Hasan Armagan 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 yozgatta u aluminyum profil bulamadigim icin kapak dolabin altinda gunlerdir bekliyor... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 Hasan hiç uğraşma 15 günde kalsa yine bozuk haline dönecek, güneşte üzerine ağırlık koydum günlerce kaldı yine olmamıştı. Yorum bağlantısı
Hasan Armagan 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 abi soylediginiz gibi bende dolabin altinda bekletmenin kalici cozum olacagina inanmiyorum ancak aluminyum profili alinca duz bir kapak uzerinde calismasi daha kolay olur diye dusundugumden arabada yamuk sekilde bekleyecegine dolabin altinda beklesin dedim. zaten profili takarken basarili olamazsam kapagin ic ve dis katmanini ikiye ayirip birde oyle deneyecegim. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 abi soylediginiz gibi bende dolabin altinda bekletmenin kalici cozum olacagina inanmiyorum ancak aluminyum profili alinca duz bir kapak uzerinde calismasi daha kolay olur diye dusundugumden arabada yamuk sekilde bekleyecegine dolabin altinda beklesin dedim. zaten profili takarken basarili olamazsam kapagin ic ve dis katmanini ikiye ayirip birde oyle deneyecegim. çözümü yazmışsın gerisi hikaye. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 (düzenlendi) eski resimleri bulamadım, bu resimdede belli oluyor. size son görünümde ekleyeyim. 15 Mart 2013 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 (düzenlendi) Araçtaki Sony müzik sisteminin ekranı gündüz görünmez olunca temizlik şart oldu ve işe başladık. Önce 0,8 mm tork tipi tornavida ile ön panelin 4 köşesindeki vidaların sökülmesi: Ön panelin gövdeden ayırılarak grup kablonun panelden çıkarılması (hafifçe asıldığınızda çıkıyor) Yalnız ön paneli kasadan ayırırken kasa üzerinde daire içine aldığım tırnakları dikkatlice esneterek kurtarın, yandaki tırnaklar kasada, ortadaki tırnak ön paneldedir. 0,6 mm tornavida ile panelin vidalarının sökülmesi. Toplam 8 adet vida var. (Bu fotonun boyutunu özellikle küçültmedim) Plaketin ve panelin kirli hali!! Temizlemeye başladık, yarısı temizlendi. Tabi ki yıkamadık, hafif nemli pamukla güzelce temizleyip kuruttuk. Dağıttığımız sırayla tekrar topladık ve araca bağladık. Ekranda daha önceden göremediğim simgeler harfler vs. varmış, şimdi hepsi görünüyor 17 Haziran 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 mükemmel anlatım, çok işe yarayacak.. araçtan neyle söktünüz, orjinal anahtarınız var mı? o 4 ad sac parçanın ah bir teknik resmi olsa da boşuna 20-25 lira vermesek.. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 bunu hakan erkende yapmıstı Bu arada geleydin,sana sprey verirdim,onunla daha güzel olurdu Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 elerine sağlık abi.baya bir kirlenmiş.sonuç güzel olmuş Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 mükemmel anlatım, çok işe yarayacak.. araçtan neyle söktünüz, orjinal anahtarınız var mı? o 4 ad sac parçanın ah bir teknik resmi olsa da boşuna 20-25 lira vermesek.. Sabır, sökme aparatlarını yaptım, fotoğrafladım, videoladım. Birkaç güne onun da konusunu açacam, yalnız hırsıza yol göstermek gibi bir kaygım da var. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 Elinize sağlık çok güzel anlatım olmuş. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 bunu hakan erkende yapmıstı Bu arada geleydin,sana sprey verirdim,onunla daha güzel olurdu Hakan, erkenden yapmış, ben yeni yaptım. Cumartesi Şefkatli atminle serviste söktürdük, sökme anahtarlarının kalıbını çıkardım. Gece de temizliği yapıp taktım. Zor bir iş değil, kirlenirse beraber temizleriz, bakalım sprey neye yarıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 Abi çok güzel anlatım, faydalı paylaşım için çok teşekkürler Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 Beni yıka Abi ellerine sağlık güzel iş çıkarıp çok güzel anlatım yapmışsın. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 mükemmel anlatım, çok işe yarayacak.. araçtan neyle söktünüz, orjinal anahtarınız var mı? o 4 ad sac parçanın ah bir teknik resmi olsa da boşuna 20-25 lira vermesek.. Aydın bey geçenlerde aynı temizlik işlemini bende yapmıştım, önce serviste söktürdüm ama daha sonra şu piyasadaki meşhur 1 TL cilerden iki adet bayanların kullandığı tırnak törpüsünden alın ve teybin üzerindeki yerlerine yerleştirip dışa doğru kastırıp aynı anda da dışarı doğru çektinizmi geliyor teyip. Önce alt tarafı sonrada üst tarafı hafif dışarı çıkarırsanız işleminiz kolay olacaktır. Şimdiden kolay gelsin...... 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 .. sökme anahtarlarının kalıbını çıkardım. o aparat kalıplarını (ölçülerini) heyecanla bekliyoruz.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 Abi ellerine sağlık güzel olmuş, geçenlerde bende yaptım aynı işlemi paylaşmıştım buradan ama işlem bittikten sonra '' dünya varmış ekranı görebildim '' diyor insan değil mi ? Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 Mükremin abi, eline sağlık. Floresan ekranların en büyük sorunlarındandır islenme. Bir büyük sorunu daha var bu tip ekranların; zamanla bölge bölge ışığın feri gider. İşte ona yapacak bir şey yok, ekranı değiştirmekten başka. 1970lerin teknolojisi bu. Sony nasıl böyle bir şey yapmış, Ford nasıl izin vermiş anlamak mümkün değil. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 Abi temizlenmemiş ki bu 444 2404 FM 1 yazıyor ekranda Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 Bu işlemden bizede lazim. Çok güzel olmuş abi. Yorum bağlantısı
Canberk Eken 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 Elinize sağlık, yeni tip sonylerde de mümkün müdür bu acaba (titanıumlardaki oval tip). Ekranın iç kısmında hava kabarcığı gibi lekeler oluştu. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 Abi temizlenmemiş ki bu 444 2404 FM 1 yazıyor ekranda Onu da temizleyip, senin avatarını koyacağım oraya, moralim bozulduğunda bakıp gülümserim. Abi ellerine sağlık güzel olmuş, geçenlerde bende yaptım aynı işlemi paylaşmıştım buradan ama işlem bittikten sonra '' dünya varmış ekranı görebildim '' diyor insan değil mi ? Eşim, bunun ışığı gündüz de mi yanıyordu? dedi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 Beni yıka haaa, süper eline sağlık bu arada... Yorum bağlantısı
Recommended Posts