Serhan Gürbüzol 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Malatya'dan Erol, Denizli'den Sermet ve tüm FCTR ailesi maalesef ki kocaman yürekli insanlardan oluşuyor işte bu nedenle buradayız ya. Tüm arkadaşlara kocaman 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Hafta sonu araca yaz bakımı yaptık, iyice temizleyip cilalı oto şampuanı ile yıkadık. Gözüme daha bir güzel görünüyor. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Tam 2 yıl sonra iyi yapmışsın Mükremin Abim Ben bu konuyu görmemişim bile. Zaten hepi topu 2 sayfacıkta kalmış. Sanırım rengini sevmediler Araç çok parlak, gözlüksüz bakamadım. Vites topuzun çok güzel. Benimde ihtiyacım var. Park sensöründen memnun musun? Yer olarak bende oraya düşünmüştüm ama uygun olmaz, sağlıklı çalışmaz vs denildiğinden tamponu deldirdim. Seninki çok orjinal duruyor.. Kazasız belasız, uzun yıllar, güzel günlerde kullan Abicim. Maşallah. Çok güzel ve temiz duruyor canafar.. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Tam 2 yıl sonra iyi yapmışsın Mükremin Abim Ben bu konuyu görmemişim bile. Zaten hepi topu 2 sayfacıkta kalmış. Sanırım rengini sevmediler Araç çok parlak, gözlüksüz bakamadım. Vites topuzun çok güzel. Benimde ihtiyacım var. Park sensöründen memnun musun? Yer olarak bende oraya düşünmüştüm ama uygun olmaz, sağlıklı çalışmaz vs denildiğinden tamponu deldirdim. Seninki çok orjinal duruyor.. Kazasız belasız, uzun yıllar, güzel günlerde kullan Abicim. Maşallah. Çok güzel ve temiz duruyor canafar.. Kerem iki yıldır beni hiç üzmedi, satandan Allah razı olsun. Alışılagelmiş renkleri de ben sevmiyorum. Bunun camlarında da hafif yeşil bir ton var bize huzur veriyor. Vites topuzunu forumdan bir arkadaştan satın almıştım. Gerçekten çok güzel duruyor. Park sensörlerini takmadan önce bantla yapıştırıp deneme yaptım ve öyle taktım, araca yaptığım ilk işlemdi, ilk günkü gibi sorunsuz çalışıyor. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Mükremin abi gecikmeli olarak kocaman bir maşallah Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Aydın o işi mutlaka yapacam, denemek istiyorum. Olursa da tüm ford'culara faydalı bir şey olur. Daha biraz önce ne dedim ben? Dikkatli konuşun demedim mi? Yaşlı başlı adamsın Mükremin Abi, yakıştı mı sana şimdi bu cümle? 2 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Daha biraz önce ne dedim ben? Dikkatli konuşun demedim mi? Yaşlı başlı adamsın Mükremin Abi, yakıştı mı sana şimdi bu cümle? sende çok genç sayılmazsın sayın dere Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 sende çok genç sayılmazsın sayın dere "de" ayrı, "d" büyük... Yaşlanınca böyle oluyo len demek. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Daha biraz önce ne dedim ben? Dikkatli konuşun demedim mi? Yaşlı başlı adamsın Mükremin Abi, yakıştı mı sana şimdi bu cümle? Ha haaaa, detayı kaçırmışsın, üstelik ford'culara diyorum. Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Ha haaaa, detayı kaçırmışsın, üstelik ford'culara diyorum. Yok, kaçırmadım da, o kısım biraz bana da dokanıyo ya, o bakımdan şey etmedimdi. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Çapı 78 mm. Buna 1 cm. de arkaya bükmek için kenar payı verirsek harika olur. Forumdan bir arkadaş çizimlerini yaptı, benim taşınabilir bellekte duruyor. Tek eksiğimiz bunu suya ve güneşe dayanıklı bir malzemeye basacak usta!!! Abime bak, taşınabilir bellek falan... Benim yok daha öyle bir cihazım, kaç gb. kapasiteli abi sorması ayıp ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Abime bak, taşınabilir bellek falan... Benim yok daha öyle bir cihazım, kaç gb. kapasiteli abi sorması ayıp ? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Kızma abi hemen, elektronik posta yoluyla mümkünse bana yollasan, ben üzerinde biraz çalışma yapsam, çalışmalarımı sizlerinde huzurunda bir C-maxın jant kapaları üzerinde denesek diyorum ? 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Muhammet, lastik aracına uyumlu ise ( Bridgestone ER300, 205.55.16) nasıl ulaştırayım sana? Ancak hafta sonu kargo/otobüs vs ne istersen halledebilirim ama, lastik babamların evinde depoda duruyor.. terminal de yakın sayılır ama hangisi işinize gelirse o benim için daha makbul olur. Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 terminal de yakın sayılır ama hangisi işinize gelirse o benim için daha makbul olur. O halde hafta sonu bir aksilik olmazsa ulaştırayım size. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 O halde hafta sonu bir aksilik olmazsa ulaştırayım size. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Ooo ben de yeni gördüğüme göre sorun Mükremin abide Zaten Whatsapp'ı da yok maşallah abi bana satıver bari Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Maşallah abim bundan sonra daha güncel olsun konu Bi de gerçek cila çekerseniz ışıl ışıl olur Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 şu saat olmuş hala çalışıyorum... V6 silindir contası... 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 (düzenlendi) http://img.tapatalk.com/d/14/05/22/edu5atez[ şu saat olmuş hala çalışıyorum... http://img.tapatalk.com/d/14/05/22/6ebyda6e.jpg V6 silindir contası... Yalnız baya modern olmuş bu İyi olmuş abi. 21 Mayıs 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Abim kazasız belasız günlerde kullan ...Tekerine taş değmesin... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Bu da bir üye ve bana gönderdiği mail. 3 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Bu da bir üye ve bana gönderdiği mail. Bu Foruma yakışmaz bu tür düşünceler , henüz farkında değiller sanırım Yorum bağlantısı
Recommended Posts