İçeriğe Yönlendir

Yeşil C-Max

Misafir

Recommended Posts

(düzenlendi)

Mükremin abi, eline sağlık. :bravo: Floresan ekranların en büyük sorunlarındandır islenme. Bir büyük sorunu daha var bu tip ekranların; zamanla bölge bölge ışığın feri gider. İşte ona yapacak bir şey yok, ekranı değiştirmekten başka. 1970lerin teknolojisi bu. Sony nasıl böyle bir şey yapmış, Ford nasıl izin vermiş anlamak mümkün değil.

İteleme hocam, iteleme, bunlar gelişmiş ülkelerin bizim gibi kendini gelişmekte sanan ülke vatandaşlarına itelemeleri. Yedirdikten sonra niye yapmasınlar niye izin vermesinler. Honda yıllardır usb koyuyor, Ford bize mp3'ü bile çok görüyor.

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akan Belen

eline sağlık abi güzel olmuş.Bende de aynı sıkıntı var gündüz hiçbirşey görmüyorum ekranda.Cd kısmı da bozuk olduğu için bekletiyorum şimdilik o yüzden.

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Aydın bey geçenlerde aynı temizlik işlemini bende yapmıştım, önce serviste söktürdüm ama daha sonra şu piyasadaki meşhur 1 TL cilerden iki adet bayanların kullandığı tırnak törpüsünden alın ve teybin üzerindeki yerlerine yerleştirip dışa doğru kastırıp aynı anda da dışarı doğru çektinizmi geliyor teyip. Önce alt tarafı sonrada üst tarafı hafif dışarı çıkarırsanız işleminiz kolay olacaktır. Şimdiden kolay gelsin...... 

Bahsi geçen kalıba bir bakalım, olmazsa bu yöntemi deneyeceğim..

Yorum bağlantısı

Buna benimde ihtiyacım var :( teybin açık olduğu bile anlaşılmıyor :) ellerinize sağlık çok güzel olmuş.ilk fırsatta deneyeceğim.

Yorum bağlantısı

Onu da temizleyip, senin avatarını koyacağım oraya, moralim bozulduğunda bakıp gülümserim. :D

O karar mı içler acısıyım abi? :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ellerine sağlık abi, bugün 11:50 gibi sizin işyerinin oradan geçtim...Arasam mı aramasam mı derken boş ver ne arayacağım dedim...Bastım işe geldim...:D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

O karar mı içler acısıyım abi? :)

Tam tersi senin avatarın bana moral veriyor, sanki yanıbaşında denizin dibinde gibi hissediyorum. :D

Ellerine sağlık abi, bugün 11:50 gibi sizin işyerinin oradan geçtim...Arasam mı aramasam mı derken boş ver ne arayacağım dedim...Bastım işe geldim... :D

Bunu kaydettim, bir gün elbet niye arayacağının cevabını bulursun :angry:

Öğlen yemeğini yalnız yemek zorunda kaldım.

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Ne tabldot muş beaa... :bravo:

Tabldot mu special mönü mü bu?

(kavurma nın kalorisi tatlıdan daha fazla , et yemeyi bırakmalıyız artık..)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Tam tersi senin avatarın bana moral veriyor, sanki yanıbaşında denizin dibinde gibi hissediyorum. :D

Bunu kaydettim, bir gün elbet niye arayacağının cevabını bulursun :angry:

Yalnız yemek zorunda kaldım.

Tedaş ile sabah iki sat mücadele etmek zorunda kalınca asıl işlerime geç kaldım, yoksa kesin uğramam gerekiyordu hatta menüye bakılırsa uğramam şartmış...:D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Hakan, erkenden yapmış, ben yeni yaptım. Cumartesi Şefkatli atminle serviste söktürdük, sökme anahtarlarının kalıbını çıkardım. Gece de temizliği yapıp taktım. Zor bir iş değil, kirlenirse beraber temizleriz, bakalım sprey neye yarıyor.

Bu tornavida takımını ne diye isteyecegiz Abi? Birde teyp çıkarma anahtari lazim. Hatta beraber yapsak abi ? :)

Yorum bağlantısı

Bu tornavida takımını ne diye isteyecegiz Abi? Birde teyp çıkarma anahtari lazim. Hatta beraber yapsak abi ? :)

Ben tornavida  takımını Bauhaus'tan almıştım, telefon tamir setleri de olur. Teybi çıkarmak için aparatları yaptım ve burada paylaşacağım, iyice bakar sen de yaparsın, olmadı bir ara uğrarsınız teybinizi çıkartırız, siz temizler takarsınız.

Yorum bağlantısı

benim arabada 6000cd vardı,onu çıkarmak için,4tane alyan kullanmıştık sadece :D

En küçüğünden :D

Çalışma mantığını bilirsen kalın bir ataçla  bile teybi çıkarabilirsin, ama bilmezsen o deliğe soktuğun hiç bir şeyi çıkaramazsın. ;)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

RaJsDaol.jpg

Flaş Flaş Flaş SONY 6000 CD'leri sökebileceğiniz mucize alet  :D Piyasada bolca bulunan 1TL'cilerden 2 adet temin edin ve rahatça teybinizi yerinden söküp temizliğini yapın. Tırnak törpüsünü, yerlerine takıp sağ ve sola doğru bastırarak aynı anda teybi dışarı doğru çekin, önce alt taraftan başlamanız menfaatiniz icabıdır.

Bu reklamda ürün yerleştirme bulunmaktadır :p  :p  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Flaş Flaş Flaş SONY 6000 CD'leri sökebileceğiniz mucize alet  :D Piyasada bolca bulunan 1TL'cilerden 2 adet temin edin ve rahatça teybinizi yerinden söküp temizliğini yapın. Tırnak törpüsünü, yerlerine takıp sağ ve sola doğru bastırarak aynı anda teybi dışarı doğru çekin, önce alt taraftan başlamanız menfaatiniz icabıdır.

Bu reklamda ürün yerleştirme bulunmaktadır :p  :p  

İki taneyle olmaz Serhan, mutlaka 4 tane olacak, aparatı çıkardığın anda kilit tekrar kapanıyor.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

İki taneyle olmaz Serhan, mutlaka 4 tane olacak, aparatı çıkardığın anda kilit tekrar kapanıyor.

Abi ben iki tane ile çıkardım, yazdığım gibi önce alt taraftan başlarsan daha rahat dışarı çıkıyor alt taraf ve üstte hemen geliyor. Dediğin gibi 4 tane ile de rahatça çıkabilir uğraşmamak adına....

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Murat Dere

Çalışma mantığını bilirsen kalın bir ataçla  bile teybi çıkarabilirsin, ama bilmezsen o deliğe soktuğun hiç bir şeyi çıkaramazsın. ;)

O deliğe ne girer ki? Biraz daha açar mısınız Sayın Kocataşkın? :seytan:

Yorum bağlantısı

O deliğe ne girer ki? Biraz daha açar mısınız Sayın Kocataşkın? :seytan:

Bazı arkadaşların; çay kaşığı, ince eğe, ataç, meyva bıçağı vb. türünde malzemeleri, o deliğe sokarak cihazı çıkarmaya çalıştıklarını okudum. Hatta bir tanesi; oto teyp tamircisinin oraya soktuğu bir şeyi uzun bir süre çıkaramadığını anlatmıştı. Mekanizma, içeri giren malzemeyi içerideyken kıstırdığı için, kıstıran yayı dışarıdan malzemeye doğru kakıştırarak anca çıkartabiliyorsunuz. Ben de tecrübesiz arkadaşlarımızın mağdur olmalarını önleyebilmek bakımından öyle bir uyarıda bulunmuştum.

Sayın Örtmenim bilebildiğim kadarıyla izah etmeye çalıştım, umarım anlaşılmıştır. :(

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...