İçeriğe Yönlendir

Mondeom Stop Ediyor / Çok Şükür Düzeldi

Mehmet Kaya

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Muhammet, senin kaliperler bende.. Kastamonudan gelen birisi benden istesin bunu, ben toplantı telaşı ile unuturum belki..

Abi merak etme ben asla unutmam :) Hİç aklımdan çıkmaz bu aralar kelebekler hortumlar siboplar valfler hepsini konuşacağımız için unutmayız :D

Balata spreyi yeterlidir Hocam..

Tamam abi. Sağol.

Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan

Muhammet, senin kaliperler bende.. Kastamonudan gelen birisi benden istesin bunu, ben toplantı telaşı ile unuturum belki..

Ben geleceğim abi mevcut görünüme göre, inşallah bir aksilik olmaz da kendim teslim alırım.

Teşekkür ederim.

Kastamonu değil Karabük bu arada :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Benim yatma saati çoktan gelmiş :D

Bende yatayım artık.

Parça kaldı. Artık salı günü sökeceğiz. Hayırlısı bakalım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mehmet bey,

Aklıma birşey takıldı, sizin araç lpg li değil mi? Peki lpg var ise manifolda girişi nasıl yaptılar. Kelebekleri çıkartmadan manifolda lpg girişlerini bağlamaları bayağı zahmetlidir bence. Yani demek istediğim sizin aracın üstünde kelebeklerin olduğuna eminmisiniz?

Abi kelebeklerin alttan fişini çektiğimizde ses kesiliyor ve araç 3000 devire kadar çok fazla hantallaştı.

Montaj ben aracı almadan 3 gün önce yapıldı. Manifoltta hiç bir delik göremiyorum. Yarın söküp bakacağız manifolta.

Yorum bağlantısı
Tunç Tunçdemir
(düzenlendi)

Bende yatayım artık.

Parça kaldı. Artık salı günü sökeceğiz. Hayırlısı bakalım.

Mehmet bey,

Aklıma birşey takıldı, sizin araç lpg li değil mi? Peki lpg var ise manifolda girişi nasıl yaptılar. Kelebekleri çıkartmadan manifolda lpg girişlerini bağlamaları bayağı zahmetlidir bence. Yani demek istediğim sizin aracın üstünde kelebeklerin olduğuna eminmisiniz?

tarihinde Tunç Tunçdemir tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Pipolu olmasın ?

Hiç bilgim yok. Bakan herkes çok beğenmişti tesisatın bağlanmasını.

Hatta Ankara'da bir usta bende dahil olmak üzere bu kadar güzel ve özenle takamaz. Bu sadece o usta iş değil bir kaç usta daha söylemişti. Ama ben anlamam. İnşallah cumaya yetişirde araba gelirim. Yoksa nasıl geleceğimin hesabını yapar oldum.

Mehmet bey,

Eklediğim resimler fikir veriyormu.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/232615-mondeom-stop-ediyor/page__view__findpost__p__1555899

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Atikerde pipolu sistem yok diye biliyorum...

Abi yarın emme manifoltunu sökünce (İnşallah) anlaşılır galiba. Veya istiyorsanız nasıl anlarım anlatın bakim gelin.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kapağı alınca görmen gerekir...

Resimlerden 2. resimde var ama dur gidip bir bakayım. Nereye bağlanmış.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Şimdi baktım geldim. Direk manifolta girmişler. Enjektörlere giriş yok. Yani düz mantık bağlantı yapılmış.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Cem'inki Süha'ya verildi.. Mehmet hocanınki Erkan'da.. Muhammet'in ki bende...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Unutma ama orada :D

Bu arada benim FR'deki eski arabamın aynası kırılmıştı. w202 kasa siyah sol aynayı komple 30 pound'a (kargo dahil) FR'ye getirttim. 20 euroya da taktırdık Türk ustada. Böylece bir sorunumuzu daha ebay çözdü :)

Hakan irtibatı koparmayalım senle işimiz var ;)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Unutma ama orada :D

Bu arada benim FR'deki eski arabamın aynası kırılmıştı. w202 kasa siyah sol aynayı komple 30 pound'a (kargo dahil) FR'ye getirttim. 20 euroya da taktırdık Türk ustada. Böylece bir sorunumuzu daha ebay çözdü :)

Höh, burada 20tl'den yaptığı işi orada 45tl'ye yapmış :D

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Mehmet Hoca'nın karter havalandırma hortumu..

mehmethoca.jpg

:shok: bundan mıydı acaba tüm o çileler?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sanmıyorum, genelde tıkalı olduğunda problem çıkarmaz mı?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

% 99 muhtemelen...

Oksijen tüpü ile denize daldığını düşün, bu da tüpten gelen hava hortumu, nefes almaya çalış...

Sonuç ne oldu şimdi?

hala aynımı?

Bitmedi henüz... Kaliperleri takıyorlar..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

% 99 muhtemelen...

Oksijen tüpü ile denize daldığını düşün, bu da tüpten gelen hava hortumu, nefes almaya çalış...

Bitmedi henüz... Kaliperleri takıyorlar..

Mantıklı, heyecanla bekliyoruz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Beyler teslimatlar yapıldı emmiye. Böylece ebay yükü kalktı omuzumdan :) :) :)

HAkan çok teşekkür ediyorum. Kalaperler bitmiş vaziyetteydi. Çok sağol.

Sani orayı yırtık vaziyette ve iyice preslenmiş durumdaydı.

İnşallah bundandır.Ama büyük ihtimalle bundan.

Sonuç ne oldu şimdi?

hala aynımı?

Hakan bittsin teste çıkacağız. Emme manifoltunu indirip bindirmek çok zahmetli bir iş. Heryer sökülüyor ve geri takılıyor. Bitip test edince göreceğiz. büyük ihtimalle düzelecek gibi. Ustalar bile inanamadı bunun bu hale gelmesine.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...