İçeriğe Yönlendir

Focus 2,5 Lip Ve Piano Black Kaplama

Serkan Yavaş

Recommended Posts

Serkan Yavaş

Merhaba

Beyaz focus 2.5 aracima one esnek plastik lip, birde on nikelajli izgarayi kaplatmayi dusunuyorum.

Ancak karar veremedim,on lip arti krom panjur cercevesi piano blackmi olsun, yoksa on cerceve karbon olarakmi kalsin lipte boyasiz sekilde?, ben ikisininde piano olmasindan yanayim beyaz araclarda m pack beyaz 320lerde filan cok iyi duruyor..

Yorum bağlantısı
Akif Özkan

Güzel olur.Piano black kaplama maliyeti ve uygulamaları hakkında bilgilerinizi paylaşırmısınız?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

esnek lip ise boyanamaz, boyanır ama çatlar. öndeki nikelejı piano black yapmak için sökmek lazım, sökülürken kırılması kuvvetle muhtemel.

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Delmeden biraz zor monte edersin mustafa :D Ben eski aracıma takmıştım ama mutlaka delinmesi lazım çünkü esnek malzeme ama delince ne olacak ki zaten alta kalıyor sıkıntı olmuyor... Bende de elimde fluence orjinal lip var takıp bi deneyecem bakalım güzel durursa monte edebilirim...

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Mustafa zımba işi sağlıklı olmaz en iyisi ufak vidalarla alttan 7-8 tane vida atmak ;)

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Lip boyanırsa bence sağlıklı olmaz.Hondadaki lipi çok beğendim....

Yorum bağlantısı
Serkan Yavaş

Aldigim lip ayni bu doblodakinden.delerek montaj yapicaz. carbon gorunumlu kaplama gibi rengi piano black sadece. iste on tampon hava girisinin etrafi krom onu nasil yapacaz bilemiyorum cikarmi acaba yerinden?D

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Arkadaşın arabasına lipi ters çevirip taktık. Az öne doğru çıkıntılı şekilde durdu ve çok güzel oldu. Isıtıcı ile ısıtarak vidalamak gerekiyor. Isıtınca tamponun şeklini alıyor.

17993622589043752999926.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Yavaş

Montaji yaptik lipi kaplamadim orjinal kullandim, cuk oldu bekledigimden cok daha iyi durdu, on cerceveyide parlak siyah yapinca baya uyumlu oldu.. 60 tlye mukemmel gorunum st tampona gerek yok:D fotograf yarin koyarim. ilgilenenler olursa telefonunu veririm arkadasin.

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Hayırlı olsun güle güle kullanın...Resimleri de paylaşır mısınız...

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Evet resimleri bekliyoruz hala... Lipi nerden buldunuz ?

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
İ.Göksel Yaman

direkt olarak fotoları buraya koyarsanız iyi olur.. Mesela benim facebook hesabım yok

Yorum bağlantısı
Serkan Yavaş

Tesekkurler

on siyah kaplama ile cok uyumlu oldu, yere biraz fazla yakin oldu 4 parmak kadar kaldi ama yol tutusada faydasi oldu yuksek hizda bir o kadar daha stabil yol aliyor arac.

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Güzel olmuş güle güle kullanın bende fluence yada Cupra lip takmayı düşünüyorum bakalım uygun bişey bulabilirsem...

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Ömer Türkşanlı

Arkadaşın arabasına lipi ters çevirip taktık. Az öne doğru çıkıntılı şekilde durdu ve çok güzel oldu. Isıtıcı ile ısıtarak vidalamak gerekiyor. Isıtınca tamponun şeklini alıyor.

17993622589043752999926.jpg

Universal diye geçen lip mi bu ters çevirip takılan?

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

bu da benim aracıma taktığım Fluence Lipi...

20120820190049.jpg

Yorum bağlantısı
Buğra Kaya
(düzenlendi)

yıllardır modifiye sitelerinde araba forumlarında gezerim ama şu lip hastalığını bir türlü anlamadım :)

bana göre ne şekli güzel ne de bir yararı var, yere yakın göstermek için takıyor bazıları bir de :nea:

focustan önceki aracım c2 vts di onda da vardı kasislere sürtmekten başka işe yaramıyordu

ama piano black on numara olur bence kesin yaptırın

tarihinde Buğra Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...