Murat Dere 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Bazı arkadaşların; çay kaşığı, ince eğe, ataç, meyva bıçağı vb. türünde malzemeleri, o deliğe sokarak cihazı çıkarmaya çalıştıklarını okudum. Hatta bir tanesi; oto teyp tamircisinin oraya soktuğu bir şeyi uzun bir süre çıkaramadığını anlatmıştı. Mekanizma, içeri giren malzemeyi içerideyken kıstırdığı için, kıstıran yayı dışarıdan malzemeye doğru kakıştırarak anca çıkartabiliyorsunuz. Ben de tecrübesiz arkadaşlarımızın mağdur olmalarını önleyebilmek bakımından öyle bir uyarıda bulunmuştum. Sayın Örtmenim bilebildiğim kadarıyla izah etmeye çalıştım, umarım anlaşılmıştır. Ne biliim abi aklıma türlü türlü şeyler geldi... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Ne biliim abi aklıma türlü türlü şeyler geldi... Aklına gelen türlü türlü şeyleri kovala. Gençlerimizin, yeni ergenlerimizin çocukluktan kalma merakları vardır. Bu veletler minicikken bile priz deliklerine parmaklarını sokarlar, voltajın durumuna göre de cıs'tan, uaaaaaaa'ya (devamında sessizlik) varan tepkiler verirler.Plastik priz tıkaçlarını bilirsin değil mi? Güzel icattır. Ben de gençlerimizin doğuştan gelen bu meraklarını bildiğim için onları uyarmak istedim. Yorum bağlantısı
Murat Dere 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 (düzenlendi) Aklına gelen türlü türlü şeyleri kovala. Gençlerimizin, yeni ergenlerimizin çocukluktan kalma merakları vardır. Bu veletler minicikken bile priz deliklerine parmaklarını sokarlar, voltajın durumuna göre de cıs'tan, uaaaaaaa'ya (devamında sessizlik) varan tepkiler verirler.Plastik priz tıkaçlarını bilirsin değil mi? Güzel icattır. Ben de gençlerimizin doğuştan gelen bu meraklarını bildiğim için onları uyarmak istedim. Tıkaç konusunu biraz daha açar mısın abi? 26 Haziran 2013 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Tıkaç kokusunu biraz daha açar mısın abi? Yorum bağlantısı
Selçuk Selim 6 Temmuz 2013 Paylaş 6 Temmuz 2013 çok özür dileyerek konuyu hortlatmış olayım bende henüz bir kaç günlük bir 2005 cmax kullanıcısı olarak aynı dertten muzdaribim ama benim esas gözüme batan o kapağın solundaki aktif olmayan kapak benzeri şey hususunda... hemen üst mesajdaki resimlerde de gözüküyor detaylı olarak. Mükremin bey gerçekten çok güzel bir iş çıkarmış, eline yüreğine sağlık ancak o açılmayan ( yada en azından benim açamadığım) soldaki pasif kapaktaki deformasyon için nasıl bir uygulama yapabiliriz fikri olan var mıdır? teşekkürler... Yorum bağlantısı
Mustafa Can2 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Bende 1 aylık c-max kullanıcı olarak aynı sorun aldığım araçda var.Mükremin bey gerçekten harika bir iş çıkarmış.konyada birçok ustaya sordum ve bir çözüm bulamadılar...vidalama,silikon,yapıştırma vb...çözümler sundular ama kafama yatmadı...Fiyatıda oldukça yüksek ve bulunmuyor...en son çare bildiğim birkaç yurtdışı menşeyli internet sitesi var oradan ucuza getirtmek... yada mükremin beye başvurarak bunu biz madurların yararına sunmasını talep edeceğiz....Emeğe saygı çerçevesinde... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Bende 1 aylık c-max kullanıcı olarak aynı sorun aldığım araçda var.Mükremin bey gerçekten harika bir iş çıkarmış.konyada birçok ustaya sordum ve bir çözüm bulamadılar...vidalama,silikon,yapıştırma vb...çözümler sundular ama kafama yatmadı...Fiyatıda oldukça yüksek ve bulunmuyor...en son çare bildiğim birkaç yurtdışı menşeyli internet sitesi var oradan ucuza getirtmek... yada mükremin beye başvurarak bunu biz madurların yararına sunmasını talep edeceğiz....Emeğe saygı çerçevesinde... Doğum tarihiniz gerçek mi ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Doğum tarihiniz gerçek mi ? Yok o arabanın doğum tarihi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 (düzenlendi) C-Max'ın gündüz farını yapıp uyguladım, olup olmadığı konusunda kararsız kaldım. Biraz çıkıntılı oldu, biraz da dışının rengi tutmadı. Zaman içinde karar vereceğim. http://www.youtube.com/watch?v=7uHhzJ10rlc Bu çalışmada desteğini esirgemeyen Servet'e (Koca Usta, ben ona öyle diyorum) ve Serhan'a çok teşekkür ediyorum. 2 Eylül 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 çok özür dileyerek konuyu hortlatmış olayım bende henüz bir kaç günlük bir 2005 cmax kullanıcısı olarak aynı dertten muzdaribim ama benim esas gözüme batan o kapağın solundaki aktif olmayan kapak benzeri şey hususunda... hemen üst mesajdaki resimlerde de gözüküyor detaylı olarak. Mükremin bey gerçekten çok güzel bir iş çıkarmış, eline yüreğine sağlık ancak o açılmayan ( yada en azından benim açamadığım) soldaki pasif kapaktaki deformasyon için nasıl bir uygulama yapabiliriz fikri olan var mıdır? teşekkürler... Selçuk Bey sözünü ettiğiniz kapak sabit, normalde onun deforme olmaması gerekir. Benim aracınki düzgün olduğu için onunla hiç uğraşmadım. Bende 1 aylık c-max kullanıcı olarak aynı sorun aldığım araçda var.Mükremin bey gerçekten harika bir iş çıkarmış.konyada birçok ustaya sordum ve bir çözüm bulamadılar...vidalama,silikon,yapıştırma vb...çözümler sundular ama kafama yatmadı...Fiyatıda oldukça yüksek ve bulunmuyor...en son çare bildiğim birkaç yurtdışı menşeyli internet sitesi var oradan ucuza getirtmek... yada mükremin beye başvurarak bunu biz madurların yararına sunmasını talep edeceğiz....Emeğe saygı çerçevesinde... Mustafa Bey benim yaptığım işlem herkesin yapabileceği basit bir şey. Köşebentin ve vidaların ölçülerini verdim. büyük yapı marketlerde rahatlıkla bulunabilir. Yakında olsak tabi ki yardım ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Abi daha detaylı resimleri yokmu...tam görecekken video bitiyor.. Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 mükremin abi bence gayet güzel görünüyor elinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Abi daha detaylı resimleri yokmu...tam görecekken video bitiyor.. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 (düzenlendi) Abi, yakından resimler de ekle ki tadını çıkaralım :bravo: ...derkeeen resimler gelmiş... :good1: 8 Temmuz 2013 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Güzel olmuş güle güle kullan abi ama en kısa sürede led'leri yerleştirdiğin kısmın çok acilen siyaha boyanması lazım Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Abi bence olmamış...çok kaba kalmış orada. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Güzel olmuş güle güle kullan abi ama en kısa sürede led'leri yerleştirdiğin kısmın çok acilen siyaha boyanması lazım Sana bu çalışmada verdiğin destek için teşekkür ederim. Ancak, o parlak bölüm camın altında kalıyor. Özellikle boyamadım, Zaten parçanın boyası da iyi olmadı, yakın zamanda mat bir siyah bulup ledlerin bulunduğu hattı daha ince hale getirmeyi düşünüyorum. Abi bence olmamış...çok kaba kalmış orada. Bazen bana da öyle geliyor, bazen de hiç rahatsız etmiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Bazen bana da öyle geliyor, bazen de hiç rahatsız etmiyor. Göz alıştıkça sevilebilir ama Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Abi benim de hoşuma gitmedi. Ama uğraşılmış, yapılmış emeğinize sağlık Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Ben beğendim, bizde rijit tasarım denir, tam ölçülü ortaya uygun manasında. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 güzel duruyor . kasanın renk uyumuda ayarlanırsa orjinalden farksız olur . eline sağlık abi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Anaam ne buldum, içim bir hoş oldu görünce. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts