İçeriğe Yönlendir

Yeşil C-Max

Misafir

Recommended Posts

Uğur Samyeli

Eeeeeeeeeeee...Keyfine bu yaştan sonra bu formun müdavimi olmadık dimi ama.Tüm dostları kutluyorum.Mükremin Bey,sizede geçmiş olsun diyorum,güle güle kullanın...

Bu arada 1.500  mesajım da Mükremin Bey'e nasip olmuş..  :biggrin:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Hiç şaşırmadım nedense bu olaya :)

Bu arada bende de 1 adet lastik var,konusunu açayım aklıma gelmişken.205.55.16 Bridgestone er300.. 3.000 km ancak yapmıştır.. İstanbul içi teslim iyi olur..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Geçenlerde bir üyemiz aracının lastiği ile ilgili fikir alıyordu. Yanağından hasar almış lastiğin değişmesi gerek. Konuyu okuyan başka bir üyemiz hemen elinde tek kalan lastiğin fotolarını yükledi ve adres alayım hemen göndereyim dedi. Benim lastiklerin birinde de böyle bir durum var, ben de şaka yollu "bu lastikten bir tane daha var mı?" diye sordum. Konuyu açan arkadaş lastik ihtiyacını bir şekilde halletmiş. Diğer arkadaş (Erol Eser)hemen dönüş yaptı, Abi Aştiye yakınsan hemen otobüse veriyorum.

Ankara Malatya 660 km. akşam vermiş, sabah gittim aldım.

Lastiğimiz gelmiş.

Bendeki lastiğin sıkıntısı

Aynısının tıpkısı

İşte budur.

Sevgili Erol Eser kardeşime huzurunuzda bolca teşekkür ediyorum. Allah tekerine taş dokundurmasın, hayatı boyunca hep kendi gibilerle karşılaştırsın.

Daha bitmedi!

Benim aracın jantlarındaki göbekler güneş ışınlarının etkisiyle solmuş, bozulmuş çözüm için konu açmıştım. Konuyu okuyan Denizliden Sermet Gündoğdu isimli üyemiz elinde bulunan orijinal jant göbeklerinin benim araçtakilerle uyumlu olduğunu tespit ettikten sonra kargolamıs

Sermet'e de huzurunuzda teşekkür ediyorum.

Burası başka bir forum. :good1:

Abim ne demek bir lastik...bende sana çook çok teşekkür ediyorum süprizin için varolasın...

Toplumun zamanın verdiği deformasyonla yıpranıp kültürel ahlaki çöküntülere uğradığı ve nefis mahkumu olduğu şu zamanlarda böyle bir forum böyle seviyeli bir sosyal paylaşım alanını bizlere sunan kalitenin düşmesine izin vermeyen yöneticisinden moduna üyesine güzel yürekli tüm arkadaşlarıma abilerime kardeşlerime teşekkürü bende bir borç biliyorum.iyiki varsınız dostluğumuz daim olsun...

Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün

Hiç şaşırmadım nedense bu olaya :)

Bu arada bende de 1 adet lastik var,konusunu açayım aklıma gelmişken.205.55.16 Bridgestone er300.. 3.000 km ancak yapmıştır.. İstanbul içi teslim iyi olur..

abi yılı kaç acaba birde üçretini öğrenebilir miyiz :unsure2:  

Yorum bağlantısı
Cem Işık

abi yılı kaç acaba birde üçretini öğrenebilir miyiz :unsure2:  

Geçen sene başı almıştım gibi hatırlıyorum, 1seneliktir. Ücretine gelince, 1 bardak çay karşılığı teslim :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

İyi ki bulmuşum burayı. Buraya üye olmama vesile olan c-max'e de çok teşekkür ederim. Bana çok sevdiğim abilerimi, kardeşlerimi kazandırdı. Çok seviyorum burayı. :)

Bu arada abi jant göbeklerinden bende istiyorum bizim kinin durumu da kötü, nasıl hallederiz?

Çapını ölçüp bana bildir, değişik bir çalışma yapalım..Etiket yapacağız... ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün

Geçen sene başı almıştım gibi hatırlıyorum, 1seneliktir. Ücretine gelince, 1 bardak çay karşılığı teslim :)

1 bardak çayın lafımı olur semaver demleriz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Yüreklerine sağlık arkadaşlarımızın. Allah razı olsun. 

Her zamanki gibi FCTR "can"dır.   :bravo:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bunlar ne biçim cümleler?! :shok: Konuşurken biraz daha dikkat arkadaşlar. :seytan: Aahahahhahaaaaa... :crazy:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Bunlar ne biçim cümleler?! :shok: Konuşurken biraz daha dikkat arkadaşlar. :seytan: Aahahahhahaaaaa... :crazy:

:D  :D  :D  :shok:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Tamam abi ölçeceğim. Nasıl bişey yapacağız. :p

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Offfff Sayın Dere nasıl yakaladın :D

Yakalanmayacak gibi değil ki Mert'im. :D Neyin kafasıysa artık... ;)

:D  :D  :D  :shok:

Tamam abi ölçeceğim. Nasıl bişey yapacağız. :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

You have a dirty minded. I wasnt born yesterday. :p

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

Sayın Dere lütfen.... :)

Lütfen ne? Benden de mi çap istiyon? :seytan:

You have a dirty minded. I wasnt born yesterday. :p

Yeah, I know that; 95 wasn't yesterday. Well, actually kinda. ;)

Not: Son zamanlarda çok üzüldük, somurttuk. Biraz güler miyiz diye şeyettim. Rahatsızlık verdiysem bi daa yapmam.

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Lütfen ne? Benden de mi çap istiyon? :seytan:

Yeah, I know that; 95 wasn't yesterday. Well, actually kinda. ;)

Not: Son zamanlarda çok üzüldük, somurttuk. Biraz güler miyiz diye şeyettim. Rahatsızlık verdiysem bi daa yapmam.

Ay ay ay bide alınırmis hanimis benim Murat abim. :p

Şurada İki idiom konusturayim demistim. :p

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ay ay ay bide alınırmis hanimis benim Murat abim. :p

Şurada İki idiom konusturayim demistim. :p

O not sana değildi len, hemen üstüne alınmışın. Geneldi. :tongue2:

Yorum bağlantısı
Cem Işık

1 bardak çayın lafımı olur semaver demleriz.

Muhammet, lastik aracına uyumlu ise ( Bridgestone ER300, 205.55.16) nasıl ulaştırayım sana? Ancak hafta sonu kargo/otobüs vs ne istersen halledebilirim ama, lastik babamların evinde depoda duruyor..

Yorum bağlantısı

Abi hayırlı olsun.. Etiketçiye gerek kalmadı.. :):bravo:

Aydın o işi mutlaka yapacam, denemek istiyorum. Olursa da tüm ford'culara faydalı bir şey olur.

Yorum bağlantısı

Ne güzel hareketler. Birde görüş ayrılıklarını bir tarafa itsek, ballı kaymak olacak :)

Her insan ve onun nefsi farklı yaratılmıştır dolayısıyla görüşlerimizin aynı olması mümkün değil. Fakat görüşlerimizi karşımızdakini kırmadan savunmak yada beyan etmek mümkün :)

Bizim nesil 12 Eylül darbesinde delikanlı çağındaydık. Akşamları pencerelere yakın oturamıyorduk. Birbirimize kurşun sıkıyorduk. Sopalarla geziyorduk. Ama hakaret etmiyorduk. Hasmımıza saygı duyuyorduk. Hakir görmüyorduk. İnsana saygı konusunda çıtayı hiç bir zaman bu kadar düşürmemiştik. Ülkemiz şu anda uzmanlar tarafından incelenmesi gereken sosyal bir vak'a durumundadır. İleriki yıllarda siyaset tarihi derslerinde okutulacak nadir örneklerden biri olma yolunda ilerliyoruz. :(

Çapı 78 mm. Buna 1 cm. de arkaya bükmek için kenar payı verirsek harika olur. Forumdan bir arkadaş çizimlerini yaptı, benim taşınabilir bellekte duruyor. Tek eksiğimiz bunu suya ve güneşe dayanıklı bir malzemeye basacak usta!!!

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...