İçeriğe Yönlendir

Yeşil C-Max

Misafir

Recommended Posts

(düzenlendi)

Neyse abim tamam. Benim kulaklarim fazla iyi duyuyor sanirim. :) Babamda bu yasina gore iyi duyuyor demekki o da sikayetci bu durumdan. Biraz daha sessiz olsa diyor her zaman.

Otobanda ki hiz limiti olan 120yi standart olarak kastediyorum.

Bence bir arac 150km/h'e kadar icindekileri tedirgin etmeden sessiz sakin yol almali.

Fiesta gurultu konusunda cok unlu oldugu icin ve kendim de bir donem kullandigim icin onunla karsilastiriyorum.

Bence bu aracin 2004 modelini (benim seri de sorun var sadece sanirim) sessiz oldugunu dusunerek aliyorsa bir kisi almasin. Aliyorsa da extra yalitim yaptirsin. (Benim yapacagim gibi) Sesi onemsemiyorsa eger daha iyi bir arac bulacagini sanmiyorum.

Daha fazla bu guzel c-max'in konusunu kirletmeyelim. :)

Bir mesajında da 120 ile rahat gittiğini, daha yüksek hızlarda sesin arttığını yazıyorsun?

Bir buluşmada benim araçla dolaş. :yes:

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
(düzenlendi)

DSC_0166.jpg

DSC_0167.jpg

:shok::bye:  Güzel arabam, seni hep sevgiyle anacağım. :elveda:

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

:shok::bye:  Güzel arabam, seni hep sevgiyle anacağım. :elveda:

Bir hikayenin daha sonuna geldik.. Yayında ve yapımda emeği geçen Mükremin abime teşekkür eder, daha iyilerinin nasip olamasını dilerim..  :flowers:

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı

Bir hikayenin daha sonuna geldik.. Yayında ve yapımda emeği geçen Mükremin abime teşekkür eder, daha iyilerinin nasip olamasını dilerim..  :flowers:

Saygılarımla,

Niye kapatmadın ki?

Yorum bağlantısı

Niye kapatmadın ki?

Son sözlerini söylemek istersin diye düşündüm abi..

"Acısıyla tatlısıyla .. yıl kahrımızı çeken, ...." gibi..  ;)  :biggrin: Eğer başka birşey yazmayacaksan kapatalım.  :)

Yorum bağlantısı

İtiraz ediyorum, ittihaz ediyorum, istifa ediyorum, istirham ediyorum, istifa ediyorum, şikayet ediyorum. Görevi kötüye kullananlar var!! :angry:

Yorum bağlantısı

İtiraz ediyorum, ittihaz ediyorum, istifa ediyorum, istirham ediyorum, istifa ediyorum, şikayet ediyorum. Görevi kötüye kullananlar var!! :angry:

Birde "ihtirasın bedeli" var abi..  :)

İyi öğlenler..

Yorum bağlantısı

Kapa kapa!

Beni beklemişler bu işlemin yapılması için  :biggrin: Hemmen kapıyorum,tekrar hayırlı olsun abi.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...