İçeriğe Yönlendir

Artık Radar Araçları Gizlenmeyecek

Mehmet Kaya

Recommended Posts

Ayhan Onaran

Zaten bu daha önce yasaklanmamış mıydı?Bildiğim kadarıyla pusuya yatmak kaldırılmıştı..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)

Daha önce Radar Var şekline bir levhayı yolun sağına koyuyorlardı zaten. Bunda bence sadece gezici radarlar için faydalı olacağı kanaatindeyim. Çünkü karşıdan gelene kurulan radarda aracın arkasını zaten görmüyoruz :D

Röportajda amaç açıklanıyor. Araç radar kontrolü yapmadan geziyor olsa dahi insanları psikolojik olarak bu yolda radar kontrolü varmış imajı uyandırmak.

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Senin arabada olsa olsa emniyet müdürü veya amiri olur. :D Radar aracı olmaz :D

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Ben de arabanın arkasına radar aracı yazdırsam, gören yavaşlasa olmaz mı? :)

Sen nerenin 3310' usun ????? :D :D :D

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Adamlar polis aracı maketi yapmışlardı videoyu paylaşmıştık. İyi olmuş aslında. Bir de arka cama polis şapkası şeklinde çıkartma yapıştırsak nasıl olur. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Yakışır. :)

Maraş İl Emniyet Müdür'ünün aracı dizel MK4 mondeo :) Sen artık gerisini düşün.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Ben de arabanın arkasına radar aracı yazdırsam, gören yavaşlasa olmaz mı? :)

Yazı yazdırmaya gerek yok ki, karşıdan gelenlere selektör yap, zaten yavaşlarlar.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)

Daha önce kaç defa radar cezası yedin :)

Benim iki cezam var 2004 yılından beri İkiside radar :D

Ben görmemde kopilot eşim görür :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)

Niye ?Öğretmen düşmanlığını biliyordum da polisedemi :D

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Sen nerenin 3310' usun ????? :D :D :D

Koptum falla...... :hahahoho: :hahahoho:

Otogarın. :D :D :D

:hahahoho:

Aslında radarları tespit etmek mümkün.Açıklamak isterdim ama meslek sırrıdır söylenmez..... :p

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Aslında radarları tespit etmek mümkün.Açıklamak isterdim ama meslek sırrıdır söylenmez..... :p

Dostmusun düşmanmısın :D Bak şimdi bu kadar insana özelden mesaj atmak zorunda kaldın :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Ünal
(düzenlendi)

Trafik kuralların uyalım , uymayanları uyaralım. :) Hız sınırlarına uyarsanız radar diye bir derdiniz kalmaz.

tarihinde Engin Ünal tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Dediğiniz doğru ancak öyle yollar var ki 50 km hızla gitmenin imkansız olduğu yollar. Yoksa duble yol için bence 110 otoban içinde 120 de ideal.

Yorum bağlantısı
Engin Ünal

Dediğiniz doğru ancak öyle yollar varki 50 km hızla gitmenin imkansız olduğu yollar. Yoksa duble yol için bence 110 otoban içinde 120 de ideal.

Galiba şehir içi hız limiti dünya standartı , daha fazla olan ülke var mıdır bilmiyorum.Artı olarak trafik kurallarına bizim kadar uymayan ve trafik cezalarının da bu kadar hafif olduğu bir ülke daha varmı onuda bilmiyorum :) Bilen varsa söylesin :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

vallahi billahi aramızda kalır Şahin abi. daha bu sene 319 TL. radar cezası yedim. hemde 103 km. hızla. meğer 3 şeritli yolda hız limiti 70 imiş .

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Aslında radarları tespit etmek mümkün.

Özelden göndersen kardeşim... ;)

Malum, ben bu mondeoyu zaptedemiyorum :D

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

sanki "herkese özelden işin sırrını vermiş gibi algılanıyor" diye düşündüm ve Mehmet hocayı aradım.

Mehmet hoca adına düzeltiyorum; "kalırsın" demek istemiş :)

Abi teşekkürler :)

2.200.000 km yol yaptım ben 2003 yılından buyana 3 tane trafik cezası ödedim 1 si tehlikeli araç kullanma 2 tanesi teknik şartnameye Uygunsuz araç 30/1B den :D

Sizi gerçekten tebrik ediyorum. İstanbul trafiğinde helal olsun. Allah kaza bela vermesin.

Benim ikitane biri araç sıfır sessizdi benim 2.0 opelden inip ona binmiştim araçla 101 radara girmişim Antep çevre yolunda. 2. yine Antep otobanında arabayı test ederken :D Eşim demişti ama dikkat et radar olur dedi ve radar karşımaydı 167 ile girdim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun
(düzenlendi)

ö.m. :biggrin:

tarihinde Ruhan Sorgun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal
(düzenlendi)

Abi özelden mesajı nı bekliyorum :):good1:

Dostmusun düşmanmısın :D Bak şimdi bu kadar insana özelden mesaj atmak zorunda kaldın :D

Abi bende bir mesaj bekliyorum bana gelmemiş :) (sadık abi açıklama yapmış ama olsun ben görmedim)

İki hafta önce çevre yolunda 93 km/h ile 319 TL ceza yedim. Hiç bir şikayetim yok. Olamaz da. Hak ettiğimi düşünüyorum. Kural varsa uyacaksın. Uymazsan da tıpış tıpış bedelini ödeyeceksin.

Abi geçmiş olsun sabit radar mıydı ve neredeydi?

2004 yılında Antalya ya sınav için günü birlik gittiğimde hem Burdur hemde Antalya girişinde ceza yedim bide yetmez miş gibi dönüşte Seyitgazi yolunda jandarmadan ceza ve fırça yedim. (bugün içinde üçüncü radar cezam olacak dedim paran çok ki yiyorsun cevabı aldım birşey diyemedim)

tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi özelden mesajı nı bekliyorum :):good1:

Abi bende bir mesaj bekliyorum bana gelmemiş :) (sadık abi açıklama yapmış ama olsun ben görmedim)

Valla bugünlerde çok yoğun ve yorgunum. Zaten edebi yönüm zayıf birde yorgunluk üstüne gelince yazdığımı toparlayamamışım. Sağolsun değerli Sadık abim yardımımına yetişti. Telefonla görüştük sağolsun düzeltmeyi yapmış teşekkür ediyorum.

Bende özelden mesaj bekliyorum. Bize sökmez meslek sırrı. Aleyna'yı devre girdiririz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Şahin teşekkür ederim, tarif ettiğin sistem çok güzel çalışıyor... :):p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Şahin kardeşim, haftaya İstanbul'a gidiyorum gerçi trafik kurallarına uyarım genelde :unsure2: ama ne olur ne olmaz yinede özelden mesaj atarsan sevinirim.... :flowers:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

12 yıldır araç kullanıyorum,1 defa radara yakandım,60 km hız sınırı olan yolda 75 km ile '''hatırlıyorum''' geçmişim :(

işin ilginç yanı devamlı kullandığım bi yolda,her zaman o saatlerde radar kurduklarını biliyorum.

kafa dalgın olunca yapacak bişe yok :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...