Mehmet Ozyurek 19 Haziran 2012 Paylaş 19 Haziran 2012 Abi maraşdondurmamı Nerdee.. cornet... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Haziran 2012 Yazar Paylaş 19 Haziran 2012 Stop eder etmez N'ye al. Anladığım an N ye alıyorum. Tahmin ediyorum. Gerçi stop edeceği yerleri biliyorum artık Özellikle rampada gazlayıp gidip birden frenle yavaşlayınca stop etme eğilimi çok fazla. Hele birde direksiyon çevirirsem stop ediyor (Bununla pek alakası yok gibi ama.) ? Kornet yemem. Mado haricini de yemem. Mado tırt. Gel yaşarda ye bir gör. Yediler gördüler Onlar yorum yapsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Haziran 2012 Yazar Paylaş 19 Haziran 2012 Yemez bence Buraya çağırdım belki birşey yaparım bu konuda Link gönderdim 2-Mado tırt değil de Yaşar çok iyi. Yaşar'ın dondurmasını yedim. Yerinde değil ama paketli gelenlerden yedim. Mado'da da sadece kesme yerim zaten. Yediysen Madonun Tırt olduğunu bilirsin.( Yaşara göre) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Haziran 2012 Paylaş 19 Haziran 2012 17 gün Bana getireceğiniz hediyeleri lütfen ulu orta yerde ortaya çıkarmayın... Ben arabanın bagajını açık bırakırım.. Oraya bırakırsınız 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Haziran 2012 Yazar Paylaş 19 Haziran 2012 Sana hediye getireceğimizi kim söyledi :fiuw: Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Haziran 2012 Paylaş 19 Haziran 2012 Frenlerken stop etme, titreme olaylarını KA'da yaşıyordum. Tipik rölanti valfi diyeceğim ama Araba KA olsa, değiştir kurtul derimde... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Haziran 2012 Yazar Paylaş 19 Haziran 2012 Frenlerken stop etme, titreme olaylarını KA'da yaşıyordum. Tipik rölanti valfi diyeceğim ama Araba KA olsa, değiştir kurtul derimde... Sani onu düşünüyoruz. Ama aracı bir servise götüreceğim. Bu sorunu yaşayıp gelen kesin vardır. Bİr sorayım bakalım ne diyecekler. Gerekirse değiştireceğim. Fiyatı Ford burada 292 tl. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Haziran 2012 Paylaş 19 Haziran 2012 Manifoltun kaliperlerini değiş bakalım da... Zaten % 80 bozuktur... En azından ses yapıyordur.. Yapmıyorsada yakın zamanda yapacaktır... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Haziran 2012 Paylaş 19 Haziran 2012 Manifoltun kaliperlerini değiş bakalım da... Zaten % 80 bozuktur... En azından ses yapıyordur.. Yapmıyorsada yakın zamanda yapacaktır... Bunun için bir şey diyorlardı... Hımmm Felaket tellağı mıydı ne Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Haziran 2012 Yazar Paylaş 19 Haziran 2012 Manifoltun kaliperlerini değiş bakalım da... Zaten % 80 bozuktur... En azından ses yapıyordur.. Yapmıyorsada yakın zamanda yapacaktır... Abi sen dinledin yorum yapmıştın. Servisteki arkadaşlar ne diyecek merak ettim Zaten manifolt kaliperlerini her koşulda değiştireceğiz. Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan 19 Haziran 2012 Paylaş 19 Haziran 2012 Muhammet istiyor ama emin misin Muhammet.. senin motorda bu sorun olmayabilir... Abi arabayı alırken ustam söylemişti zaten emme manifoldunda ses var ama sıkıntı yapmaz, sadece ses yapar demişti. Düşük devirlerde ilerlerken direksiyona doğru eğildiğimde şırıltı şeklinde bir ses duyuyorum sürekli. Zaten hemen taktırmak düşüncesinde değilim. Nasipse şenlikte birlikte olabilirsek üstadlarımıza danışırım. Sorun yok derseniz birisinin ihtiyacı olduğunda veririm. İlginize ve yardımlarınıza teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Haziran 2012 Paylaş 19 Haziran 2012 O sesi duyuyorsan taktır gitsin... Çağlar, o parçalar her türlü sesi taklit edebilir derdi.. Aklıma lir kuşu gelmişti 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan 19 Haziran 2012 Paylaş 19 Haziran 2012 O sesi duyuyorsan taktır gitsin... Çağlar, o parçalar her türlü sesi taklit edebilir derdi.. Aklıma lir kuşu gelmişti Kuşların dişileri zor varlıklarmış yalnız. Fotoğraf makinesi taklidi süper Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Ne yazıp duruyorsunuz buralarda arkamdan. Hakan Gürsoy Kızılcık sopasından vazgeçtim. Gürgenden odunla dalacam. Mehmet Kaya; arabanı değiştir tırt o mondeo, hem otomatik hem benzinli hem de 4 vites :ööööğğğğggggghhh: 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Benden önce sıradakileri çıkar ben payıma razıyım Listenin başında kim var? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Emmi kesmez onu daha iriyarı birini bul Şimdilik MK gözüküyor YSB ve Emmi'yi de eklersem iyice yırtarım Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Benden önce sıradakileri çıkar ben payıma razıyım Nezaket Abla tiyoyu verirse, Seni listebaşı yapabilirim. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Şimdilik MK gözüküyor YSB ve Emmi'yi de eklersem iyice yırtarım MK cepte, YSB büyüdü artık forumun küçüğü değil dokunmayalım artık. Emmiye boynum kıldan ince. Sonuç; Hakan Gürsoy, Zafer Ayvacı are number one on my blacklist. So, You should keep yourself from me. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Şöyle 1:85-1:90 boylarında, rus tipinde, dövüş sporları bilen ve iç anadolu ile doğu anadolunun sınırında yaşayan biri olur mu Bence vermez Olur olmasına da Kiriş e yazık olur. Acı bir kuvveti varmış diye duydum o biri nin . Madara etmesin Kirişi MK cepte, YSB büyüdü artık forumun küçüğü değil dokunmayalım artık. Emmiye boynum kıldan ince. Sonuç; Hakan Gürsoy, Zafer Ayvacı are number one on my blacklist. So, You should keep yourself from me. bu cümlede bir terslik var Sıcak başına geçmiş Kirişi im Ahmet im. liste başında bir kişi olur. İki kişi varsa iş karışır 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Olur olmasına da Kiriş e yazık olur. Acı bir kuvveti varmış diye duydum o biri nin . Madara etmesin Kirişi Yavv bizden büyükse yaş itibariyle saygımızdan sesimizi çıkarmayız, Yaşı küçükse heç şefaati yok. Neyse konular karışmasın. Z.A ile H.G'ye yoğunlaştım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Haziran 2012 Yazar Paylaş 20 Haziran 2012 Varya hepiniz beni Ahmet kirişinin önüne attınız helal olsun Hakan sana. Adamın harcayacağı ilk adam ben olacağım tüm enerjiyi bende harcayacak ha 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Varya hepiniz beni Ahmet kirişinin önüne attınız helal olsun Hakan sana. Adamın harcayacağı ilk adam ben olacağım tüm enerjiyi bende harcayacak ha Otelin havuzu da varmış, Bir deney yapmayı planlıyorum. "1 çocuk babası K.Maraşta oturan Benzinli tırt mondeosu olan bir er kişi su altında kaç dakika nefes tutar" deneyini yapacağız. Sıfır hipotezi ne olabilir sence? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 En az 10 dakika tutar bence Öğretmen maaşları yeterlidir, refah düzeyimiz iyidir, hem de yılda 3 aydan fazla tatilimiz vardır diyene kadar tutar bence.. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Siz kaç dakika öyle tutarsanız o da o kadar tutar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts