Mehmet Kaya 4 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2012 Şu LPG regülatörü ile Beyni de göstersene bir. Ellerinde hazır kit var sa bir takıp deneyin. Bizim biladerle konuştum. Beyni de değiştirdiler demişti. Sorun sendeki ile benzer. LPG de soğukken (LPG ye ilk geçişte) sürekli duruyordu Abi ona baktıracağım bugün. Yorum bağlantısı
Tunç Tunçdemir 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 (düzenlendi) Mehmet beyle görüştüm, atladığımız birşey var. Biz hortumu değiştirdik ve valfi temizledik, ama yağ seperatörünün içini temizlememişiz. Eğer seperatörün içinde sakızlaşma varsa , yağ ısınına kadar araç aynı arızayı yapacaktır. Sakızlaşma olması yüksek ihtimal çünkü bükülü kalmış hortum yüzünden uzunca bir süre seperatör havalanamadı. Bunu maalesef bende Mehmet beyde atladık. 4 Temmuz 2012 tarihinde Tunç Tunçdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2012 (düzenlendi) Mehmet beyle görüştüm, atladığımız birşey var. Biz hortumu değiştirdik ve valfi temizledik, ama yağ seperatörünün içini temizlememişiz. Eğer seperatörün içinde sakızlaşma varsa , yağ ısınına kadar araç aynı arızayı yapacaktır. Sakızlaşma olması yüksek ihtimal çünkü bükülü kalmış hortum yüzünden uzunca bir süre seperatör havalanamadı. Bunu maalesef bende Mehmet beyde atladık. Abi dediğiniz çok mantıklı. Hava alsada kirli hava almıştır ve orada kesinlikle kirlenme olmuştur. Orayı temizlemek hiç aklımıza gelmedi. Heyecandan unuttuk. Çünkü hortumun o halini görünce altın madeni bulmuş gibi sevinçten aklımıza gelmedi. Abi ikiside temizlenmemiş. Direk takmışız. Hiç Birşey temizlenmemiş Öğleden sonra temizlenecek inşallah. Çünkü dükkan çok kalabalaıktı. Ama araç artık Nevşehire gidecek kadar oldu gibi Önceden çarşıya gidemiyordum 4 Temmuz 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tunç Tunçdemir 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Abi dediğiniz çok mantıklı. Hava alsada kirli hava almıştır ve orada kesinlikle kirlenme olmuştur. Orayı temizlemek hiç aklımıza gelmedi. Heyecandan unuttuk. Çünkü hortumun o halini görünce altın madeni bulmuş gibi sevinçten aklımıza gelmedi. Abi ikiside temizlenmemiş. Direk takmışız. Hiç Birşey temizlenmemiş Öğleden sonra temizlenecek inşallah. Çünkü dükkan çok kalabalaıktı. Ama araç artık Nevşehire gidecek kadar oldu gibi Önceden çarşıya gidemiyordum Valla bende size söylemeyi unuttum Mehmet bey, bu kötü oldu bir daha uğraşılacak. Hayırlısı umarım söken arkadaşlar çıldırmaz Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 sevinmek için sabahı bekledik,bi akşama kadar daha idare edebilirim gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2012 Valla bende size söylemeyi unuttum Mehmet bey, bu kötü oldu bir daha uğraşılacak. Hayırlısı umarım söken arkadaşlar çıldırmaz Abi onlardan yana sıkıntı yok. Asıl patron kafayı yiyecek. sevinmek için sabahı bekledik,bi akşama kadar daha idare edebilirim gibi Yarın sabahı bekleyeceğiz yine. İyice soğuması lazım. Gerçi orayı sökünce fotoğrafını çeker yokarım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Valla bende size söylemeyi unuttum Mehmet bey, bu kötü oldu bir daha uğraşılacak. Hayırlısı umarım söken arkadaşlar çıldırmaz Sıkılmazlar.. onlar da hırs yaptı. 1 Yorum bağlantısı
Tunç Tunçdemir 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Sıkılmazlar.. onlar da hırs yaptı. Bence de 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Abi onlardan yana sıkıntı yok. Asıl patron kafayı yiyecek. Yarın sabahı bekleyeceğiz yine. İyice soğuması lazım. Gerçi orayı sökünce fotoğrafını çeker yokarım. lütfen pazarlık yapmayalım.akşama bitsin bu iş ben olsam sabaha kadar sabredemem,gece 10-11-12 neyse soğuk motorla denerim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2012 lütfen pazarlık yapmayalım.akşama bitsin bu iş ben olsam sabaha kadar sabredemem,gece 10-11-12 neyse soğuk motorla denerim Net sonuç çıkması için sabahı beklemekte fayda olduğunu düşünüyorum Ya manifolt sökmek yarına kalırsa ne yapacaksınız Gerçi benim içim içimi yemeye başladı O ayrı konu. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Net sonuç çıkması için sabahı beklemekte fayda olduğunu düşünüyorum Ya manifolt sökmek yarına kalırsa ne yapacaksınız Gerçi benim içim içimi yemeye başladı O ayrı konu. Yeri kolayda ise sök temizle 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Mehmet bana bir kere sordu hatayı, bende, manifold harici bir yerden hava alıyor dedim, başka bişe demedim 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Mehmet bana bir kere sordu hatayı, bende, manifold harici bir yerden hava alıyor dedim, başka bişe demedim aşk vadisine heykeli dikilecek adamsın (baldırında bir kuçu ile ) 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Mehmet abim benim sorunlarımda sağolsun desteğini hiç eksik etmedi. Ben mekanikten analamadığım için karşılığını veremedim, gidişatı seyretmekten başka elimden birşey gelmedi, ama en azından destek olan abilerime kalben teşekkür ederim. Sağolun varolun. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Mehmet'cim, hani hatırlarsan Ahmet'lerin ( Kiriş ) köydeki toplantıda yedek bir mazot şişemiz vardı ya kaportayı sildiğimiz, az daha onu sana gönderiyordum ama şükür hayırlı haberi aldık da gerek kalmadı . Şimdiden çok sevindim, yarın sabah daha da sevineceğiz inşallah. Tekrar büyük geçmiş olsun...... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2012 Yapacak birşey kalmadı. Ara sıra stop ediyor. Yarın bu şekilde araca lpg ayarı yaptıracağım. İnşaallah cuma günü yola çıkacağız. Artık şenlikte sabri ustam bir fikir verir. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2012 iste bu haberi begendim Mehmet abi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2012 Bugün söktüğümüz yer. Emme manifoltunun içindeki yer. Karter havalandırma hortumunun takıldığı subapın bulunduğu yer. Buda subap ilk başta biraz kaçırıyordu.Yukarısı ve subap için 2 tane balata spreyi bitirdik.Subap düzeldi kaçırmaz olmuştu. Ertan abi kolay yerdeyse söktür demiştin ya. Sökülmüş hali bu Yorum bağlantısı
Eray Eski 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 ? ara sira stop etmesi lpg ayarindan mi ? bian ariza cozulmedi tekrar basa donduk gibi algiladim da Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2012 ara sira stop etmesi lpg ayarindan mi ? bian ariza cozulmedi tekrar basa donduk gibi algiladim da Baştakine göre çok iyi. Önceden sık sık sürekli stop ediyordu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2012 Mehmet Abi sen Ürgüpte çıkacağımız tatlı rampa bul ben gelene kadar. Az önce test ettim araç soğukken yaptı. Ancak o tatlı rampada aracın gaz yemesi değişiyor.Ya anlatamıyorum. O gaz tepkisindeki değişiklikte aracın stop edeceğini anlar oldum ama Ama şu var uzun yola çıkacak kadar düzeldi gibi. Adana'ya kadar götürürse ortan sonrası sorun değil Ahmet Kirişin aracında iki yetişki 0-6 yaş 1 kişilik yer vardır herhalde Sorun olursa ordan sonra aracı Adana'ya bırakır onunla devam ederim Kiriş ne diyorsun abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2012 Ürgüp'te rampa çok, gel sen Korkum araç oraya gelince düzelirmiş ve stop etmezmiş kafayı yerim ozaman Yorum bağlantısı
Tunç Tunçdemir 5 Temmuz 2012 Paylaş 5 Temmuz 2012 Arızanın %50-%60 'ı çözüldü, ancak %100 olmadı. Hala bir yerde birşey kaçırıyoruz. Ve bence bu kaçırdığımız şey çok basit bir şey 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts