiz hemen elinde tek kalan lastiğin fotolarını yükledi ve adres alayım hemen göndereyim dedi. Benim lastiklerin birinde de böyle bir durum var, ben de şaka yollu "bu lastikten bir tane daha var mı?" diye sordum. Konuyu açan arkadaş lastik ihtiyacını bir şekilde halletmiş. Diğer arkadaş (Erol Eser)hemen dönüş yaptı, Abi Aştiye yakınsan hemen otobüse veriyorum. Ankara Malatya 660 km. akşam vermiş, sabah gittim aldım. Lastiğimiz gelmiş. Bendeki lastiğin sıkıntısı Aynısının tıpkısı İşte budur. Sevgili Erol Eser kardeşime huzurunuzda bolca teşekkür ediyorum. Allah tekerine taş dokundurmasın, hayatı boyunca hep kendi gibilerle karşılaştırsın. Daha bitmedi! Benim aracın jantlarındaki göbekler güneş ışınlarının etkisiyle TV'de konuşmayı aniden kesip reklam giriyorlar ya, onu bekliyom ben. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Öncelikle Erol abiye tebrikler sonrasında lastiğin hayırlı olsun abi Abi daha önce anlattıysan bilmiyorum kusura bakma da lastik o hale nasıl geldi acaba Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Öncelikle Erol abiye tebrikler sonrasında lastiğin hayırlı olsun abi Abi daha önce anlattıysan bilmiyorum kusura bakma da lastik o hale nasıl geldi acaba Eren ben kolay kolay kaldırıma çıkmam, olsa olsa derin bir çukura hızlıca düşünce olmuştur. Belediye sağ olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts