Serhan Gürbüzol 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Sana bu çalışmada verdiğin destek için teşekkür ederim. Ancak, o parlak bölüm camın altında kalıyor. Özellikle boyamadım, Zaten parçanın boyası da iyi olmadı, yakın zamanda mat bir siyah bulup ledlerin bulunduğu hattı daha ince hale getirmeyi düşünüyorum. Bazen bana da öyle geliyor, bazen de hiç rahatsız etmiyor. Teşekküre ne gerek var abi, yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere. Siyah mat ile boyanırsa hafif görülen kabalığıda ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Siyah olmadan güzel olmuş demem Siyah olmayacak, olamayacak, parlak bölüm camın arkasında kalıyor. Önceden deseydin olurdu. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Abi çok şık olmuş Aramıza tekrar hoş geldin kardeşim. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Keşke biraz ince olsaymış abi. Geri kalanı çok şık orjinal gibi. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 uzaktan görüntü güzel... Sen bi ara yanıma gelsene ? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Mükremin abi bunun ne yapılıp edilip siyaha boyanması lazım..camın çıkma ihtimali yok mu hiç ? Bu şekilde yanarken pek göze batmıyor ama sönükken biraz kötü gözüküyor. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Abi gerçekten güzel çalışma olmuş.Ellerine sağlık.Cam kapanmadan keşke siyah yapsaydın nefis olurdu.Mercek olduğu için o kısımların espirisi yok. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Plakalık ve ön panjur kromu ile tümleşik olmuş. Aydınlatma açısında da sıkıntı yok, dimleme olayına biraz daha el atılmalı, park sanki fazla parlak hala. Geri kalan operasyon harika. Forumda ilk sanırım, bu tip el işçiliği ile yapılan sistem. Ben çok beğendim eline sağlık abi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Plakalık ve ön panjur kromu ile tümleşik olmuş. Aydınlatma açısında da sıkıntı yok, dimleme olayına biraz daha el atılmalı, park sanki fazla parlak hala. Geri kalan operasyon harika. Forumda ilk sanırım, bu tip el işçiliği ile yapılan sistem. Ben çok beğendim eline sağlık abi. Servet sistemin temelinde senin güzel tavsiyelerin ve bıkmadan, usanmadan bana yol göstermelerin var. Bunun için tekrar teşekkür ederim. Dimlemeye gelince, gece ve gündüz çok ciddi ölçülerek yapıldı, canlı olarak bakıldığında yeteri kadar fonksiyonel. Videodaki görüntü bana da yetersiz geliyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Abi her zaman Demekki canlı görmek gerek Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Ben beğendim.. çok şık olmuş.. Işık yetersiz gibi görünüyor ama bence çekilen kamera kalitesiz.. Çıplak gözle görmek lazım.. Sen yeterli diyorsan, montaj güzel... Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Mükremin abi çok şık olmuş.. El emeği olduğu her noktada belli.. Güle güle kullan.. Devreye alma çıkarma için nasıl bir sitem kullandınız? Detay alabilir miyim? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Ben beğendim.. çok şık olmuş.. Işık yetersiz gibi görünüyor ama bence çekilen kamera kalitesiz.. Çıplak gözle görmek lazım.. Sen yeterli diyorsan, montaj güzel... Hemşerim yakından baktığında fotoğraf makinası flaşı gibi bir rahatsızlık veriyor, trafikte ise yeterli mesafeden farkediliyor. Cep telefonu ile çekilen görüntüdür. Mükremin abi çok şık olmuş.. El emeği olduğu her noktada belli.. Güle güle kullan.. Devreye alma çıkarma için nasıl bir sitem kullandınız? Detay alabilir miyim? Aydın kaputun içinde bulunan sigorta tablasında boş bir yer buldum, fırsat bulursam fotosunu çekerim. Kontak açınca cereyan geliyor, kapatınca 15 sn. filan daha yanık kalıyor. Yani kontak açıldığında direk yanıyor. Ayrıca bu ledler için bir sürücü devresi yaptım, parklar açıldığında ışık şiddeti biraz azalıyor. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Hemşerim yakından baktığında fotoğraf makinası flaşı gibi bir rahatsızlık veriyor, trafikte ise yeterli mesafeden farkediliyor. Cep telefonu ile çekilen görüntüdür. Aydın kaputun içinde bulunan sigorta tablasında boş bir yer buldum, fırsat bulursam fotosunu çekerim. Kontak açınca cereyan geliyor, kapatınca 15 sn. filan daha yanık kalıyor. Yani kontak açıldığında direk yanıyor. Ayrıca bu ledler için bir sürücü devresi yaptım, parklar açıldığında ışık şiddeti biraz azalıyor. Aynı noktayı ben de kullandım: Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Aynı noktayı ben de kullandım: Önder bu noktanın ne işe yaradığı konusunu hiç araştırdın mı? Yani farları oraya bağladık ama acaba sisteme bir zarar verdik mi diye bir merak içindeyim. Bi uğra.... Bakalım boya işine... Olur, farları sökeyim, bir iki zımpara işim var onları da halledeyim uğrarım. Bir de yaptığım farların hemen üzerine (onunla bitişik olacak şekilde) 3 cm. genişliğinde 1,-1,5 cm. yüksekliğinde lastik bant yapıştırsam sanki çıkıntılı hal biraz kamufle olur gibime geliyor. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 bende çok beğendim, tam dediğim yere yapmışsın on numara. bunun üzerinden oynama yapılabilirde. hayırlı olsun ellerine sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Çok güzel, şekil şemal cuk oturmuş, ışık yetersiz gibi ama kameradan öyle diyorsunuz, o zaman süper Yorum bağlantısı
Önder Kuru 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Önder bu noktanın ne işe yaradığı konusunu hiç araştırdın mı? Yani farları oraya bağladık ama acaba sisteme bir zarar verdik mi diye bir merak içindeyim. Olur, farları sökeyim, bir iki zımpara işim var onları da halledeyim uğrarım. Bir de yaptığım farların hemen üzerine (onunla bitişik olacak şekilde) 3 cm. genişliğinde 1,-1,5 cm. yüksekliğinde lastik bant yapıştırsam sanki çıkıntılı hal biraz kamufle olur gibime geliyor. Yok araştırmadım sadece yapılırken benzin pompası rölesi diye bir söz geçmişti galiba. Yanlız abi bilgin olsun bazen 15 saniyede falan sönmüyor ne kadar diyeyim bazen 1-2 dakika bazen 4-5 dakika sürüyor.(Montaj yapılalı 4 ay falan oldu 3 kez başıma geldi. ikisinde 1-2 dakika diğerinde 4-5 dakika sürdü kapanması) Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Yok araştırmadım sadece yapılırken benzin pompası rölesi diye bir söz geçmişti galiba. Yanlız abi bilgin olsun bazen 15 saniyede falan sönmüyor ne kadar diyeyim bazen 1-2 dakika bazen 4-5 dakika sürüyor.(Montaj yapılalı 4 ay falan oldu 3 kez başıma geldi. ikisinde 1-2 dakika diğerinde 4-5 dakika sürdü kapanması) İlginç, takip edelim bakalım neyle ilgiliymiş. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 (düzenlendi) Güzel olmuş.En uygun yeri bulmuşsun.Sanki ledler biraz daha kuvvetli yansa mı diyorum. 8 Temmuz 2013 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts