İ.Göksel Yaman 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Çok Geçmiş olsun... Acil şifalar Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Futbolcular böyle sakatlıklar yaşıyor ama sonra tedavi olup geri dönüyor sahalara. Ameliyatın veya ilaç tedavisinin ne gibi bir zararı varmış? Geçmiş olsun, Çok zorlu bir süreç, ameliyat dediğimiz şey sonuçta basit bir olay değil bir kaç hekimin görüşünü alarak karar verin, ama illaki olacaksa sonrasındaki fizik tedaviyide büyük bir disiplinle gerçekleştirmek gerekiyor, kolay gelsin.... Ahmet futbolcular bizim gibi kolay sakatlanmazlar, sakatlansalarda sakatlıkları çok daha çabuk geçer, bu tür büyük sakatlıklardan sonrada çabuk toplarlar.Çünkü biz genelde bütün hafta oturup sonra halı saha maçı yaparız hazırlıksız vicut,zayıf kaslar sakatlanmaya çok müsaittir, sakatlandıktan sonrada toplanmamız zor olur, Futbolcular, tabi yaş olarak genç insanlar, eskidende bacak bölgeleri kuvvetliymiş, şimdi bütün vücutları rambo gibi, bacaklar alt yapıdan beri çalışıyor, adam zaten kolay kolay sakatlanmıyor, sakatlansada bizden çok kısa sürede iyileşiyor.Tabi sürekli onlarla ilgilenen büssürüde insan var Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Büyük geçmiş olsun.Ağrı eşiği yüksek bir kişi iseniz bir süre idare edersiniz ama sonrası zor. Babamın 101 arkadaşları Valla bir yazsam hepsini tabipler odası gibi 2 Acil servis 2 genel cerrah 2 beyin cerrahı 1 ortopedi 2 anestezi 1 baş hekim yard. 1 KBB 1 göz doktoru 1 Nöroloji 1Kalp cerrahı :D Aklıma gelenler bunlar ama emin oldğum bir şey var tıp ile 101 çok alakalı Isparta'nın bütün doktorlar yatıyor :D Acil bir şey olsa bütün ekip burada aramaya gerek yok Yorum bağlantısı
Serkan Turan 6 Haziran 2012 Paylaş 6 Haziran 2012 Doğan hocam geçmiş olsun Rabbim şifa versin.. Bende geçen sene öğretmen arkadaşlarla yaptığım halı saha maçında sakatlandım ayak bileğim ezildi, 2 hafta alçıda kaldı.. 1 ay önce bi maç yaptım geçmiştir diye ama tekrar ağrıyı başlattım.. Maç yapsan bi dert, yapmasan bi dert yani.. Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Haziran 2012 Paylaş 6 Haziran 2012 Geçmiş olsun.Biraz sıkıntılı bir dönem geçireceksiniz anlaşılan.Umarım kısa sürede iyileşirsiniz Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Haziran 2012 Paylaş 6 Haziran 2012 Geçmiş olsun.İşte bunlardan korktuğum için halı sahalara erken veda ettim.Halı sahaya her hafta gidipte sakatlanmayan tanıdığım kalmadı gibi birşey..Sanırım biz top oynamayı bilmiyoruz. Yorum bağlantısı
Doğan Özkan 6 Haziran 2012 Yazar Paylaş 6 Haziran 2012 Bugün çok iyi bir doktor ile daha görüştüm, uzun bir muayene ve mr sonuçlarının incelenmesinin ardından kesinlikle ameliyat olamam konusunda beni ikna etti. Ameliyat olmadan da yaşayabileceğimi ancak hayat kalitesi açısından henüz yaşım gençken ameliyat olup ilerde daha büyü sorunlara yol açmadan bu işi çözmeye karar verdik. Eylül gibi ameliyat olmayı planlıyorum. Şimdilik buz tedavisi, 1-2 ilaç ve bol bol dinlenme verdi... Güzel haber ön çapraz bağın dışında diğer sorunlarımın geçici olduğuydu... Doktorun söylediğine göre 6-7 ay sonra tekrar top bile oynayabilir olmam... Yorum bağlantısı
Remzi Erkesim 6 Haziran 2012 Paylaş 6 Haziran 2012 Yine benim konum , gecmis olsun, uzmanlık konum değil ama her iki dizde halı sahada belli zaman aralığında on çapraz bağlarını kopartmis biri olarak tecrübeli sayılırım, yukarıdaki bazı arkadaslar ameliyat olmayı ileride gonartroz riski nedeniyle önermişler ancak anatomik bir yapı bozulduğu için gonartroz ihtimali ameliyat olsanızda olmasınızda sağlıklı bir dizden daha yüksektir. Ben sol dizimden opere oldum,ameliyat artroskopik yapılıyor, ortalama 1-1.5 saat sürüyor sonrası fizik tedavi, yaklaşık 2 ayda şişlikler iniyor, sol dizimden opere oldum ve 7-8 ay sonra tekrar o lanet halı sahalara döndüm, birkaç yıl sonra bu sefer sag dizimden aynı sakatlığı yasadım tabi yas kemale erdiğinden operasyon olmadım ama futbolu bıraktım, su an bir sıkıntı yok ancak bacak kaslarını kuvvetlendirmem lazım. Burada operasyon için karar vermek için kisinin yası ve aktif spor yapma istegi önemli, yani olay sizin kararınızda bitiyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 6 Haziran 2012 Paylaş 6 Haziran 2012 (düzenlendi) Çok geçmiş olsun.Bende haftada iki defa halı saha maçı yapıyorum.Bu haftaki maçlara gidemedim.Benim de kasığım çok kötü ağrıyor.Geçen hafta üç gün yürüyemedim.Çok dikkatli olmak lazım.Çoğu kez yeterince ısınmadan sahaya giriyoruz.İşin içine kasaplarda dahil olunca sonuç kaçınılmaz oluyor..Tekrar geçmiiş olsun.Allah acil şifalar versin.... 6 Haziran 2012 tarihinde Mustafa_Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Özkan 6 Haziran 2012 Yazar Paylaş 6 Haziran 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.... Yine benim konum , gecmis olsun, uzmanlık konum değil ama her iki dizde halı sahada belli zaman aralığında on çapraz bağlarını kopartmis biri olarak tecrübeli sayılırım, yukarıdaki bazı arkadaslar ameliyat olmayı ileride gonartroz riski nedeniyle önermişler ancak anatomik bir yapı bozulduğu için gonartroz ihtimali ameliyat olsanızda olmasınızda sağlıklı bir dizden daha yüksektir. Ben sol dizimden opere oldum,ameliyat artroskopik yapılıyor, ortalama 1-1.5 saat sürüyor sonrası fizik tedavi, yaklaşık 2 ayda şişlikler iniyor, sol dizimden opere oldum ve 7-8 ay sonra tekrar o lanet halı sahalara döndüm, birkaç yıl sonra bu sefer sag dizimden aynı sakatlığı yasadım tabi yas kemale erdiğinden operasyon olmadım ama futbolu bıraktım, su an bir sıkıntı yok ancak bacak kaslarını kuvvetlendirmem lazım. Burada operasyon için karar vermek için kisinin yası ve aktif spor yapma istegi önemli, yani olay sizin kararınızda bitiyor. Remzi Bey, yaşım 34, kilom 83 ve boy 1,78 ... Aktif spor yapmayı isterim ama eğer ağır spor yapmadan bu halde yaşayabilirsem, daha doğrusu 2-3 ay denemek istiyorum, bakalım neler yaşamam gerekiyor. Sıkıntılarım artarsa ameliyat olurum artmaz ise tipik insanoğlu davranışı olarak ertelerim:) Şu an zor bir dönemdeyim, kafam da karışık. Ağustos ayında ailece yurt dışına tatile gideceğiz, 20 gün sürecek, döndükten sonra net karar verebilirim... 6 Haziran 2012 tarihinde Doğan Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Haziran 2012 Paylaş 6 Haziran 2012 Halil hoca geçen yıl ameliyat olmuştu.. Yorum bağlantısı
Remzi Erkesim 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.... Remzi Bey, yaşım 34, kilom 83 ve boy 1,78 ... Aktif spor yapmayı isterim ama eğer ağır spor yapmadan bu halde yaşayabilirsem, daha doğrusu 2-3 ay denemek istiyorum, bakalım neler yaşamam gerekiyor. Sıkıntılarım artarsa ameliyat olurum artmaz ise tipik insanoğlu davranışı olarak ertelerim:) Şu an zor bir dönemdeyim, kafam da karışık. Ağustos ayında ailece yurt dışına tatile gideceğiz, 20 gün sürecek, döndükten sonra net karar verebilirim... Doğan bey , ben de sizin yaşlarda ameliyat olmuştum, yurt dışı tatiliniz ağustos ayında ise bence ameliyatı biraz erteleyin, çünkü dizdeki ödemin geçmesi biraz zaman alır ve tatile gidebilirsiniz, sonrası sizin kararınız Yorum bağlantısı
Doğan Özkan 9 Haziran 2012 Yazar Paylaş 9 Haziran 2012 Doğan bey , ben de sizin yaşlarda ameliyat olmuştum, yurt dışı tatiliniz ağustos ayında ise bence ameliyatı biraz erteleyin, çünkü dizdeki ödemin geçmesi biraz zaman alır ve tatile gidebilirsiniz, sonrası sizin kararınız Remzi Bey şu an durumunuz nedir acaba, ağrı-sızı, spor devam ediyor mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts