Selçuk Yürekli 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 Arkadaşlar 2004 fusion'un uzaktan kumandalı kontak anahtarı çalışmıyor.Pilini değiştirdim yine çalışmıyor.Bunun tamiri olurmu,tamiri olursa immobilezer bozulurmu.izmirde yönlendireceginiz anahtarcı varmı.Şu an anahtarı direk kapıdan açıp kapatıyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 İmmo ve uzaktan kumanda ayrı fonksiyonlardır, birbiri ile bağlantısı yaoktur. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/174471-izmir-ustaeller-servis/ 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 Araba çalışıyor anladığım kadarıyla, o halde kodlanması gerekiyor bence... Yorum bağlantısı
Serkan Danış 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 Pil değişimi yapıldığında serviste veya iyi bir anahtarcıda tekrar kodlanması gerekir. Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 Selçuk Bey, aşağıda anlattıklarımı uygulayın; sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir. 1- aracın kontağını hızlı şekilde 0 dan II konumuna 4 defa getirip kapatırsanız biiiipppp sesi duyacaksınız 2- sesi duyduğunuzda kumanda üzerinde kapı açma ve kapa tuşlarından birine bastığınızda kumandanız tekrar aktif hale geçecektir. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Yürekli 10 Haziran 2012 Yazar Paylaş 10 Haziran 2012 Selçuk Bey, aşağıda anlattıklarımı uygulayın; sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir. 1- aracın kontağını hızlı şekilde 0 dan II konumuna 4 defa getirip kapatırsanız biiiipppp sesi duyacaksınız 2- sesi duyduğunuzda kumanda üzerinde kapı açma ve kapa tuşlarından birine bastığınızda kumandanız tekrar aktif hale geçecektir. Tamer Bey, Tarif ettiğin şekilde uyguladım.Anahtarın uztan kumandası çalıştı. Yardımınız için çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 Sizi paragöz servislerin elinden kurtardıysam ne mutlu bana hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Topal 16 Haziran 2012 Paylaş 16 Haziran 2012 Konuyla kısmen alakalı benim anahtarımda uzaktan çalışmıyor yada çok yakından da olsa bazen çalışmıyor. Aynı çözümü denesem bi sıkıntı olurmu arada çalışıyor çünkü.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Haziran 2012 Paylaş 16 Haziran 2012 Konuyla kısmen alakalı benim anahtarımda uzaktan çalışmıyor yada çok yakından da olsa bazen çalışmıyor. Aynı çözümü denesem bi sıkıntı olurmu arada çalışıyor çünkü.. Bazen çalışıyorsa kodlama işe yaramayacaktır... Pilini değiştirmediniz mi ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 16 Haziran 2012 Paylaş 16 Haziran 2012 (düzenlendi) Pil yada kirlenmiş olmalı, Mesela benim kirlenme sorunu vardı alkol ile silmiştim şimdi sıkıntı yok. 16 Haziran 2012 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Topal 17 Haziran 2012 Paylaş 17 Haziran 2012 Bazen çalışıyorsa kodlama işe yaramayacaktır... Pilini değiştirmediniz mi ? Pil yada kirlenmiş olmalı, Mesela benim kirlenme sorunu vardı alkol ile silmiştim şimdi sıkıntı yok. Pilini yeni değiştirdim ama hiç bi fark olmadı, temizlemeyi deneyim fakat immobilizer dan korkuyorum bi sıkıntı olmasın.. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2012 Paylaş 17 Haziran 2012 Pilin artı ve eksi uçlarının temazsızlık yapmayacak şekilde yerine yerleştirilmesi önemli. Sanırım cr2032 pil kullanıyordur. Ben de nadiren tutukluluk yaptığı için yeni pil alıp deneyip, eskisinden daha kötü olan bir değişimi hatırlıyorum. Düğmeyi kıracak gibi bastırınca kapılar açılır olmuştu. Daha sonra eski pili tekrar dikkatlice yerleştirdim ve hala daha o pili kullanıyorum 1.5 senedir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Hüseyin Topal 17 Haziran 2012 Paylaş 17 Haziran 2012 Pilin artı ve eksi uçlarının temazsızlık yapmayacak şekilde yerine yerleştirilmesi önemli. Sanırım cr2032 pil kullanıyordur. Ben de nadiren tutukluluk yaptığı için yeni pil alıp deneyip, eskisinden daha kötü olan bir değişimi hatırlıyorum. Düğmeyi kıracak gibi bastırınca kapılar açılır olmuştu. Daha sonra eski pili tekrar dikkatlice yerleştirdim ve hala daha o pili kullanıyorum 1.5 senedir. Saygılarımla. Mantıklı gibi geldi çünkü bastırdığım zamanlarda açmışlığı daha fazla:) Teşekkür ederim Evren Bey sonucu paylaşırım.. Yorum bağlantısı
Mehmet Orman 21 Haziran 2012 Paylaş 21 Haziran 2012 pile temas eden metalleri biraz kaldırın.zamanla metaller yatıyor pile tam temas etmiyor.siz düğmeye kıracak kadar basınca metaller pile değip çalışıyor.bendede oldu pili çıkarıp metalleri ters yönde kaldırttım.şimdi dokunur dokunmaz çalışıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Haziran 2012 Paylaş 21 Haziran 2012 Sonucu alabiliriz sanirim artik. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Hüseyin Topal 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 Evet Evren bey kesinlikle söylediğiniz işe yarıyor. Şu an hatta arabaya yaklaşırken normalden daha uzaktan basıyorum açılıyor bende seviniyorum. Görende deli mi bu filan diyo olabilir hatta Yorum bağlantısı
Gökay Deniz 18 Eylül 2013 Paylaş 18 Eylül 2013 bayağı olmuş konu üzerinden fakat,aynı soruna benzeri bende de var. acemilikte var,önce buraları araşştırıyorum. anahtarın kumandası çok yakından çalışıyor ancak. basit düşündüm pili bitmiştir şeklinde ama, okuduğum kadarıyla pil değişimi immo üzerinde işlem mi gerektiriyor ? yeniden kodlama falan ? kusura bakmayın yanlış anlamışda olabilirim de. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Eylül 2013 Paylaş 18 Eylül 2013 Genelde yeniden kodlama gerekmez, gerekirse de forumda tarifi var, yaparsınız.. Bence pili değiştirin.. Benimki 3 metreden ancak çekmeye başlamıştı.. pili değiştim 10 metreye çıktı.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Eylül 2013 Paylaş 18 Eylül 2013 bayağı olmuş konu üzerinden fakat,aynı soruna benzeri bende de var. acemilikte var,önce buraları araşştırıyorum. anahtarın kumandası çok yakından çalışıyor ancak. basit düşündüm pili bitmiştir şeklinde ama, okuduğum kadarıyla pil değişimi immo üzerinde işlem mi gerektiriyor ? yeniden kodlama falan ? kusura bakmayın yanlış anlamışda olabilirim de. Kodlama immo için değil uzaktan kumanda için geçerli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts