Doğan Özkan 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 31 Mayıs akşamı arkadaşlar ile halı saha maçı yaparken sağ dizim döndü yada nasıl tabir edilirse işte... Son durum itibariyle; ön çapraz bağ yırtık, dış yan bağ, kıkırdak doku hasarlı, menüsküs yırtıkları mevcut, kemikte ise ödem oluşmuş durumda, dizden aşağısı balon gibi... Doktorum, ameliyat olmadan yaşarsın ama spor yapmak istersen ameliyat şart dedi, an itibariyle futbol hayatım bitmiş durumda. Fizik-tedavi başlayacak, bu hayatımı sürdürebilmem için yeterli olursa böyle devam edecek ama durum kendimi kurtaracak kadar düzelmezse ameliyat olmam gerekirmiş. Doktorum ameliyat ve ilaç taraftarı değil ama yine de çapraz bağın kopmuş olması onu da düşündürüyor. MR sonucunu görünce zaten morali bozuldu... Arayan tüm arkadaşlar iyi haber bekliyor,bende tabi ama olmadı... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Geçmiş olsun her hafta oynarız halı saha maçını malesef arada bağ kopması, bilek dönmesi veya burun kırılması gibi sıkıntılı durumları yaşıyoruz.Umarım tez zamanda iyileşirsiniz acil şifalar. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Geçmiş olsun.. Allah beterlerinden sakınsın Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Geçmiş olsun, ilk 3-4 hafta zorlu bir süreç olacak. Aynı durum arkadaşımın başına geldi, 3 hafta yattı, 3 hafta zor yürüdü ama amleliyat olmadı, şimdi sporsuz devam ediyor hayatına. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Benim dizim haftada 2-3 kez döner ve geri gelir. Tık, tık diye anlık şekilde. Yaklaşık 1-2 dakika müthiş bir ağrı duyarım sonra geçer. Ben alıştım artık. Halen de sürekli halı sahaya devam ederim. Doktora gitmedim belki benimkiler de yırtıktır Geçmiş olsun, elbet sağlık çok önemli de, sporu veya özellikle futbolu ve oynamayı çok seven birisi olarak böyle bir durumla karşı karşıya kalsam çok ama çok üzülürdüm. Allah tez vakitte şifa versin. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 geçmiş olsun gittiğiniz doktor fizik tedavi uzmanı mı ortopedi uzmanı mı Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Geçmiş olsun uzun bir tedavi süreci bekliyor sizi. Benim dizim haftada 2-3 kez döner ve geri gelir. Tık, tık diye anlık şekilde. Yaklaşık 1-2 dakika müthiş bir ağrı duyarım sonra geçer. Ben alıştım artık. Halen de sürekli halı sahaya devam ederim. Doktora gitmedim belki benimkiler de yırtıktır Geçmiş olsun, elbet sağlık çok önemli de, sporu veya özellikle futbolu ve oynamayı çok seven birisi olarak böyle bir durumla karşı karşıya kalsam çok ama çok üzülürdüm. Allah tez vakitte şifa versin. Zafer ihmal etme bence yaşlanınca zorluk çekersin. Doktor bir tanığım var çenesi sürekli çıkıyor yer yapmış artık geçen akşam oturmasındayız esnerken küt çıktı. Aynı ortamda ortopedi uzmanı vardı o oturtamadı anestezi uzmanıda vardı o iki dakikada oturttu ameliyatta anestezi alan insanın çene kemiği çıkabiliyormuş oradan el yatkınlığı varmış sık sık başımıza geliyor dedi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Rabbim şifa versin, geçmiş olsun.. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Maç başı para alıyorsanız durum sakat Geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifa versin. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Tahir, nasıl bir çevren var, nerelerde geziyon len sen. Tabipler odasına falan mı gittin oturmaya. Olaya bak; çenesi çıkan bir doktor, onu oturtamayan ortopedi uzmanı, çeneyi yerine oturtan anestezi uzmanı... Babamın 101 arkadaşları Valla bir yazsam hepsini tabipler odası gibi 2 Acil servis 2 genel cerrah 2 beyin cerrahı 1 ortopedi 2 anestezi 1 baş hekim yard. 1 KBB 1 göz doktoru 1 Nöroloji 1Kalp cerrahı :D Aklıma gelenler bunlar ama emin oldğum bir şey var tıp ile 101 çok alakalı 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Geçmiş olsun.Ben biraz daha hafifini geçirdim tam 1 yıl oynayamadım.Ağır bir rahatsızlık.En az 18 ay sahalardan uzaksınız...6 ayda hazırlanmayla geçiyor. Bu süre zarfında sakın ha sakın dizinize yüklenmeyin.. Yorum bağlantısı
Serkan Danış 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Yorum bağlantısı
Doğan Özkan 5 Haziran 2012 Yazar Paylaş 5 Haziran 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim... Gittiğim doktor çok iyi bir doktor, spor hekimliği konusunda uzman, gençlerbirliği nin doktoru.. Çapraz bağ olmadan da hayatına devam eden arkadaşlarım olduğunu öğrendim, zaten doktorumda idare edecek kadar düzelirse ağır sporlar yapmadan hayatına deva edersin dedi, yoksa cerrahi müdahale şart.. Gerçi doktora sormayı unuttum ama cerrahi müdahale açık mı yoksa atroskopi mi olacak onu da bilmiyorum Bugün gittiğim fizik-tedavi uzmanı ben bu dizze zaman harcamam, git ameliyatını ol sonra dize fizik uygularız dedi. Şimdi gitmezsen sonra gidip ameliyat olacaksın, Yarın Ankaragücü'nün doktoru ile görüştükten sonra durum daha da netleşir, sanırım... İşin en garip tarafı da Ağustos ayında 20-25 gün yur dışı tatilimiz var, o zamana kadar çözülmesi veya o zmanaı sağlıklı atlatmanın çaresi lazım... 5 Haziran 2012 tarihinde Doğan Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 O diz zamanla hemde 50-55 olmadan kötüleyecek. Merdiven çıkarken bile dönmeye başlayacak. İyi bir doktor bulup ameliyat olun derim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts