Misafir 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Sanki biraz zayıf kalmış gibi geldi bana Demek zayıf ha! bir gün bir yerde elbet karşılaşırız, gözlüklerini çıkarttırıp baktıracam sana, zayıf mı, şişman mı o zaman tekrar soracam. Sanki işyerimi gördüm Bazen tatil günlerinde filan iş yerini özlediğinde çevirip çevirip izler özlem giderirsin diye düşündüm. İçerik sahibi beyfendi, cep telefonu ile foruma girenleri neden dışlıyorsun ? Haşa!!! dışlamak yok. Allah tez zamanda dizlerinizin üzerine sıcak bir laplap nasip etsin de cümlemizin içeriği birbirimize nasip olsun diye dua eder dururum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 İçerik sahibi beyfendi, cep telefonu ile foruma girenleri neden dışlıyorsun ?Abi bilerek yapmamıştır :lol: 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Fena değil gibi ama biraz daha canlı yansa daha mı güzel olur Sanki işyerimi gördüm Bir sürü Mangal yazan tabela gördüm demek ki çok fazla mangal satılıyor. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Bir sürü Mangal yazan tabela gördüm demek ki çok fazla mangal satılıyor. Hemen hepsini bilirim . Bazen tatil günlerinde filan iş yerini özlediğinde çevirip çevirip izler özlem giderirsin diye düşündüm. Emekli olmak lazım,onun için Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Fena değil gibi ama biraz daha canlı yansa daha mı güzel olur Bir sürü Mangal yazan tabela gördüm demek ki çok fazla mangal satılıyor. Mangal satma ne ki? direk mangalın içindesin. Yorum bağlantısı
Turgut Bakar 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 mobeseler gece sis olarak algılayıp cezayı kesiyolar.aracın fabrika çıkısında olmadığından dolayıymış.ben şahsen yedim tedbirli olun:) Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Mükremin abi caddeye ilk çıktığın görüntüler üzerine konuşuyorum.Biraz zayıf kalmış.Focus 1 araçlarda tampona takılan şeffaf sinyaller gibi kalmış.Yani orada sanki yanan bir cisim yokta yanacak bir cisim var gibi duruyor. Yakın çekimlerde gayet başarılı.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Ben videoyu izlemedim ama mındar gibi sanki.. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 bence güzel olmuş, güle güle kullan. Ankara turuda güzeldi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Abi müziği çok sevdim.. youtube'un müziklerinden birsimi bu ? Yorum bağlantısı
Önder Kuru 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Diğer araçlardaki orjinali gibi olmasını beklememek lazım, o yüzden hem işçilik hem de göresellik açısından ben çok başarılı buldum, güle güle kullan abi... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 İçerik sahibi beyfendi, cep telefonu ile foruma girenleri neden dışlıyorsun ? Bilmeden senin mobil cihazını dışlamışım, şimdi dene bakalım oluyor mu? Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 (düzenlendi) mobeseler gece sis olarak algılayıp cezayı kesiyolar.aracın fabrika çıkısında olmadığından dolayıymış.ben şahsen yedim tedbirli olun:) Hmmm, bu manidar bir durum, ben özellikle sislere uzak yapmaya gayret ettim, inşallah öyle algılanmaz. Mükremin abi caddeye ilk çıktığın görüntüler üzerine konuşuyorum.Biraz zayıf kalmış.Focus 1 araçlarda tampona takılan şeffaf sinyaller gibi kalmış.Yani orada sanki yanan bir cisim yokta yanacak bir cisim var gibi duruyor. Yakın çekimlerde gayet başarılı.. Ayhan, ışık şiddetini diğer araçlardaki orijinal gündüz farları ile kıyasladığımda neredeyse aynı olduğunu görüyorum. Ben özellikle günün en aydınlık saatinde çekim yaparak farkedilebilirliği ölçmeye çalıştım ve başarılı olduğunu gördüm. Bunlarla kapalı otoparklarda filan far yakmaya gerek kalmıyor. Özellikle videonun ikinci yarısında köprü altından geçtiğimiz ana dikkat edersen daha iyi farkedebilirsin. Abi müziği çok sevdim.. youtube'un müziklerinden birsimi bu ? Hemşerim senin izlediğin ilk videodaki müzik, doğu müziklerine hayran bir batılıya, Loreena McKennitt'a ait. Aynı formda çokça eseri var. Tavsiye ederim. 13 Ağustos 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Abi teşekkürler.. dinliyorum.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Bilmeden senin mobil cihazını dışlamışım, şimdi dene bakalım oluyor mu? Yine olmuyor. Şimdi pc ile izleyeceğim. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2013 Paylaş 15 Ağustos 2013 Sanki işyerimi gördüm Bende tam onu yazcaktım Abi biraz daha canlı olması lazım sanki... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ağustos 2013 Paylaş 15 Ağustos 2013 Anca izledim. Fazlası ile yeterli bence Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 28 Ağustos 2013 Paylaş 28 Ağustos 2013 (düzenlendi) Mükremin abi için... Mükremin abinin desteği ile yapılan el yapımı sökme aparatı linki.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/245174-cd-6000-s%C3%B6kme-aparat%C4%B1-ve-uygulama/#entry2008414 28 Ağustos 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Anca izledim. Fazlası ile yeterli bence Yapım aşamalarını ilk mesaja ekledim! Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Mükemmel bir işçilik abi... Tebrik ediyorum... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Mükemmel bir işçilik abi... Tebrik ediyorum... Aklımda daha pratik bir proje var . İlk fırsatta başlayacağım. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 yapmayın böyle yahu.. kötü örnek oluyorsunuz bize.. Aklımda daha pratik bir proje var . İlk fırsatta başlayacağım. Heyecanla bekliyorum.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Tasarım herşeyin önünde gider. Mükemmel olmuş yapım tekniğin. Tebrik ederim abi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts