İçeriğe Yönlendir

Kontak Anahtarı Uzaktan Çalışmıyor.

Selçuk Yürekli

Recommended Posts

Selçuk Yürekli

Arkadaşlar 2004 fusion'un uzaktan kumandalı kontak anahtarı çalışmıyor.Pilini değiştirdim yine çalışmıyor.Bunun tamiri olurmu,tamiri olursa immobilezer bozulurmu.izmirde yönlendireceginiz anahtarcı varmı.Şu an anahtarı direk kapıdan açıp kapatıyorum.

Yorum bağlantısı
Serkan Danış

Pil değişimi yapıldığında serviste veya iyi bir anahtarcıda tekrar kodlanması gerekir.

Yorum bağlantısı
Tamer Akkan

Selçuk Bey, aşağıda anlattıklarımı uygulayın; sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.

1- aracın kontağını hızlı şekilde 0 dan II konumuna 4 defa getirip kapatırsanız biiiipppp sesi duyacaksınız

2- sesi duyduğunuzda kumanda üzerinde kapı açma ve kapa tuşlarından birine bastığınızda kumandanız tekrar aktif hale geçecektir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Yürekli
Selçuk Bey, aşağıda anlattıklarımı uygulayın; sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir. 1- aracın kontağını hızlı şekilde 0 dan II konumuna 4 defa getirip kapatırsanız biiiipppp sesi duyacaksınız 2- sesi duyduğunuzda kumanda üzerinde kapı açma ve kapa tuşlarından birine bastığınızda kumandanız tekrar aktif hale geçecektir.

Tamer Bey, Tarif ettiğin şekilde uyguladım.Anahtarın uztan kumandası çalıştı. Yardımınız için çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Topal

Konuyla kısmen alakalı benim anahtarımda uzaktan çalışmıyor yada çok yakından da olsa bazen çalışmıyor. Aynı çözümü denesem bi sıkıntı olurmu arada çalışıyor çünkü..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Konuyla kısmen alakalı benim anahtarımda uzaktan çalışmıyor yada çok yakından da olsa bazen çalışmıyor. Aynı çözümü denesem bi sıkıntı olurmu arada çalışıyor çünkü..

Bazen çalışıyorsa kodlama işe yaramayacaktır...

Pilini değiştirmediniz mi ?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)

Pil yada kirlenmiş olmalı,

Mesela benim kirlenme sorunu vardı alkol ile silmiştim şimdi sıkıntı yok.

tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Topal

Bazen çalışıyorsa kodlama işe yaramayacaktır...

Pilini değiştirmediniz mi ?

Pil yada kirlenmiş olmalı,

Mesela benim kirlenme sorunu vardı alkol ile silmiştim şimdi sıkıntı yok.

Pilini yeni değiştirdim ama hiç bi fark olmadı, temizlemeyi deneyim fakat immobilizer dan korkuyorum bi sıkıntı olmasın..

Yorum bağlantısı

Pilin artı ve eksi uçlarının temazsızlık yapmayacak şekilde yerine yerleştirilmesi önemli. Sanırım cr2032 pil kullanıyordur. Ben de nadiren tutukluluk yaptığı için yeni pil alıp deneyip, eskisinden daha kötü olan bir değişimi hatırlıyorum. Düğmeyi kıracak gibi bastırınca kapılar açılır olmuştu. Daha sonra eski pili tekrar dikkatlice yerleştirdim ve hala daha o pili kullanıyorum 1.5 senedir.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Topal

Pilin artı ve eksi uçlarının temazsızlık yapmayacak şekilde yerine yerleştirilmesi önemli. Sanırım cr2032 pil kullanıyordur. Ben de nadiren tutukluluk yaptığı için yeni pil alıp deneyip, eskisinden daha kötü olan bir değişimi hatırlıyorum. Düğmeyi kıracak gibi bastırınca kapılar açılır olmuştu. Daha sonra eski pili tekrar dikkatlice yerleştirdim ve hala daha o pili kullanıyorum 1.5 senedir.

Saygılarımla.

Mantıklı gibi geldi çünkü bastırdığım zamanlarda açmışlığı daha fazla:) Teşekkür ederim Evren Bey sonucu paylaşırım..

Yorum bağlantısı
Mehmet Orman

pile temas eden metalleri biraz kaldırın.zamanla metaller yatıyor pile tam temas etmiyor.siz düğmeye kıracak kadar basınca metaller pile değip çalışıyor.bendede oldu pili çıkarıp metalleri ters yönde kaldırttım.şimdi dokunur dokunmaz çalışıyor.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Topal

Evet Evren bey kesinlikle söylediğiniz işe yarıyor. Şu an hatta arabaya yaklaşırken normalden daha uzaktan basıyorum açılıyor bende seviniyorum. Görende deli mi bu filan diyo olabilir hatta :)

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Gökay Deniz

bayağı olmuş konu üzerinden fakat,aynı soruna benzeri bende de var. acemilikte var,önce buraları araşştırıyorum.

anahtarın kumandası çok yakından çalışıyor ancak. basit düşündüm pili bitmiştir şeklinde ama, okuduğum kadarıyla pil değişimi immo üzerinde işlem mi gerektiriyor ? yeniden kodlama falan  ?  kusura bakmayın yanlış anlamışda olabilirim de.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Genelde yeniden kodlama gerekmez, gerekirse de forumda tarifi var, yaparsınız.. Bence pili değiştirin.. 

Benimki 3 metreden ancak çekmeye başlamıştı.. pili değiştim 10 metreye çıktı.. 

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

bayağı olmuş konu üzerinden fakat,aynı soruna benzeri bende de var. acemilikte var,önce buraları araşştırıyorum.

anahtarın kumandası çok yakından çalışıyor ancak. basit düşündüm pili bitmiştir şeklinde ama, okuduğum kadarıyla pil değişimi immo üzerinde işlem mi gerektiriyor ? yeniden kodlama falan ? kusura bakmayın yanlış anlamışda olabilirim de.

Kodlama immo için değil uzaktan kumanda için geçerli.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...