İçeriğe Yönlendir

Mondeom Stop Ediyor / Çok Şükür Düzeldi

Mehmet Kaya

Recommended Posts

Fatih Öztürk27

Aman Allahım bu ne. Geçmiş olsun. 25. sayfada ve çözüm bulunamamış. Bunu Nevşehir paklar. İnşallah orada halledersiniz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Burak Yenersoy

25 sayfanın özeti, araçlarımızı hayvanlar gibi zorlayıp bakım falan takmayacağız , Mondeo 'larımız Sado Mazoşistmiş,Acıdan zevk alan otomobillerimiz varmış meğer, Freud mantığı :)) Ayrıca bizi yolda bıraktırmayan Henry Ford abi her müşterisini eşit sevmiyormuş :))

Herşey bir yana, FORD benim için SAĞLAM kelimesiyle eş anlamlısı....

Saygılar tüm arkadaşlara..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

25 sayfanın özeti, araçlarımızı hayvanlar gibi zorlayıp bakım falan takmayacağız , Mondeo 'larımız Sado Mazoşistmiş,Acıdan zevk alan otomobillerimiz varmış meğer, Freud mantığı :)) Ayrıca bizi yolda bıraktırmayan Henry Ford abi her müşterisini eşit sevmiyormuş :))

Herşey bir yana, FORD benim için SAĞLAM kelimesiyle eş anlamlısı....

Saygılar tüm arkadaşlara..

Aslında çok küçük bir noktadan çıkıyordur ama işte sorunu bulamamak kötü.

Buda bu tür araçlar çok sorun çıkarmadığı için anlayan pek az ve arızanın nereden geldiğini bulmak zor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mehmet hocam drum nasıl. arızaya çözüm bulabildin mi?

YOk hocam uğraşıyoruz. Sabri abinin ve Tunç beyin söylediği bir parçayı bekliyorum. Ondan sonra bakıcağız.

Yorum bağlantısı
Metin Çilo

Hocam valla iyi sabır varmış sende. İnşallah sonu hayır olur. Kapadokya gezisinde arkadaşlara göstereceğim demiştin orada karar veremedi mi arkadaşlar ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Her açışımda şu sayfayı,Artık stop etmiyor diye yazsın diyorum :)

İnşallah Hakan.

Hocam valla iyi sabır varmış sende. İnşallah sonu hayır olur. Kapadokya gezisinde arkadaşlara göstereceğim demiştin orada karar veremedi mi arkadaşlar ?

Hocam sabırlı olmayıpta ne yapacağım. Sabri abi baktı karar verdi. Dediği bir parça var onu değiştireceğim bakalım.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

İnşallah Hakan.

Hocam sabırlı olmayıpta ne yapacağım. Sabri abi baktı karar verdi. Dediği bir parça var onu değiştireceğim bakalım.

Nedir bu parça abi ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Nedir bu parça abi ?

Krank devir sensörü.

Şu anda İskenderun'dayım. Maraş'a dönünce halledeceğim inşallah.

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Krank devir sensörü aracın ilk çalışması ile ilgili değil miydi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Krank devir sensörü aracın ilk çalışması ile ilgili değil miydi?

Zaten şu anda sorun sabah soğukken tatlı bir rampada araç seyir halindeyken gaz veriyorum (500 devirlik) sonra geri ayağımı çekiyorum sonra tekrar aynı şekilde gaz verince herhangi biryerde durduğumda direk stop ediyor. Ama en az 5-6 km yol yapınca düzeliyor. (Bu olay benzinde de LPGde de yapıyor. ) LPG de tamamen saçmalıyor. Araç ısınana kadar LPG ile gezmiyor. Özellikle şehir içinde hep benzinde kullanıyorum. Uzun yoldada benzer durum oluyor araç tekleme yapıyor. Neyse hikaye uzun. Ama az kaldı.Çözüm aşamasına geldik gibi.

İnşallah bu sorunu çözeceğim öyle yada böyle. Ben inat ettim. Şenlikte herkes elinde bir bidon benzinle gezecek hale geldiler. Ellerinde bir bidon benzin bir ellerinde çakmak :D :D

Sorunu çözeyim sonra bakalım :D

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Mehmet senin problemin o2 sensöründen kaynaklanıyor olmasın. onla uğraştın mı hiç?

Demin OBD ile ilgili mesajını okurken aklıma geldi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mehmet senin problemin o2 sensöründen kaynaklanıyor olmasın. onla uğraştın mı hiç?

Demin OBD ile ilgili mesajını okurken aklıma geldi.

Abi onu bile test ettik. yok :(

Yorum bağlantısı
Halim Genç

valla abi düzelsin artık, konuyu gördükçe üzülüyor insan :(

Valla kaç gündür bu konuyu okuyorum ve merakla sonucu bekliyorum. İnşallah çözersiniz.Benim aracta sadece hafif rampalarda kalkışta fazla gaz vermezsem kalkmıyor. ustam baskı balata dedi ama bence değil. Çünkü tüpte boludan gelirken 220 km felan rahat bir şekilde yapıyor baskı felan olsa yapmaz diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Zeki Akkaya

acaba durum düzeldi mi? yoksa olumsuz sonuç duymamak için mi kimse sormuyor? :(

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

acaba durum düzeldi mi? yoksa olumsuz sonuç duymamak için mi kimse sormuyor? :(

Benim çalışmalarım devam ediyor. Ama sonuç almadan yazmayacağım. :( Sorun %95 düzeldi. Sadece araç 2-3 saat bekledikten sonra ilk 5 km içinde belli durumda stop etmesi kaldı. Onunla uğraşmalarım devam ediyor. Ancak sonuç aldığım gün yazacağım. Arkadaşlarıda üzmek istemiyorum. Şu anda alternatifleri değerlendiriyorum. Çalışamlara devam ediyorum anlayacağınız.

Herkese teşekkür ediyorum.

Bu gidişle Ankara'ya kadar bu sorun devam edecek gibi duruyor. Ankarada bakacağız.

Sabri abimin ve Tunç beyin dediği Krank sensörünü test edeceğim. Ancak daha yeni Maraş'a geldim daha fırsat bulamadım. En kısa sürede Sabri abimle irtibata geçip çalışmalara başlayacağım.

Sabri abime ve Tunç Beye tekrar teşekkür ediyorum.

Yorum bağlantısı
Ertan Erdoğan

Benim çalışmalarım devam ediyor. Ama sonuç almadan yazmayacağım. :( Sorun %95 düzeldi. Sadece araç 2-3 saat bekledikten sonra ilk 5 km içinde belli durumda stop etmesi kaldı. Onunla uğraşmalarım devam ediyor. Ancak sonuç aldığım gün yazacağım. Arkadaşlarıda üzmek istemiyorum. Şu anda alternatifleri değerlendiriyorum. Çalışamlara devam ediyorum anlayacağınız.

Herkese teşekkür ediyorum.

Bu gidişle Ankara'ya kadar bu sorun devam edecek gibi duruyor. Ankarada bakacağız.

Sabri abimin ve Tunç beyin dediği Krank sensörünü test edeceğim. Ancak daha yeni Maraş'a geldim daha fırsat bulamadım. En kısa sürede Sabri abimle irtibata geçip çalışmalara başlayacağım.

Sabri abime ve Tunç Beye tekrar teşekkür ediyorum.

mehmet abi acaba lpg markan nedir

Yorum bağlantısı
Metin Çilo

Hocam ya valla arkası yarın diziler gibi oldu. İnşallah çözüm bulunursun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hocam hergün birşeyler deniyorum. Ama sonucu yazacağım :)

Yorum bağlantısı
Ertan Erdoğan

Atiker safefast

abi kalibrasyonun doğru yapıldığından eminmiyiz çünkü lpğ benzinide etkiliyor

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

abi kalibrasyonun doğru yapıldığından eminmiyiz çünkü lpğ benzinide etkiliyor

Bu arabayla 15 gün kadar benzinle binildi değişen birşey olmadı.(Hatta arabanın bu arıza döneminde belimi büken bu oldu. Yaklaşık 3 depoya yakın benzin yaktık )

Yorum bağlantısı
Harun Karaarslan

Bu arabayla 15 gün kadar benzinle binildi değişen birşey olmadı.(Hatta arabanın bu arıza döneminde belimi büken bu oldu. Yaklaşık 3 depoya yakın benzin yaktık )

merhaba bu sorun aynısı benim aracımdada var.araçın lpg sistemini degiştirdim. duraklamalar da araçım stop etmeye başladı.2-3 ay çivarında ugraşıyorum.bir çözüm bulamadım.araçda sizin yaptırdıkların aynısının çoğuna baktırdım ama çözüm bulamadım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...